/files/_thumbnail/115/948259ba4489_hef_en_hijs_nederland_1912x396.jpg

Hef en Hijs Nederland innoveert op het gebied van technologie

Sinds 2005 ontzorgt het bedrijf hun klanten door snel en flexibel te opereren. ‘Vandaag bellen is vanmiddag of morgen leveren. Dat is hoe de markt werkt; vaak is apparatuur de sluitpost van een project en Hef en Hijs zorgt ervoor dat alles alsnog op tijd wordt geleverd. Het bedrijf kent dan ook geen “spoedjes”. Een belangrijke toegevoegde waarde is de uitgebreide kennis van de gemotiveerde medewerkers van het equipment en de toepassingen daarvan. Hierdoor kunnen deze specialisten de klanten en gebruikers in de branche uitstekend adviseren bij materiaalkeuze.

Hef en Hijs Nederland innoveert op het gebied van technologie met hun ERP-systeem. Met dank aan dit zelf ontwikkelde programma zien de verhuurmedewerkers direct wat er op voorraad is en op welke locatie dit aanwezig is. Hierdoor anticiperen zij op de vraag vanuit de markt naar snelheid en doelgerichtheid. Ook biedt Hef & Hijs Nederland een zelf ontwikkelde customer portal, waarin klanten kosteloos in een oogopslag hun certificaten kunnen inzien, de apparaten die zij huren en de facturen die zijn verstuurd. Uiteraard werkt dit portal ook mobiel, wat handig is op de werkplek.

Bij Hef en Hijs Nederland staan elke dag 22 gemotiveerde medewerkers klaar voor de klanten. Allemaal op de eigen loonlijst; dit is belangrijk voor het bedrijf, want aan kennis wordt veel waarde gehecht. Hef en Hijs leidt het personeel intern op tot specialisten. De sfeer op de werkvloer valt direct op: kameraadschap staat hier hoog in het vaandel. De medewerkers helpen elkaar, willen graag leren en zijn bereid om dingen van elkaar aan te nemen. Ook het enthousiasme is aanstekelijk, maar wat echt bijblijft is de nadruk op vertrouwen. Dankzij de kennis van de medewerkers is Hef en Hijs een waardevolle partner voor hun klanten.

Hef en Hijs Nederland heeft Artiflex benaderd ter ondersteuning in de zoektocht naar nieuwe monteurs. Nadat het profiel was voorgelegd, heeft Artiflex snel en adequaat gehandeld. Ben jij nieuwsgierig geworden naar een baan als monteur? Neem contact met ons op!

Over Hef en Hijs Nederland B.V.

Hef en Hijs Nederland BV is een professioneel verhuurbedrijf van hef- en hijsmateriaal in Dordrecht. Het bedrijf voorziet in alles dat met heffen en hijsen te maken heeft: van verhuur tot koop, keuring en onderhoud. Ook equipment voor het veilig werken op hoogte maakt deel uit van het uitgebreide en diepe assortiment.