vrachtwagen-bij-artiflex-doetinchem

Proost op een succesvolle samenwerking met de Terborgse Wijncentrale!

In 2021 zaten we voor het eerst aan tafel met de Terborgse Wijncentrale: het begin van een succesvolle samenwerking, op basis van werving en selectie (W&S). Rick Beijer, inkoper bij de TWC, deelt zijn ervaringen over de samenwerking met Artiflex en benadrukt de kracht van onze recruitmentorganisatie.

Terborgse Wijncentrale

De Terborgse Wijncentrale (TWC) is een groothandel voor de horeca, verzorgt evenementen en is leverancier van kerstpakketten. Leuk feitje: ook wij bestellen dit jaar onze kerstpakketten en relatiegeschenken bij hen. Als drankenhandel ligt hun focus op het leveren van bier, wijn en frisdrank. Ook verzorgen ze materialen voor evenementen en festivals. Denk aan taps, statafels, koelkasten en bierpaviljoens. 

Hun recruitment-uitdaging voor ons? Het werven van chauffeurs (of moeten we zeggen; sjouwfeurs) en magazijnmedewerkers.

Artiflex als enige recruitmentbureau

Rick: ‘Of de TWC met meerdere bureaus samenwerkt? Niet op de wijze zoals wij met Artiflex samenwerken. In het verleden hebben we wel eens vakantiekrachten via een bureau ingeleend. Op dit moment hebben wel een samenwerkingsverband met een opleidingsschool, maar Artiflex is het enige recruitmentbureau dat voor ons personeel werft. Als mkb bedrijf hebben we wel bewust gekozen voor een samenwerking op basis van W&S, omdat dit beter aansluit op onze situatie.’

vrachtwagen-bij-artiflex-doetinchem

6 succesvolle plaatsingen

Op de vraag hoeveel kandidaten er in de afgelopen 2 jaar succesvol zijn geplaatst, zegt Rick enthousiast: ‘Zes! En daarvan werken er vijf nog steeds bij ons. Met in totaal 35 medewerkers betekent dit dat Artiflex goed vertegenwoordigd is in ons team.’

Een van de collega’s die via Artiflex bij de Terborgse Wijncentrale is gestart, is Coen. Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons blog: De dag van de vrachtwagenchauffeur: wij spraken ‘#kilometervreter’ Coen’.

Actief meedenken en eerlijk advies

‘Er is veel toenadering vanuit Artiflex. Wanneer jullie een kandidaat met een C-rijbewijs gesproken hebben, leggen jullie die bij ons voor. Hierin geven jullie dan ook eerlijk advies. Ook wanneer jullie vinden dat een kandidaat niet perfect bij de TWC past, maar bijvoorbeeld wel de juiste kwaliteiten en papieren heeft. Vanuit ons is er niet altijd een directe wervingsvraag, toch denken jullie altijd actief mee. Op het moment dat jullie iemand hebben gesproken die goed bij onze organisatie past, stellen jullie hem of haar altijd vrijblijvend voor. Een mooie en fijne manier van samenwerken. Echt actief vanuit de Artiflex-kant.’

terborgse-wijncentrale-vrachtwagen

Kracht van Artiflex

Wat Artiflex onderscheidt, volgens Rick, is onze proactieve, flexibele, snelle en doelgerichte aanpak. Hij vertelt dat we altijd actief meedenken, zelfs als er geen directe wervingsvraag is. ‘Jullie raden ons geregeld kandidaten aan die we niet moeten laten schieten, omdat hun ambities goed passen bij het werk dat we doen.’

Ook samenwerken met Artiflex?

Weten wat Artiflex voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact  met ons op en wie weet ontstaat er net zo’n unieke samenwerking als met de Terborgse Wijncentrale.

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

JOUW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Beoordeling van een 9,2/10
1000 nieuwe sollicitaties per week
Nationaal netwerk
Branchespecifieke expertise
Wij ontzorgen de gehele administratie

Relevante
Klantverhalen