Onze dienstverlening

Detacheren

Een trend in de arbeidsmarkt is de toename in vaste contracten én tijdelijke contracten met uitzicht op vast. Dit heeft te maken met de krapte op de markt waardoor werkgevers steeds vaker bereid zijn om vastigheid te bieden. Ga daarom voor detacheren: meer vastigheid, toch flexibel blijven én volledig ontzorgd worden.

Bij detachering maken we van tevoren duidelijke afspraken over de werkuren en contractduur. Doordat we langere contracten aanbieden, houden we het altijd bij één of maximaal twee contracten tijdens de detachering. Dit zorgt ervoor dat je bij overname keuze hebt tussen het aanbieden van een flexibel of vast contract. Het bieden van langere contracten straalt bovendien ook vertrouwen uit naar de kandidaat.

Onze aanpak richt zich op het verminderen van verloop in flexibel personeel, wat uiteindelijk een gunstigere investering is voor jouw organisatie. Met onze expertise en netwerk vinden we snel geschikte kandidaten die perfect passen bij jouw wensen. Door zorgvuldige screening en langere contracten bieden we zekerheid aan zowel werkgevers als kandidaten.

Uitzenden

Of het nu gaat om tijdelijke versterking of het bouwen van een team voor de lange termijn, uitzenden biedt de oplossing. Het geeft je de flexibiliteit om in te spelen op veranderende personeelsbehoeften zoals piekmomenten, tijdelijke projecten of seizoensgebonden werk. Met meer dan 1000 sollicitaties per week hebben wij een mooie database aan kandidaten zodat we je snel kunnen voorzien van het juiste personeel. Omdat uitzendkrachten in dienst zijn bij ons, heb je als werkgever minder administratieve lasten en juridische verantwoordelijkheden. Wij dragen de werkgeversrisico's. 

 

Rob en Pim van Jobstore Lelystad

Werving en selectie

Indien je op zoek bent naar vast personeel, maar geen tijd hebt om het hele wervingsproces op te pakken, is werving en selectie de oplossing. Door onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk en alle recruitmenttechnologie die we inzetten, vinden we het gewenste profiel waarnaar je op zoek bent. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor, wij vinden én screenen geschikte kandidaten, inclusief het controleren van meerdere referenties. Zodra wij een goede match hebben gevonden, gaat de kandidaat bij jou op gesprek. En natuurlijk betaal je pas bij een succesvolle plaatsing.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


  1. Je deelt een vacature met ons
  2. Kennismaking
  3. Wij gaan matchen!
  4. We gaan in gesprek met de kandidaat
  5. Kandidaat voorstellen
  6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. 

We kijken naar de juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden. Naar de drive en motivatie die iemand heeft om jullie functie uit te voeren. We willen een karakter dat goed past bij jóuw organisatie.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Recruitment technologie

Technologie draagt bij aan een effectievere, efficiëntere en geavanceerdere benadering van werving, wat van belang is in een competitieve arbeidsmarkt. Het helpt organisaties om snel, nauwkeurig en strategisch talent aan te trekken.

Met ons recruitmentsysteem hebben wij toegang tot een uitgebreide database aan kandidaten waarin we taken automatiseren zoals het beheren van sollicitaties, het screenen van cv's en houden we kandidaten tijdens het recruitmentproces geautomatiseerd op de hoogte via Whatsapp. We zoeken vanuit één platform in alle cv-databases (zoals Nationale Vacaturebank of Indeed) en maken data gedreven wervingscampagnes op diverse social media kanalen. En dit is slechts een greep aan technologische oplossingen die wij inzetten in onze superslimme werving. 

beton mombarg ulft

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.