Certificeringen van Artiflex

Certificaten en documentatie

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze certificaten en juridische documentatie die wij gebruiken en de mogelijkheid om ze te downloaden.

SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk staat voor Stichting Normering Arbeid. Het is een keurmerk dat in Nederland wordt toegekend aan ondernemingen die voldoen aan de normen op het gebied van arbeid. Het keurmerk is bedoeld om risico's rondom inlenersaansprakelijkheid en ketenaansprakelijkheid te beperken.

SNA-keurmerk

 

VCU certificaat

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendkrachten. Werken in branches als techniek, productie, logistiek en bouw brengt extra veiligheids- en gezondheidsrisico’s met zich mee. Die nemen we serieus, dus zijn we VCU-gecertificeerd. Niet meer dan logisch. Want de veiligheid en gezondheid van onze uitzendkrachten staat altijd voorop. 

VCU certificaat

 

G-rekening overeenkomst

Een g-rekening is een geblokkeerde rekening die je alleen kunt gebruiken voor het betalen van loonheffingen, premies en btw. Met deze rekening ben je als inlener gedekt tegen het aansprakelijkheidsrisico in verband met de Wet ketenaansprakelijkheid. Deze wet heeft als doel te voorkomen dat aannemers en onderaannemers misbruik maken van de uitbesteding van het werk bij de afdracht van loonheffingen.

G-rekening overeenkomst

 

WKA verklaring

Met de WKA verklaring kunnen we aantonen dat wij als onderaannemer de aangegeven en nageheven loonheffingen hebben betaald of hiervoor zekerheid hebben verstrekt.

WKA verklaring

 

WAADI registratie

Waadi staat voor Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs. Deze wet moet uitbuitding van werknemers terugdringen. Door deze registratie voldoet Artiflex aan de voorwaarden van deze wet.

Waadi registratie

 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn juridisch bindende bepalingen die de rechten en plichten regelen tussen Artiflex en haar opdrachtgevers die een overeenkomst aangaan. Ze stellen de basisregels vast voor de levering van onze diensten en andere zakelijke transacties. 

Algemene voorwaarden

 

KvK uittreksel

Het KVK uitreksel is een overzicht van de geregistreerde gegevens van Artiflex, zoals naam, adres, oprichtingsdatum, functionarissen en informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestiging(en).

KVK uitreksel