Samenwerking met Mombarg Beton: meer dan alleen het werven van personeel

Mombarg Beton is gevestigd in Ulft en heeft meer dan 30 jaar ervaring met de productie van prefab beton elementen zoals trappen, wanden, kolommen en kelders. Sinds 2017 is Mombarg Beton een opdrachtgever van Artiflex. Thijs Kroezen, operationeel manager bij Mombarg, vertelt over de samenwerking met onze vestiging in Doetinchem.

Werving voor de betonsector

De arbeidsmarkt is de laatste jaren veranderd van een werkgeversmarkt naar een werknemersmarkt. Dit merken ze ook bij Mombarg Beton. “Mensen denken vaak dat werken in de betonsector stoffig is en slecht betaald wordt, maar dat geldt niet voor Mombarg Beton. Wij zorgen voor een schone werkomgeving en betalen bovengemiddeld.'

Daarnaast geven we iedereen de kans meer uit zijn/haar werk te halen en zich verder te ontwikkelen binnen Mombarg”, vertelt Thijs. “De arbeidsmarkt is erg krap en we zetten onze vacatures ook uit bij andere uitzendbureaus, maar ik merk gewoon dat Artiflex de snelste is. De voorselectie is goed en dat komt doordat Artiflex ons gewoon goed kent en weet wat wij zoeken”, aldus Thijs.

Op dit moment hebben we één collega via een ander uitzendbureau en voor de rest werkt iedereen hier via Artiflex. Dat zegt wel wat.’ - Thijs Kroezen, operationeel manager.

De samenwerking met Artiflex

Thijs: ‘De samenwerking met Artiflex gaat verder dan alleen het werven van personeel en dat heb ik niet met andere uitzendbureaus. Ik communiceer naar behoefte de openstaande vacatures naar Sil, onze contactpersoon binnen Artiflex. Ik krijg dan profielen toegestuurd vanuit de vestiging in Doetinchem. Dit zijn profielen van mensen waarvan wij er al op vertrouwen dat ze passen bij ons en dat komt door de voorselectie. Kandidaten die bij ons op gesprek komen weten vooraf al goed wat voor bedrijf Mombarg is, wat wij doen en voor welke functie ze op gesprek komen.’

Mombarg blijft groeien!

Mombarg is professioneel innovatief en groeit daarnaast flink. Als groeiend bedrijf zijn ze altijd op zoek naar nieuwe mensen. Wil jij net als Mombarg groeien en ben je daarvoor op zoek naar kandidaten? Artiflex staat voor je klaar! Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de vakmensen die jullie helpen groeien.

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

JOUW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Beoordeling van een 9,2/10
1000 nieuwe sollicitaties per week
Nationaal netwerk
Branchespecifieke expertise
Wij ontzorgen de gehele administratie

Relevante
Klantverhalen