energiewacht_header

Samenwerking met Energiewacht

Energiewacht: ‘Artiflex kijkt naar de mens achter het cv.’ 

Installateurs en servicemonteurs, de vraag naar technisch geschoold personeel is groot. Wie op dit moment op zoek is naar werk doet er goed aan om eens na te denken over een baan in de techniek. Door krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar technische vakmensen de laatste jaren enorm toegenomen. Steeds meer technische bedrijven ervaren de gevolgen van dit tekort, zo ook Bart Otten corporate recruiter bij Energiewacht. 

Werken bij Energiewacht

‘Wij zijn voor onze vestigingen op zoek naar meerdere installateurs. We zoeken ervaren mensen, maar bieden ook mensen met affiniteit voor techniek de kans om middels een zij-instroomtraject bij ons te komen werken. De openstaande vacatures plaatsen we op onze eigen website en verspreiden we daarnaast via verschillende vacaturesites. We doen er alles aan om potentiële kandidaten te laten zien wat wij als werkgever zoal te bieden hebben. Naast een fijn salaris en eigen bus zijn er diverse opleidingsmogelijkheden binnen ons bedrijf. We focussen ons actief op goede arbeidsmarktcommunicatie om de juiste kandidaten te vinden, maar we kunnen het niet alleen. Er is veel werk en er zijn gewoon weinig mensen. Dan is het fijn om de hulp van een bureau in te schakelen. Artiflex ondersteunt ons goed bij het vinden van de juiste mensen.’ 

werken-bij-energiewacht

Samenwerking met Artiflex

‘De communicatie met Artiflex verloopt prettig. Ze proberen ons altijd zo goed mogelijk te helpen. Er zijn korte lijntjes, ze denken met ons mee en Jan en zijn team zijn erg enthousiast. Die positieve energie stralen zij ook uit, de kandidaten die hier komen zijn vaak al enthousiast over Energiewacht en dat merken we op de werkvloer ook. Daarnaast levert Artiflex echt kwaliteit. De kandidaten die zij werven zijn goed, dit komt mede doordat Artiflex verder kijkt dan alleen het cv. Artiflex kijkt naar de mens achter het cv en weet zo de juiste kandidaten aan ons te matchen. Dit hebben ze inmiddels succesvol gedaan voor onze vestigingen in Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer. Ons doel is altijd om te streven naar een duurzame samenwerking met de kandidaten. Uiteindelijk willen we dat ze bij ons blijven werken.’ 

Kracht van Artiflex

‘De kracht van Artiflex ligt, als je het mij vraagt, bij ondernemerschap en vertrouwen. Ondanks die krapte op de arbeidsmarkt denkt Artiflex in creatieve oplossingen om de juiste kanalen aan te boren om tóch die kandidaat voor ons te vinden. Voor onze vestiging in Doetinchem, waar we op dit moment wel vijf kandidaten zoeken, heeft Artiflex een reeks video’s opgenomen die ze gaan inzetten tijdens de wervingscampagne. Voor mij is dat ondernemerschap; verder kijken dan de gebaande paden. Ik weet bij Artiflex dat er, bij alles wat zij doen, goed over nagedacht is of het bij ons past en of het duurzaam is.’

Energiewacht team

Vacatures in de techniek?

Ben jij op zoek naar vakmensen of help je zij-instromers aan een werkplek en ben je benieuwd hoe wij jou daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons. Wij staan voor je klaar!

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

JOUW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Beoordeling van een 9,2/10
1000 nieuwe sollicitaties per week
Nationaal netwerk
Branchespecifieke expertise
Wij ontzorgen de gehele administratie

Relevante
Klantverhalen