werkzaamheden-gebr-vos-1

Samenwerking vanaf het eerste uur met Gebroeders Vos

Toen franchisenemer Fé Quni eind 2019 haar Artiflex vestiging in Tilburg opende, stapte zij bij Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos binnen. Deze eerste kennismaking, mondde uit in een fijne samenwerking. John Timmermans, eigenaar van dit stratenmakers- en hoveniersbedrijf, vertelt over de prettige relatie met Artiflex.

Personeelstekort in de infra 

Dat het een pittige branche is om goede kandidaten voor te vinden, dat is John niet onbekend. ‘In januari begint onze zoektocht naar goed personeel al, zodat we in het voorjaar een goed team klaar hebben staan. In Nederland is het steeds lastiger om goed personeel te vinden binnen de infra, om die reden werken wij veel met arbeidsmigranten uit verschillende landen. Momenteel werken er onder andere drie Italianen voor ons, deze jongens verstaan hun vak en weten van aanpakken. Wat het soms moeilijk maakt, is de taalbarrière. Sommige jongens spreken geen Engels, laat staan Nederlands. Met handen en voeten kom je er bij de straatwerkzaamheden wel, maar bij grondwerk en riolering is dit toch wel een ander verhaal.’ 

werkzaamheden-gebr-vos5

Flexibiliteit én zekerheid

‘De reden dat wij ervoor kiezen om met Artiflex samen te werken, is vanwege de flexibiliteit en de zekerheid. Artiflex is feitelijk werkgever wat betekent dat wij minder risico lopen bij onder andere verzuim. Na een afgesproken termijn mogen wij de uitzendkrachten overnemen en een contract aanbieden. Binnen die periode heb je een helder beeld of iemand goed werk levert, bij het bedrijf past en aansluiting vindt bij je eigen mensen. De uitzendperiode voelt als het ware als een proeftermijn.’

Geschikte kandidaten via Artiflex 

‘Op dit moment werken er zeven kandidaten via Artiflex bij Gebr. Vos, zowel oppermannen als stratenmakers. ‘Het voorjaar - de drukste periode van het jaar - staat voor de deur, daarom zijn wij momenteel op zoek naar nog twee tot vier werknemers’, vertelt John. ‘Het is moeilijk om goede jongens in deze branche te vinden, maar bij Artiflex doen ze écht hun best. Ze weten precies waar wij naar op zoek zijn, dat maakt ons samenwerkingsverband zo fijn. Ook de communicatie met Artiflex verloopt prettig. We hebben één aanspreekpunt die wij altijd kunnen bereiken. Zodra Fé een mogelijk geschikte kandidaat heeft gevonden, krijgen wij netjes een voorstel per e-mail. En is het nog niet gelukt om de juiste mensen te vinden? Dan belt Fé mij ‘s avonds op om vervolgens de volgende dag weer verder op zoek te gaan, die transparantie vind ik erg fijn. De korte lijntjes en directe communicatie, zorgen voor een fijne samenwerking.’ 

Op zoek naar personeel in de infra? 

Ben jij op zoek naar personeel in de infra? En ben je, na het lezen van dit artikel, benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons. Wil je direct een aanvraag bij ons doen? Dat kan via ons aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

JOUW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Beoordeling van een 9,2/10
1000 nieuwe sollicitaties per week
Nationaal netwerk
Branchespecifieke expertise
Wij ontzorgen de gehele administratie

Relevante
Klantverhalen