werknemer bij TIB lucht en milieurtechniek

Samenwerking met Twentse gezelligheid bij TIB Lucht- en milieutechniek

TIB Lucht- en milieutechniek biedt oplossingen voor frisse gebouwen en is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van complete systeemoplossingen voor luchtbehandeling. Een mooi bedrijf in het oosten van het land met Twentse cultuur. Directeur Ronald Scholten is zeer positief over de samenwerking met Artiflex. ‘Het voelt als een hele fijne match.’

Goalmakers

‘We hebben eerder met andere uitzendbureaus gewerkt, onder andere met bedrijven die gespecialiseerd zijn in luchtkanalen monteurs, toch paste het niet helemaal bij onze organisatie. Het eerste contact met Artiflex is ontstaan langs het voetbalveld waar ik Jan Volkerink heb ontmoet. Artiflex heeft zich vervolgens echt verdiept in ons bedrijf. Ze zijn heel goed in staat te begrijpen wat de ondernemer zelf wil en daar de goede mensen bij te zoeken. De kandidaten die hier op gesprek komen, zijn altijd perfect voorbereid en goed ingelicht door Artiflex.’ Om die reden werken er momenteel 13 mensen vanuit Artiflex bij TIB Lucht- en milieutechniek. Ronald omschrijft het team van Artiflex Deventer dan ook als ‘Goalmakers’.

werknemer bij TIB lucht en milieurtechniek

Gouden formule

Volgens Ronald werkt Artiflex volgens een ‘gouden formule’. ‘Ik vind het ontzettend bijzonder om te zien hoe Artiflex meedenkt met hun klanten en kandidaten. Wat Artiflex anders doet dan andere uitzendbureaus is dat zij de kandidaat matchen aan het bedrijf. Ze kennen ons bedrijf en werven op basis van wat bij ons past. Dat werkt naar mijn mening veel beter dan puur en alleen een functie invullen. Daarnaast kijken en luisteren ze echt naar de kandidaten. Het team wat ik ken, gaat het gesprek aan met kandidaten. Ze weten ze op hun gemak te stellen en vragen door -  ‘wat vind je nou echt leuk in het leven?’ - om zo de ideale match te maken tussen werkgever en werkzoekende. Dat noem ik een gouden formule. Ik vind het knap dat ze iedere keer de mensen eruit weten te vissen die hier passen.’

Informeel en met veel plezier

‘We hebben elkaar helemaal gevonden’, vertelt Ronald. ‘Ik heb ontzettend leuk contact met iedereen binnen Artiflex. We bellen wekelijks met elkaar en zitten regelmatig met elkaar om de tafel. Ons contact is informeel en als ze bij TIB Lucht- en milieutechniek in de buurt zijn, drinken ze gerust een biertje mee. Naast dat we altijd ontzettend veel plezier hebben, doet het team in Deventer het super. Ik beveel ze dan ook van harte aan!’

ventilatietechniek

Artiflex staat voor je klaar

Ben je actief in de omgeving van Deventer of in de buurt van één van onze andere Artiflex vestigingen en ben je op zoek naar kandidaten voor jouw openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar die ideale match. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen, we zijn bereikbaar op 078 - 641 60 81. 

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

JOUW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Beoordeling van een 9,2/10
1000 nieuwe sollicitaties per week
Nationaal netwerk
Branchespecifieke expertise
Wij ontzorgen de gehele administratie

Relevante
Klantverhalen