Artiflex Regiokantoor Midden Nederland

Uitzendbureau in Vianen voor productie, techniek, metaal, bouw en infra

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in regio Vianen, Hardinxveld-Giessendam, Utrecht of Nieuwegein, met vacatures in de productie, techniek, metaal, bouw of infra? Dan ben je bij Artiflex Midden Nederland aan het juiste adres! Wij zijn een uitzendbureau dat zich richt op echte vakmensen of gemotiveerde mensen met het juiste karakter die dit willen worden. Wij doen er alles aan om voor jou een passende en uitdagende baan te vinden in de regio. Onze naam zegt het al, regiokantoor Midden Nederland. Wij bestrijken met ons uitzendbureau een groot gebied. Het is voor ons dus geen enkel probleem om voor jou een baan te vinden in de buurt van jouw woonplaats. Woon je in de regio van Hardinxveld-Giessendam, Werkendam, Sleeuwijk, Leerdam, Culemborg, Vianen, Nieuwegein, Utrecht of IJsselstein? Dat is mooi, wij zijn hier actief! We zijn gespecialiseerd in de branches productie, techniek, metaal, bouw en infra en weten dus precies wat er speelt. Laat je wensen aan ons weten, wij gaan graag met je in gesprek. Vind jij via ons jouw nieuwe werkgever?

Uitzendbureau in Midden-Nederland, al meer dan 15 jaar actief

Al meer dan 15 jaar matcht ons uitzendbureau voor de regio Midden-Nederland opdrachtgevers aan gedreven vakmensen. We begrijpen dat jij je graag verder wilt ontwikkelen. Daarom komen al jouw wensen en eisen altijd eerst uitgebreid voorbij in een intakegesprek. Daarna stellen we een profiel van jou op, dat we meenemen naar de opdrachtgever. Ziet hij een match? Dan mag je op gesprek komen. We begeleiden je door het hele sollicitatieproces heen. We verdwijnen nooit helemaal uit het zicht: we houden regelmatig contact nadat je bent aangenomen. Want wij vinden het belangrijk om te weten dat jij goed op je plek zit. Goed om te weten: we streven er altijd naar dat jij in dienst gaat bij de opdrachtgever.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom.

Ons team werkt vanuit diverse locaties. Wij zijn in de gelegenheid om op elke gewenste locatie af te spreken.

Artiflex Regiokantoor Midden Nederland
De Boedingen 13 4906 BA Oosterhout
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Wie werken er bij Artiflex Midden-Nederland?

Het team van Artiflex Midden-Nederland houdt zich bezig met het vinden van een baan voor jou in de productie, techniek, metaal, bouw of infra. Geen probleem is ons te groot en je kunt ons altijd bellen. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Luuk Hultermans - Artiflex
Salesmanager & Teamlead
Luuk Hultermans
Dane-van-linden-midden_nederland_artiflex
Recruiter
Dane van Linden

Uitzendbureau Midden-Nederland: onze vacatures

Bij ons vind je uiteenlopende functies in de productie, techniek, metaal, bouw of infra. Van functies in de kunststofproductie en industriële reiniging, tot aan technisch productiewerk. En van bekistingmedewerker tot monteur luchtkanalen. Dit zijn maar een aantal voorbeelden, de lijst houdt hier natuurlijk niet op. Onze vacatures worden regelmatig geüpdatet. Zoek je iets anders specifieks? Geen probleem. Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag!

In welke regio hebben wij vacatures?

We hebben in ons uitzendbureau vacatures in de regio Midden-Nederland, van Utrecht tot aan Hardinxveld-Giessendam
, en van Hardinxveld-Giessendam tot aan Waalwijk. Bekijk de actuele vacatures hieronder!

Wat mensen zeggen over regiokantoor Midden Nederland

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Midden-Nederland beoordelen? Laat dan een review achter.  

Stephan.J.M. van Rinsum

Stephan.J.M. van Rinsum

21 december 2021
Goed
jitse daas

jitse daas

7 december 2021
Zeer goed uitzendbureau. Ze hebben me snel geholpen aan een leuke baan met een geweldig team.
Deleno Joseph

Deleno Joseph

14 november 2021
Leuke uitzendbureau! Aardige mensen. Helpen je snel aan een leuke baan!
Aaron Mertens

Aaron Mertens

6 oktober 2021
Goed bureau, vriendelijk personeel! Snelle en betrouwbare partner in het vinden van een nieuwe baan!
robin elshout

robin elshout

16 september 2021
Zeer goed uitzendbureau, 2 keer een geweldige baan via dit bureau gevonden en nu een contract aangeboden gekregen. Contact is goed en ook persoonlijk