Artiflex Regiokantoor Midden Nederland

Uitzendbureau regio Midden-Nederland

Artiflex is een uitzendbureau in de regio Midden-Nederland voor échte vakmensen. Wij doen er alles aan om voor jou een passende en uitdagende baan te vinden in de regio. We zijn gespecialiseerd in de branches metaal, productie en techniek en weten dus precies wat er speelt. Van Nieuwegein tot Gorinchem, van Gorinchem tot Waalwijk. Laat je wensen aan ons weten, wij gaan graag met je in gesprek. Vind jij via ons jouw nieuwe werkgever?

Uitzendbureau Midden-Nederland, sinds 2007

Sinds maart 2007 matcht ons uitzendbureau in Midden-Nederland opdrachtgevers aan gedreven vakmensen. We begrijpen dat jij je graag verder wilt ontwikkelen. Daarom komen al jouw wensen en eisen altijd eerst uitgebreid voorbij in een intakegesprek. Daarna stellen we een profiel van jou op, dat we meenemen naar de opdrachtgever. Ziet hij een match? Dan mag je op gesprek komen. We begeleiden je door het hele sollicitatieproces heen. We verdwijnen nooit helemaal uit het zicht: we houden regelmatig contact nadat je bent aangenomen. Want wij vinden het belangrijk om te weten dat jij goed op je plek zit. Goed om te weten: we streven er altijd naar dat jij in dienst gaat bij de opdrachtgever.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Midden-Nederland beoordelen? Laat dan een review achter.

Artiflex Regiokantoor Midden Nederland
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
  Roos Zoeteman | Backoffice specialist uitzendbureau Artiflex

  Ons team

  We werken hier in Papendrecht met ons team, die hun werk en werknemers altijd serieus nemen. Geen probleem is ons te groot en je kunt ons altijd bellen. (Naast hard werken houden we trouwens ook van slap ouwehoeren en een potje darten). Ook als het lastig blijkt om een geschikte baan te vinden, bel gewoon of klop aan bij Artiflex Midden-Nederland.

  Dane is werkzaam als accountmanager bij Artiflex Midden Nederland
  Accountmanager
  Dane van Linden

  Onze vacatures

  Bij ons vind je uiteenlopende functies in de bouw en de industrie. Van functies in de kunststofproductie en industriële reiniging, tot aan technisch productiewerk. En van bekistingmedewerker tot monteur luchtkanalen. Dit zijn maar een aantal voorbeelden, de lijst houdt hier natuurlijk niet op. Onze vacatures worden regelmatig geüpdatet. Zoek je iets anders specifieks? Geen probleem. Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag!

  In welke regio hebben wij vacatures?

  We hebben in ons uitzendbureau vacatures in de regio Midden-Nederland, van Nieuwegein tot aan Gorinchem, en van Gorinchem tot aan Waalwijk. Bekijk de actuele vactures hieronder!