Artiflex Hengelo

Artiflex Hengelo

Artiflex Hengelo

Vind de baan die bij je past in Hengelo of in de omgeving. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de meest interessante baan in de regio Hengelo. Voor zowel starters als personeel met ervaring beschikken wij over een zeer ruim banenaanbod. Je kunt bij ons terecht voor de leukste vaste en tijdelijke banen. Wij richten we ons met name op de techniek, bouw, metaal en procestechniek. We onderhouden goede contacten met tal van kleine en grote bedrijven. Wat je ook zoekt, bij Artiflex Hengelo zul je het zeker vinden!

Vind jouw ideale baan via Uitzendbureau Hengelo

Bij Artiflex Hengelo merken we hoe belangrijk het is om op de juiste plek te werken. Alleen op deze manier kun je ervoor zorgen dat je telkens weer met plezier naar je werk gaat en dat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom gaan we voor de zoektocht graag met je in gesprek. Vertel ons wat je belangrijk vindt bij een baan en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar je naar op zoek bent. Op deze manier vinden we samen de mooiste functie in Hengelo die helemaal bij je past. Ook helpen we je graag bij je verdere ontwikkeling, door onder meer opleidingen en trainingen aan te bieden.

Artiflex Hengelo

Vacatures

Reviews

11 november 2023
Tom Skebijn
Aardig en behulpzaam personeel.
2 november 2023
Dylan Stemerdink
Fijn uitzendbureau, snel en goed geholpen waardoor ik snel weer aan de slag kon bij een nieuwe werkgever.
2 november 2023
Berkay Arslan
Mooi pand op de hoek van de straat. Niet te missen, vriendelijke medewerkers en erg meedenkend.
16 februari 2023
Marco Jongbloed
Leuke medewerkers, vragen worden snel beantwoord ik ben zeer positief over dit bureau
9 februari 2023
Yan Victor Rolefes
9 februari 2023
Murat Colakoglu
Een professioneel bedrijf met leuke collega's. Ze luisteren goed en proberen de juiste match te vinden. ūüĎć
9 februari 2023
Roy

Het team van Artiflex Hengelo

Koen en Renske zijn de recruitmentspecialisten van Artiflex Hengelo. Zij komen allebei van onze vestiging in Deventer wat al jaren actief is in de techniek, bouw en metaal. Koen is werkzaam als vestigingsmanager en Renske vervuld de rol van recruiter. Samen zorgen zij voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.