Artiflex Hengelo

Uitzendbureau in Hengelo voor techniek, bouw, metaal en procestechniek

Vind de baan die bij je past in Hengelo of in de omgeving. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de meest interessante baan in de regio Hengelo. Voor zowel starters als personeel met ervaring beschikken wij over een zeer ruim banenaanbod. Je kunt bij ons terecht voor de leukste vaste en tijdelijke banen. Wij richten we ons met name op de techniek, bouw, metaal en procestechniek. We onderhouden goede contacten met tal van kleine en grote bedrijven. Wat je ook zoekt, bij Artiflex Hengelo zul je het zeker vinden!

 

Vind jouw ideale baan via Uitzendbureau Hengelo

Bij Artiflex Hengelo merken we hoe belangrijk het is om op de juiste plek te werken. Alleen op deze manier kun je ervoor zorgen dat je telkens weer met plezier naar je werk gaat en dat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom gaan we voor de zoektocht graag met je in gesprek. Vertel ons wat je belangrijk vindt bij een baan en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar je naar op zoek bent. Op deze manier vinden we samen de mooiste functie in Hengelo die helemaal bij je past. Ook helpen we je graag bij je verdere ontwikkeling, door onder meer opleidingen en trainingen aan te bieden.

Artiflex Hengelo
Mr. P.J. Troelstrastraat 115 7556 EJ Hengelo
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Welkom bij artiflex

Het team van Artiflex Hengelo

Koen en Renske zijn de recruitmentspecialisten van Artiflex Hengelo. Zij komen allebei van onze vestiging in Deventer wat al jaren actief is in de techniek, bouw en metaal. Koen is werkzaam als salesmanager en Renske vervuld de rol van recruiter. Samen zorgen zij voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Jan volkerink
Franchisenemer
Jan Volkerink
koen volkerink
Salesmanager
Koen Volkerink
Renske Struik recruiter bij Artiflex Deventer
Recruiter
Renske Struik

De mooiste vacatures in de regio Hengelo

Artiflex Hengelo heeft voor jou de mooiste en meest uiteenlopende vacatures klaarstaan in verschillende sectoren, waaronder techniek, bouw en metaal. Ons uitzendbureau Hengelo Overijssel heeft natuurlijk de meest interessante vacatures in Hengelo zelf. Daarnaast vind je bij ons ook veel mooie vacatures in onder meer Almelo, Borne, Delden en Enschede.

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Telefonisch contact

Uiteraard kun je ons natuurlijk ook even bellen. Je kunt ons bereiken via: 040 - 200 10 09.

Aan de slag in Hengelo

Wil jij ook werken in Hengelo? Schrijf je dan snel in bij Artiflex Hengelo. Je hebt dan altijd als eerste toegang tot de meest interessante vacatures in de regio. Vanzelfsprekend hebben we zowel:

  • Parttime vacatures Hengelo: ideaal als je je werk wilt combineren met je gezin of een studie.
  • Fulltime vacatures Hengelo: perfect voor als je vol aan de bak wilt en 36-40 per week wilt werken.