Artiflex Jobstore Lelystad

Artiflex Lelystad

Artiflex Jobstore Lelystad

Op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving Lelystad? Je bent toe aan een nieuwe stap in jouw carrière, wilt iets nieuws proberen of misschien juist een stapje terug doen. Eén ding is zeker, Artiflex stopt niet voordat jij de perfecte baan hebt gevonden!

Voel je meer dan welkom bij onze jobstore in Lelystad. Met een toplocatie direct naast Station Lelystad Centrum, zijn we goed te bereiken met de auto, fiets én OV. Bij Artiflex in Lelystad nemen we echt de tijd voor jou. Doordat wij bedrijven in Lelystad goed kennen, helpen we jou bij het vinden van een baan die écht bij jouw past.

Het team van ons uitzendbureau in Lelystad staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te leren kennen. Mail, bel of whatsapp naar Artiflex om een kennismaking te plannen of kom gewoon eens langs. 

Uitzendbureau in Lelystad: wat zijn jouw wensen?

Jouw nieuwe baan: dát is waar onze focus ligt. Waar en bij wat voor bedrijf je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Alles wat jij belangrijk vindt in een baan wordt tijdens een kennismakingsgesprek besproken. Vertel ons wat jouw droomfunctie is, bij wat voor bedrijf je wilt werken en, niet geheel onbelangrijk, wat je wilt verdienen. We hebben een groot netwerk in de regio Lelystad waarmee we voor jou de juiste werkplek vinden. Zien we jou binnenkort bij onze jobstore?

Vacatures

Reviews

6 juni 2024
Piotr Malyszek
Top uitzendbureau. Mensen die echt leuke baan willen voor je vinden.
2 mei 2024
Arne Kloek
Zeer net bedrijf en aardige mensen!
19 april 2024
niet nodig
Goed uitzendbureau, communicatie is erg goed en ze komen hun afspraken na. Ik raad dit uitzendbureau zeker aan !!
16 april 2024
Amir Melouany
Heel erg fijn uitzendbureau. Communicatief super sterk en zijn niet vies om een stapje extra voor je te doen achter de schermen. Heb na mijn uitzend tijd zelfs een vast contract er...
16 april 2024
Jaouad -
goed en vriendelijk personeel zoek je werk? begint bij hen
16 april 2024
Alyssa Schols
Top uitzendbureau vriendelijk personeel en ze staan altijd klaar voor vragen en zijn zeer behulpzaam als er problemen zijn echt een aanrader
16 april 2024
Martyna hhh
Ik werk al ruim een ​​jaar bij artiflex. Ik ben zeer tevreden over het team. aardige en intelligente mensen zijn hier om te helpen. De loontarieven zijn ook goed in vergelijking...
9 augustus 2023
Hank Koetsier
9 augustus 2023
Whatsapp Business
9 augustus 2023
Nienke van Gent

Het team van uitzendbureau Lelystad

Wie kan je tegenkomen bij uitzendbureau Artiflex in Lelystad? Leer hier ons gemotiveerde team kennen. In januari 2023 openden de deuren van deze bruisende jobstore om jou aan een baan in de omgeving Lelystad te helpen. Ook werken we nauw samen met Artiflex Harderwijk om zo ons zoekgebied naar de leukste werkgevers te vergroten. Bel, mail, whatsapp of loop gewoon eens binnen, je bent van harte welkom.