Artiflex Jobstore Lelystad

Artiflex Lelystad

Artiflex Jobstore Lelystad

Op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving Lelystad? Je bent toe aan een nieuwe stap in jouw carrière, wilt iets nieuws proberen of misschien juist een stapje terug doen. Eén ding is zeker, Artiflex stopt niet voordat jij de perfecte baan hebt gevonden!

Voel je meer dan welkom bij onze jobstore in Lelystad. Met een toplocatie direct naast Station Lelystad Centrum, zijn we goed te bereiken met de auto, fiets én OV. Bij Artiflex in Lelystad nemen we echt de tijd voor jou. Doordat wij bedrijven in Lelystad goed kennen, helpen we jou bij het vinden van een baan die écht bij jouw past.

Het team van ons uitzendbureau in Lelystad staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te leren kennen. Mail, bel of whatsapp naar Artiflex om een kennismaking te plannen of kom gewoon eens langs. 

Uitzendbureau in Lelystad: wat zijn jouw wensen?

Jouw nieuwe baan: dát is waar onze focus ligt. Waar en bij wat voor bedrijf je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Alles wat jij belangrijk vindt in een baan wordt tijdens een kennismakingsgesprek besproken. Vertel ons wat jouw droomfunctie is, bij wat voor bedrijf je wilt werken en, niet geheel onbelangrijk, wat je wilt verdienen. We hebben een groot netwerk in de regio Lelystad waarmee we voor jou de juiste werkplek vinden. Zien we jou binnenkort bij onze jobstore?

Vacatures

Reviews

20 februari 2023
lysan waanders
Hele fijne mensen ! Ze proberen je altijd gelijk te helpen als je een vraag hebt, checken ook regelmatig bij je in. Kort gezegd, niks negatiefs dus !
17 februari 2023
Kevin Toebes
Fijne organisatie je kunt er goed voor werken en word altijd goed geholpen
17 februari 2023
Sjoerd B
Kom hier al jaren, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ze nemen goed de tijd voor een intake gesprek om iets te vinden dat goed bij je past. Altijd bereikbaar voor vragen of problemen en het beste is natuurlijk de borrel op vrijdagmiddag
27 oktober 2021
SPRBR Official
Goed en professioneel bedrijf, goede contacten en ze zorgen dat jij het als werknemer naar je zin hebt bij het bedrijf die zij voor jou vinden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een baan. Gr David
6 november 2020
nick van hal
Het mooie aan artiflex wat mij meteen opviel is dat ze je alles duidelijk proberen te maken (positief bedoeld), heb je een vraag dan geven ze je maar al te graag een antwoord zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze stellen zich ook open op en behouden daarbij ook hun professionaliteit. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zijn betrokken met je op jouw voortgang. Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat dit een aan te raden uitzendbureau is !

Het team van uitzendbureau Lelystad

Wie kan je tegenkomen bij uitzendbureau Artiflex in Lelystad? Leer hier ons gemotiveerde team kennen. In januari 2023 openden de deuren van deze bruisende jobstore om jou aan een baan in de omgeving Lelystad te helpen. Ook werken we nauw samen met Artiflex Harderwijk om zo ons zoekgebied naar de leukste werkgevers te vergroten. Bel, mail, whatsapp of loop gewoon eens binnen, je bent van harte welkom.