Artiflex Den Bosch

Uitzendbureau Den Bosch voor bouw en metaalbewerking

Ben je op zoek naar een leuke baan in de bouw of metaalbewerking, in de omgeving van Den Bosch? Dan is Artiflex het ideale uitzendbureau voor jou! Dankzij onze ervaring met deze branches vinden wij voor jou snel een prettige, passende werkplek waar je voldoende uitdaging vindt. We kijken voordat je solliciteert altijd goed naar je wensen en eisen, en of deze bij de opdrachtgever passen. We bezoeken onze opdrachtgevers regelmatig en kennen dus de werkzaamheden en de sfeer. Aan de hand van een goed gesprek met jou schatten we vervolgens in of jij hierbij past. Zo vind je binnen no time een uitdagende baan!

Artiflex: Hét uitzendbureau in Den Bosch voor gemotiveerde vakmensen

Branches waarin wij als uitzendbureau het meest actief zijn in de omgeving Den Bosch zijn de bouw en afbouw. Denk hierbij aan specialismen als betonbouw, kozijnen, metaalbewerking en dakdekken, maar ook de montage van luchtkanalen. Vaak kom je te werken in een MKB-bedrijf in de regio, bijvoorbeeld bij een aannemersbedrijf. Het mooie is dat het vaak gaat om familiebedrijven, die hun werk met hart en ziel doen. Zij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen die hun steentje bijdragen aan het bedrijf. Pas jij bij een MKB-organisatie in de bouw en wil jij je graag blijven ontwikkelen in je vak? Kom dan vooral langs bij ons uitzendbureau!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Den Bosch beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Den Bosch
Hinthamereinde 73C 5211 PM Den Bosch
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Artiflex - Hét uitzendbureau in Den Bosch

Ons team

We runnen het uitzendbureau in Den Bosch sinds april 2015 met zijn drieën en dat gaat uitstekend. We hebben hier een prachtige locatie: in de watertoren! Bekijk hieronder ons team. Wij staan direct voor je klaar om jou aan een baan in omgeving Den Bosch te helpen waarin jij tot je recht komt!

Franchisenemer
Lindey Vos
Accountmanager
Freek Broeders
Ruben Buijten recruiter Artiflex Den Bosch
Recruiter
Ruben Buijten

Onze vacatures

Het werkgebied van Artiflex Den Bosch strekt zich uit van Eindhoven tot aan Nijmegen, Waalwijk en Tiel. Bekijk hieronder de actuele vacatures in dit gebied. Weet je niet welke baan passend is voor jou? Kom langs in ons bureau in Den Bosch en we gaan je helpen!

reviews-uitzendbureau-artiflex-den-bosch
Bart Joosse
10 maart 2021
"Houden zich aan afspraken. Goede sfeer. Zoeken goed werk voor je. Toppers"
waqaar shah
8 januari 2021
"Top bedrijf! Korte lijntjes duidelijke communicatie. Denken echt met je mee."
Erik van Oijen
14 september 2020
"Dik tevreden over het team. Krijgen alleen geen 5 sterren omdat alleen onze lieve herfst verdient en ik wil niet dat ze kouwe voeten krijgen omdat ze naast d’r schoenen gaan lopen."
michael bruens
14 september 2020
"Bijna 3 jaar met heel veel plezier gewerkt voor artiflex. Bij artiflex sta jij centraal als medewerker. Lindey en Freek dank jullie wel voor de fijne tijd!!!"
Remco Snel
2 september 2020
"Goede handeling en dank zij freek snel een baan bedankt freek"
Dylan Childress
24 augustus 2020
"Een hartstikke goed bedrijf heb er zelf een jaar bij gezeten altijd snel een baan gehad en goed begeleid door freek en lindy dus zeker 5 sterren voor jullie hartstikke bedankt"