Artiflex Den Bosch

Uitzendbureau Den Bosch voor bouw en metaalbewerking

Ben je op zoek naar een leuke baan in de bouw of metaalbewerking, in de omgeving van Den Bosch? Dan is Artiflex het ideale uitzendbureau voor jou! Dankzij onze ervaring met deze branches vinden wij voor jou snel een prettige, passende werkplek waar je voldoende uitdaging vindt. We kijken voordat je solliciteert altijd goed naar je wensen en eisen, en of deze bij de opdrachtgever passen. We bezoeken onze opdrachtgevers regelmatig en kennen dus de werkzaamheden en de sfeer. Aan de hand van een goed gesprek met jou schatten we vervolgens in of jij hierbij past. Zo vind je binnen no time een uitdagende baan!

Artiflex: Hét uitzendbureau in Den Bosch voor gemotiveerde vakmensen

Branches waarin wij als uitzendbureau het meest actief zijn in de omgeving Den Bosch zijn de bouw en afbouw. Denk hierbij aan specialismen als betonbouw, kozijnen, metaalbewerking en dakdekken, maar ook de montage van luchtkanalen. Vaak kom je te werken in een MKB-bedrijf in de regio, bijvoorbeeld bij een aannemersbedrijf. Het mooie is dat het vaak gaat om familiebedrijven, die hun werk met hart en ziel doen. Zij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen die hun steentje bijdragen aan het bedrijf. Pas jij bij een MKB-organisatie in de bouw en wil jij je graag blijven ontwikkelen in je vak? Kom dan vooral langs bij ons uitzendbureau!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Den Bosch beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Den Bosch
Hinthamereinde 73C 5211 PM Den Bosch
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Artiflex team Den Bosch

Ons team

We runnen het uitzendbureau in Den Bosch sinds april 2015 met zijn vijven en dat gaat uitstekend. We hebben hier een prachtige locatie: in de watertoren! Bekijk hieronder ons team. Wij staan direct voor je klaar om jou aan een baan in omgeving Den Bosch te helpen waarin jij tot je recht komt!

Lindey Vos Artiflex
Franchisenemer
Lindey Vos
Accountmanager
Tom Aussems
Freek Broeders - Artiflex Den Bosch
Accountmanager
Freek Broeders
 Mark de Boer - Artiflex Den Bosch
Recruiter
Mark de Boer

Onze vacatures

Het werkgebied van Artiflex Den Bosch strekt zich uit van Eindhoven tot aan Nijmegen, Waalwijk en Tiel. Bekijk hieronder de actuele vacatures in dit gebied. Weet je niet welke baan passend is voor jou? Kom langs in ons bureau in Den Bosch en we gaan je helpen!

Onze vestiging in Den Bosch

 

Ben jij benieuwd naar wat wij als Artiflex Den Bosch voor jou kunnen doen? Kom vooral een keer langs in ons supertoffe pand in Den Bosch en wees van harte welkom.

Wij vinden het super om te horen wat jouw bevindingen zijn van onze vestiging in Den Bosch. Wil jij je ervaring met ons en anderen delen? Laat dan een review achter!

personeel gezocht den bosch

Wat mensen zeggen over Artiflex Den Bosch 

Kadir Sahin

Kadir Sahin

26 april 2023
Ze hebben heel snel werk voor mijn gevonden ( binnen 2 dagen) ze zijn heel sympathiek alleen ik vind wel dat ze het uurloon naar de hand van ervaring moeten betalen maar voor de rest prima uitzendbureau je hoeft maar iets te vragen en ze ga...
Ruud de Jong

Ruud de Jong

14 februari 2023
Ik heb een hele fijne werkplek gevonden via Artiflex. Ben altijd netjes en enthousiast door ze begeleid.
annes peters

annes peters

8 februari 2023
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad! Ik had binnen 1 week werk en een open en eerlijk gesprek kunnen voeren!
Klaas Van voorst

Klaas Van voorst

6 januari 2023
Goede ervaring en goede service. Zaken gedaan met Ruben en Freek. Ook toen ik het lastig had stonden zij klaar met raad en daad.
Belal Bouzan

Belal Bouzan

28 november 2022
Ik was op zoek naar een baan en na dat ik heb gebeld naar artiflex kreeg ik een baan binnen 24 uur en elke keer als ik vraag had dan belde ik en werd gelijk opgenomen en geholpen ik heb heel goede ervaring mee gehad en ik raad het iedereen ...
rene de rooij

rene de rooij

17 november 2022
ik heb er goede ervaringen mee ze nemen de tyd voor je .en je kunt er met al je vraagen terecht. ga zo door
Herman Bouwmans

Herman Bouwmans

3 november 2022
Fijn bedrijf, betrokken met personeel,goede service