Artiflex Den Bosch

Uitzendbureau Den Bosch voor bouw en metaalbewerking

Ben je op zoek naar een leuke baan in de bouw of metaalbewerking, in de omgeving van Den Bosch? Dan is Artiflex het ideale uitzendbureau voor jou! Dankzij onze ervaring met deze branches vinden wij voor jou snel een prettige, passende werkplek waar je voldoende uitdaging vindt. We kijken voordat je solliciteert altijd goed naar je wensen en eisen, en of deze bij de opdrachtgever passen. We bezoeken onze opdrachtgevers regelmatig en kennen dus de werkzaamheden en de sfeer. Aan de hand van een goed gesprek met jou schatten we vervolgens in of jij hierbij past. Zo vind je binnen no time een uitdagende baan!

Artiflex: Hét uitzendbureau in Den Bosch voor gemotiveerde vakmensen

Branches waarin wij als uitzendbureau het meest actief zijn in de omgeving Den Bosch zijn de bouw en afbouw. Denk hierbij aan specialismen als betonbouw, kozijnen, metaalbewerking en dakdekken, maar ook de montage van luchtkanalen. Vaak kom je te werken in een MKB-bedrijf in de regio, bijvoorbeeld bij een aannemersbedrijf. Het mooie is dat het vaak gaat om familiebedrijven, die hun werk met hart en ziel doen. Zij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen die hun steentje bijdragen aan het bedrijf. Pas jij bij een MKB-organisatie in de bouw en wil jij je graag blijven ontwikkelen in je vak? Kom dan vooral langs bij ons uitzendbureau!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Den Bosch beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Den Bosch
Hinthamereinde 73C 5211 PM Den Bosch
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Artiflex - Hét uitzendbureau in Den Bosch

Ons team

We runnen het uitzendbureau in Den Bosch sinds april 2015 met zijn drieën en dat gaat uitstekend. We hebben hier een prachtige locatie: in de watertoren! Bekijk hieronder ons team. Wij staan direct voor je klaar om jou aan een baan in omgeving Den Bosch te helpen waarin jij tot je recht komt!

lindey vos
Franchisenemer
Lindey Vos
Freek Broeders
Accountmanager
Freek Broeders
Ruben Buijten recruiter Artiflex Den Bosch
Recruiter
Ruben Buijten
Recruiter
Mark de Boer

Onze vacatures

Het werkgebied van Artiflex Den Bosch strekt zich uit van Eindhoven tot aan Nijmegen, Waalwijk en Tiel. Bekijk hieronder de actuele vacatures in dit gebied. Weet je niet welke baan passend is voor jou? Kom langs in ons bureau in Den Bosch en we gaan je helpen!

Onze vestiging in Den Bosch

 

Ben jij benieuwd naar wat wij als Artiflex Den Bosch voor jou kunnen doen? Kom vooral een keer langs in ons supertoffe pand in Den Bosch en wees van harte welkom.

Wij vinden het super om te horen wat jouw bevindingen zijn van onze vestiging in Den Bosch. Wil jij je ervaring met ons en anderen delen? Laat dan een review achter!

personeel gezocht den bosch

Wat mensen zeggen over Artiflex Den Bosch 

Luuk Antonisse
26 november 2021
"Staan altijd klaar helpen je snel aan een baan en reageren snel. Geen slecht woord over te zeggen"
ricardo sewnandan
26 oktober 2021
"Freek van artiflex de beste man die je kan hebben Vraag naar Freek uit Den Bosch bij artiflex Hij regelt werk voor je in een uurtje"
Rowan Van Der Ploeg
6 oktober 2021
"Na een goed en gezellig telefoongesprek is Artiflex opzoek gegaan naar een baan binnen mijn wensen. Binnen 5 werkdagen kwamen ze met 2 passende opties, inmiddels ben ik werkzaam via Artiflex bij de betreffende werkgever. Ze hebben al een paar keer gebeld hoe het gaat en alles verloopt keurig netjes. Erg blij mee !!"
Ryan van buiten
28 juli 2021
"Echt een heel maar ook heel behulpzaam bedrijf, ze doen er alles maar ook alles aan om je aan het werk te krijgen, je kan alles vragen , snelle andwoorden. Bevalt 1 baan niet hebben ze gelijk wat anders voor je , je mag zelf kiezen, zit nu al ff in dienst dankzij artiflex Den Bosch, zelf ben ik de makkelijkste niet, en Lindey heeft met alle geduld mij kunnen helpen aan werk, altijd beleefd, groetjes Ruud"
jeffrey Buinsters
24 juni 2021
"ben super te vrede over artiflex ze zijn super lief netjes en boven al ze denken goed met je mee en ze helpen je heel goed met werk vinden en houden ik zou zegge ga zo door voor mij is artiflex de beste uitzendbureau"
Piet Db
24 juni 2021
"Heel fijn uitzendbureau je kan ze altijd appen staan altijd voor je klaar 2 fijne jaren gehad daar"
Bart Joosse
10 maart 2021
"Houden zich aan afspraken. Goede sfeer. Zoeken goed werk voor je. Toppers"
waqaar shah
8 januari 2021
"Top bedrijf! Korte lijntjes duidelijke communicatie. Denken echt met je mee."
Erik van Oijen
14 september 2020
"Dik tevreden over het team. Krijgen alleen geen 5 sterren omdat alleen onze lieve herfst verdient en ik wil niet dat ze kouwe voeten krijgen omdat ze naast d’r schoenen gaan lopen."
michael bruens
14 september 2020
"Bijna 3 jaar met heel veel plezier gewerkt voor artiflex. Bij artiflex sta jij centraal als medewerker. Lindey en Freek dank jullie wel voor de fijne tijd!!!"