Artiflex Eindhoven

Uitzendbureau Eindhoven voor productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Eindhoven en omgeving in de productie, logistiek, techniek, metaal, bouw of infra? Dan moet je bij uitzendbureau Artiflex zijn. Bij ons uitzendbureau in Eindhoven bieden wij in deze branches een ruim en divers aanbod aan vacatures. Het gaat hierbij vooral om MKB-bedrijven in de regio. Bedrijven waar je de ruimte hebt om je talenten te ontwikkelen.

Uitzendbureau Eindhoven: persoonlijke aanpak

Als uitzendbureau in Eindhoven nemen we jou als werknemer serieus. We vinden het belangrijk om te zien of je nog goed zit op je werkplek. Om een zo goed mogelijke match tot stand te brengen bespreken we daarom jouw wensen en eisen altijd uitgebreid in een intakegesprek. Deze informatie nemen we vervolgens mee naar een opdrachtgever en bepreken we met hem. We begeleiden je gedurende het hele sollicitatie- en inwerkproces. Want we willen jou niet aan het lijntje houden: het liefst zien we dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Eindhoven! Je bent van harte welkom.

Artiflex Eindhoven
Flight Forum 3505, unit 5756, 5657 DW Eindhoven
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Artiflex Eindhoven

Het team van ons uitzendbureau in Eindhoven

Onze uitzendbureau in Eindhoven is gestart in juni 2022. Er wordt hard gewerkt, maar ook is er op zijn tijd plaats voor ontspanning. Jij bent natuurlijk altijd welkom bij ons om jouw wensen te bespreken onder het genot van een bakje koffie.

Bibi van Griensven
Franchisenemer
Bibi van Griensven

Vacature-aanbod uitzendbureau Eindhoven

Ons vacatureaanbod is breed, en het werkgebied verspreidt zich in de omgeving van Eindhoven. We nodigen je uit om eens contact op te nemen. We praten je graag bij over de nieuwste vacatures. Of kijk hieronder naar het actuele aanbod en solliciteer direct.

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Telefonisch contact

Uiteraard kun je ons natuurlijk ook even bellen. Je kunt ons bereiken via: 040 - 200 10 09.

Wat mensen zeggen over Artiflex Eindhoven

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je Artiflex Eindhoven beoordelen? Laat dan een review achter.