Artiflex Deventer

Uitzendbureau in Deventer voor bouw, techniek, food en energie

Artiflex is een uitzendbureau in Deventer met een specialisatie in bouw, techniek, food en energie. Dankzij onze ervaring met deze branches weten wij wat opdrachtgevers belangrijk vinden en wat er zoal speelt. We helpen je gedurende het hele sollicitatieproces, zodat je gegarandeerd goed voorbereid bent. Ons team van uitzendbureau Deventer doet er alles aan om voor jou een zo goed mogelijk passende werkplek te zoeken. Dus zoek je een nieuwe baan in één van deze uitdagende sectoren? Dan moet je bij het Artiflex uitzendbureau Deventer zijn!

Werken via Artiflex Deventer

Ons uitzendbureau in Deventer heeft een zeer gevarieerd scala aan opdrachtgevers onder haar hoede, bijvoorbeeld in de bouw, foodindustrie, (elektro)techniek en procestechniek. Het kan bijvoorbeeld gaan om functies in de montage, zoals luchtkanalenmonteur, monteur zonnepanelen of TD monteur. Ook zijn medewerkers van Artiflex Deventer werkzaam in functies in de productie of als operator food.

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling bij Artiflex

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij zijn opdrachtgever écht op zijn plek is en het naar zijn zin heeft. Daarom brengen wij van tevoren uitgebreid jouw wensen en eisen in kaart. Zo kunnen we goed bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou past. Wat ons ook uniek maakt: bij ons vind je meer dan alleen een uitdagende functie. Ook voorzien we je regelmatig van de juiste kennis met praktijkgerichte trainingen en vakopleidingen. Zodat jij je altijd blijft ontwikkelen en aantrekkelijk blijft voor opdrachtgevers.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Deventer! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je uitzendbureau Deventer beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Deventer
Sijzenbaanplein 17/19 7411 HL Deventer
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Deventer

Het team van ons uitzendbureau Deventer

Onze vestiging in Deventer bestaat sinds de oprichting in maart 2017. We zijn een betrokken team, dat bekend staat om korte lijntjes en snel schakelen met opdrachtgevers. Dit zijn ze!

Rakoen Bernhard, recruiter bij Artiflex
Recruiter
Rakoen Bernhard
Jesper Rietbergen, consultant bij Artiflex Deventer
Recruiter
Jesper Rietbergen
Jan volkerink
Franchisenemer
Jan Volkerink

Onze vacatures in Omgeving Deventer

Artiflex Deventer beheert vacatures in een relatief groot werkgebied. Want ondanks onze geringe grootte, zijn we wel echt regionaal ingesteld. Bekijk hieronder een overzicht van actuele vacatures in de omgeving Deventer via Artiflex.

Onze vestiging in Deventer

Ben jij benieuwd naar wat wij als uitzendbureau in Deventer voor jou kunnen doen? Kom vooral een keer langs in ons super toffe pand in Deventer, je bent bij ons altijd van harte welkom!

Wij vinden het super om te horen wat jouw bevindingen zijn van onze vestiging Artiflex Deventer. Wil jij je ervaring met ons en anderen delen? Laat dan een review achter!

Maak kennis met Artiflex Deventer, uitzendbureau in Deventer.

Wat mensen zeggen over Artiflex Deventer

J riemeijer

J riemeijer

15 februari 2023
Heel goed geholpen door artiflex kijken echt wat past bij je
martin alink

martin alink

25 juli 2022
Erg fijn om een volwaardige gesprekspartner te hebben , die de potentie ziet en ook duidelijk is in communicatie. Superblij mee en een voorbeeld voor andere organisaties. Top.
Florian Schaafs

Florian Schaafs

11 november 2021
Een heel fijn uitzend bureau ik heb zelden mee gemaakt dat een uizend bureau zoveel geeft om zen uitzendkrachten. Ze zijn betrouwbaar en altijd goed te berijken en ze zijn ook zeker gezelig.
liam maitland

liam maitland

6 oktober 2021
sandervsm

sandervsm

7 maart 2021
Hele fijne werkgever en zeer fijne contactpersonen. Luisteren altijd goed naar je en proberen je te helpen waar mogelijk. Ze kijken ook goed naar wat wel of niet bij je past, en geven ook eerlijke feedback. Zeker een aanrader, ga zo door.