Artiflex Deventer

Uitzendbureau in Deventer voor bouw, techniek, food en energie

Artiflex is een uitzendbureau in Deventer met een specialisatie in bouw, techniek, food en energie. Dankzij onze ervaring met deze branches weten wij wat opdrachtgevers belangrijk vinden en wat er zoal speelt. We helpen je gedurende het hele sollicitatieproces, zodat je gegarandeerd goed voorbereid bent. Ons team in Deventer doet er alles aan om voor jou een zo goed mogelijk passende werkplek te zoeken. Dus zoek je een nieuwe baan in één van deze uitdagende sectoren? Dan moet je bij Artiflex Deventer zijn!

In welke functie kom je terecht?

Ons uitzendbureau in Deventer heeft een zeer gevarieerd scala aan opdrachtgevers onder haar hoede, bijvoorbeeld in de bouw, foodindustrie, (elektro)techniek en procestechniek. Het kan bijvoorbeeld gaan om functies in de montage, zoals luchtkanalenmonteur, monteur zonnepanelen of TD monteur. Ook zijn medewerkers van Artiflex werkzaam in functies in de productie of als operator food.

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij zijn opdrachtgever écht op zijn plek is en het naar zijn zin heeft. Daarom brengen wij van tevoren uitgebreid jouw wensen en eisen in kaart. Zo kunnen we goed bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou past. Wat ons ook uniek maakt: bij ons vind je meer dan alleen een uitdagende functie. Ook voorzien we je regelmatig van de juiste kennis met praktijkgerichte trainingen en vakopleidingen. Zodat jij je altijd blijft ontwikkelen en aantrekkelijk blijft voor opdrachtgevers.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Deventer beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Deventer
Sijzenbaanplein 17/19 7411 HL Deventer
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Ons team in Deventer

Onze vestiging bestaat sinds de oprichting in maart 2017 inmiddels uit 3 medewerkers: Alyssa, Koen en Jan. Een klein maar betrokken team, dat bekend staat om korte lijntjes en snel schakelen met opdrachtgevers. Dit zijn ze!

Recruiter
Alyssa Broekhuis
Franchisenemer
Jan Volkerink
Salesmanager
Koen Volkerink

Onze vacatures

Artiflex Deventer beheert vacatures in een relatief groot werkgebied. Want ondanks onze geringe grootte, zijn we wel echt regionaal ingesteld. Zo vind je bij onze vestiging vacatures in de omgeving Salland, Twente, Stedendriehoek en Achterhoek. Van operator, tot monteur of teamleider productie. Bekijk hieronder een overzicht van actuele vacatures in de omgeving Deventer.