Artiflex Deventer

Uitzendbureau in Deventer voor bouw, techniek, food en energie

Artiflex is een uitzendbureau in Deventer met een specialisatie in bouw, techniek, food en energie. Dankzij onze ervaring met deze branches weten wij wat opdrachtgevers belangrijk vinden en wat er zoal speelt. We helpen je gedurende het hele sollicitatieproces, zodat je gegarandeerd goed voorbereid bent. Ons team van uitzendbureau Deventer doet er alles aan om voor jou een zo goed mogelijk passende werkplek te zoeken. Dus zoek je een nieuwe baan in één van deze uitdagende sectoren? Dan moet je bij het Artiflex uitzendbureau Deventer zijn!

Werken via Artiflex Deventer

Ons uitzendbureau in Deventer heeft een zeer gevarieerd scala aan opdrachtgevers onder haar hoede, bijvoorbeeld in de bouw, foodindustrie, (elektro)techniek en procestechniek. Het kan bijvoorbeeld gaan om functies in de montage, zoals luchtkanalenmonteur, monteur zonnepanelen of TD monteur. Ook zijn medewerkers van Artiflex Deventer werkzaam in functies in de productie of als operator food.

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling bij Artiflex

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij zijn opdrachtgever écht op zijn plek is en het naar zijn zin heeft. Daarom brengen wij van tevoren uitgebreid jouw wensen en eisen in kaart. Zo kunnen we goed bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou past. Wat ons ook uniek maakt: bij ons vind je meer dan alleen een uitdagende functie. Ook voorzien we je regelmatig van de juiste kennis met praktijkgerichte trainingen en vakopleidingen. Zodat jij je altijd blijft ontwikkelen en aantrekkelijk blijft voor opdrachtgevers.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Deventer! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je uitzendbureau Deventer beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Deventer
Sijzenbaanplein 17/19 7411 HL Deventer
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Deventer

Het team van ons uitzendbureau Deventer

Onze vestiging in Deventer bestaat sinds de oprichting in maart 2017 inmiddels uit 3 medewerkers: Alyssa, Koen en Jan. Een klein maar betrokken team, dat bekend staat om korte lijntjes en snel schakelen met opdrachtgevers. Dit zijn ze!

Alyssa Broekhuis
Senior recruiter
Alyssa Broekhuis
Jan volkerink
Franchisenemer
Jan Volkerink
koen volkerink
Salesmanager
Koen Volkerink

Onze vacatures in Omgeving Deventer

Artiflex Deventer beheert vacatures in een relatief groot werkgebied. Want ondanks onze geringe grootte, zijn we wel echt regionaal ingesteld. Bekijk hieronder een overzicht van actuele vacatures in de omgeving Deventer via Artiflex.

Onze vestiging in Deventer

Ben jij benieuwd naar wat wij als uitzendbureau in Deventer voor jou kunnen doen? Kom vooral een keer langs in ons super toffe pand in Deventer, je bent bij ons altijd van harte welkom!

Wij vinden het super om te horen wat jouw bevindingen zijn van onze vestiging Artiflex Deventer. Wil jij je ervaring met ons en anderen delen? Laat dan een review achter!

Maak kennis met Artiflex Deventer, uitzendbureau in Deventer.

Wat mensen zeggen over Artiflex Deventer

liam maitland
6 oktober 2021
wouter lenderink
6 oktober 2021
"Ik werk nu bijna 10 maand voor Artiflex. Al sinds het begin bij dezelfde opdrachtgever. Is een fijne samenwerking met ze. Als er iets is of geregeld moet worden staan ze direct voor je klaar."
sandervsm
7 maart 2021
"Hele fijne werkgever en zeer fijne contactpersonen. Luisteren altijd goed naar je en proberen je te helpen waar mogelijk. Ze kijken ook goed naar wat wel of niet bij je past, en geven ook eerlijke feedback. Zeker een aanrader, ga zo door."
Vintel van den broek
8 december 2020
"Naar mijn ervaring een uitzondering in de uitzendbranche en/of detachering. Deze dame en heren knokken voor hun (potentiële) medewerkers. Het gaat ze niet alleen om inschrijving, de vacatures die online staan zijn ook werkelijk vacant. Als de 'klik' er is zullen zij vechten totdat ze je een baan kunnen aanbieden. Top bedrijf waar menig conculega een voorbeeld aan kan nemen!!! Van mij 10 sterren!!"
Andy NL
12 maart 2020
"Top uitzendbureau! Binnen een korte periode aan een baan geholpen, waar ik het heel erg naar mijn zin heb!"
Ruud Breedveld
12 maart 2020
"Top uitzendbureau luisteren goed naar je en vertalen dit naar een passende baan."