Artiflex Gorinchem

Uitzendbureau Gorinchem voor productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra

Ben jij klaar om een volgende uitdaging aan te gaan in de omgeving van Gorinchem? Vind dan de leukste nieuwe baan via ons uitzendbureau. Artiflex Gorinchem is gespecialiseerd in het matchen van de beste kandidaten en de meest interessante bedrijven in onze regio. Dit doen we voornamelijk in de sectoren productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra. Natuurlijk zijn we er zowel voor doorgewinterde experts als toppers die nog aan het begin van hun carrière staan. Ook jou helpen we graag aan de ideale baan die helemaal bij je past. Dit kan zowel een tijdelijke als een vaste baan zijn, afhankelijk van wat je zelf wilt!

Uitzendbureau Gorinchem: zo kom jij op de juiste plek

Door je aan te melden bij ons uitzendbureau Gorinchem vind jij de beste nieuwe werkplek. Via een uitgebreide, persoonlijke intake leren we meer over jou als werknemer en als mens. Waar liggen nieuwe kansen en waar blink jij al in uit? Al deze informatie bundelen we en gebruiken we in de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Zo zorgen we ervoor dat je bij een leuke opdrachtgever aan de slag kunt en jouw talent helemaal kunt laten opbloeien.

Artiflex Gorinchem
Groenmarkt 8 4201 EE Gorinchem
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Lindey van vestiging Gorinchem

Het team van ons uitzendbureau in Gorinchem

Maak kennis met onze medewerkers. Ons team in Gorinchem bestaat uit ervaren medewerkers die met hun persoonlijke touch altijd de juiste mensen en bedrijven weten te koppelen. Voor ons ben je niet zomaar een kandidaat of een nummer, maar een persoon met je eigen kwaliteiten en sterke punten.

lindey vos
Franchisenemer
Lindey Vos
Ermano Acampora - Artiflex
Recruiter
Ermano Acampora

Vacatures uitzendbureau Gorinchem

Neem een kijkje in ons online vacatureaanbod. Hier vind je veel banen in vele verschillende branches en bij een grote verscheidenheid aan werkgevers. Kies uit de vele parttime en fulltime functies de vacatures in Gorinchem die jou het beste liggen.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau Gorinchem!

Mogen we je helpen in de zoektocht naar jouw perfecte nieuwe baan in de regio Gorinchem? Schrijf je dan online in bij Artiflex Gorinchem, het gespecialiseerde uitzendbureau in Gorinchem. Laat ons weten waar jouw expertise zit en welk werk je aanspreekt. Vervolgens speuren wij ons netwerk af om de ideale werkplek voor je te vinden!