Artiflex Gorinchem

Artiflex Gorinchem

Artiflex Gorinchem

Ben jij klaar om een volgende uitdaging aan te gaan in de omgeving van Gorinchem? Vind dan de leukste nieuwe baan via ons uitzendbureau. Artiflex Gorinchem is gespecialiseerd in het matchen van de beste kandidaten en de meest interessante bedrijven in onze regio. Dit doen we voornamelijk in de sectoren productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra. Natuurlijk zijn we er zowel voor doorgewinterde experts als toppers die nog aan het begin van hun carrière staan. Ook jou helpen we graag aan de ideale baan die helemaal bij je past. Dit kan zowel een tijdelijke als een vaste baan zijn, afhankelijk van wat je zelf wilt!

 

Uitzendbureau Gorinchem: zo kom jij op de juiste plek

Door je aan te melden bij ons uitzendbureau Gorinchem vind jij de beste nieuwe werkplek. Via een uitgebreide, persoonlijke intake leren we meer over jou als werknemer en als mens. Waar liggen nieuwe kansen en waar blink jij al in uit? Al deze informatie bundelen we en gebruiken we in de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Zo zorgen we ervoor dat je bij een leuke opdrachtgever aan de slag kunt en jouw talent helemaal kunt laten opbloeien.

Vacatures

Reviews

20 februari 2023
lysan waanders
Hele fijne mensen ! Ze proberen je altijd gelijk te helpen als je een vraag hebt, checken ook regelmatig bij je in. Kort gezegd, niks negatiefs dus !
17 februari 2023
Kevin Toebes
Fijne organisatie je kunt er goed voor werken en word altijd goed geholpen
17 februari 2023
Sjoerd B
Kom hier al jaren, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ze nemen goed de tijd voor een intake gesprek om iets te vinden dat goed bij je past. Altijd bereikbaar voor vragen of problemen en het beste is natuurlijk de borrel op vrijdagmiddag
27 oktober 2021
SPRBR Official
Goed en professioneel bedrijf, goede contacten en ze zorgen dat jij het als werknemer naar je zin hebt bij het bedrijf die zij voor jou vinden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een baan. Gr David
6 november 2020
nick van hal
Het mooie aan artiflex wat mij meteen opviel is dat ze je alles duidelijk proberen te maken (positief bedoeld), heb je een vraag dan geven ze je maar al te graag een antwoord zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze stellen zich ook open op en behouden daarbij ook hun professionaliteit. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zijn betrokken met je op jouw voortgang. Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat dit een aan te raden uitzendbureau is !

Team Artiflex gorinchem

Maak kennis met onze medewerkers. Ons team in Gorinchem bestaat uit ervaren medewerkers die met hun persoonlijke touch altijd de juiste mensen en bedrijven weten te koppelen. Voor ons ben je niet zomaar een kandidaat of een nummer, maar een persoon met je eigen kwaliteiten en sterke punten.