Artiflex Gorinchem

Uitzendbureau Gorinchem voor productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra

Ben jij klaar om een volgende uitdaging aan te gaan in de omgeving van Gorinchem? Vind dan de leukste nieuwe baan via ons uitzendbureau. Artiflex Gorinchem is gespecialiseerd in het matchen van de beste kandidaten en de meest interessante bedrijven in onze regio. Dit doen we voornamelijk in de sectoren productie, logistiek, techniek, metaal, bouw en infra. Natuurlijk zijn we er zowel voor doorgewinterde experts als toppers die nog aan het begin van hun carrière staan. Ook jou helpen we graag aan de ideale baan die helemaal bij je past. Dit kan zowel een tijdelijke als een vaste baan zijn, afhankelijk van wat je zelf wilt!

Uitzendbureau Gorinchem: zo kom jij op de juiste plek

Door je aan te melden bij ons uitzendbureau Gorinchem vind jij de beste nieuwe werkplek. Via een uitgebreide, persoonlijke intake leren we meer over jou als werknemer en als mens. Waar liggen nieuwe kansen en waar blink jij al in uit? Al deze informatie bundelen we en gebruiken we in de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Zo zorgen we ervoor dat je bij een leuke opdrachtgever aan de slag kunt en jouw talent helemaal kunt laten opbloeien.

Artiflex Gorinchem
Groenmarkt 8 4201 EE Gorinchem
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Lindey van vestiging Gorinchem

Het team van ons uitzendbureau in Gorinchem

Maak kennis met onze medewerkers. Ons team in Gorinchem bestaat uit ervaren medewerkers die met hun persoonlijke touch altijd de juiste mensen en bedrijven weten te koppelen. Voor ons ben je niet zomaar een kandidaat of een nummer, maar een persoon met je eigen kwaliteiten en sterke punten.

Lindey Vos Artiflex
Franchisenemer
Lindey Vos
Ermano Acampora - Artiflex
Recruiter
Ermano Acampora
Recruiter
Mirre Boelen

Vacatures uitzendbureau Gorinchem

Neem een kijkje in ons online vacatureaanbod. Hier vind je veel banen in vele verschillende branches en bij een grote verscheidenheid aan werkgevers. Kies uit de vele parttime en fulltime functies de vacatures in Gorinchem die jou het beste liggen.

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Vestiging
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek
Dominique Oudijn

Dominique Oudijn

30 januari 2023
Super snel een baan gekregen 👌
Fikry Shenouda

Fikry Shenouda

25 januari 2023
Prettig personeel; luisteren naar je wensen en helpen je zoeken naar de baan die je wil.
Michael Comyn

Michael Comyn

25 januari 2023
Leuke mensen zijn er echt voor je ze gaan gelijk aan de slag voor je zodra je wensen heb door gegeven
Michael Weber

Michael Weber

12 januari 2023
Zeer fijn recruitment bureau. Duidelijke communicatie en goed bereikbaar. Ze doen hun uiterste best om je aan een goede werkgever te helpen wat bij jou past.
Inge van H

Inge van H

15 december 2022
Duidelijke en snelle communicatie
Alex Van Pelt

Alex Van Pelt

21 oktober 2022
Binnen een week had Artiflex voor mij een baan die perfect aansluit op wat ik aan het zoeken was! Goed telefonisch te bereiken voor vragen, toegankelijk en contact is direct en duidelijk!
JR Roskam

JR Roskam

4 september 2022
Goede locatie!
Terren Hak

Terren Hak

2 september 2022
Zoek niet verder! Top locatie
Fleur van Bavel

Fleur van Bavel

2 september 2022
Super goede locatie!
Nina Caspers

Nina Caspers

2 september 2022
Top locatie

Schrijf je in bij ons uitzendbureau Gorinchem!

Mogen we je helpen in de zoektocht naar jouw perfecte nieuwe baan in de regio Gorinchem? Schrijf je dan online in bij Artiflex Gorinchem, het gespecialiseerde uitzendbureau in Gorinchem. Laat ons weten waar jouw expertise zit en welk werk je aanspreekt. Vervolgens speuren wij ons netwerk af om de ideale werkplek voor je te vinden!