Artiflex Midden Brabant

Artiflex Midden Brabant

Welkom bij Artiflex regio Midden-Brabant. Ben je op zoek naar een baan in de regio Midden-Brabant, in de branches metaal, bouw of techniek? Dan is er bij ons voldoende keuze uit vacatures. Onze collega’s van dit uitzendbureau in Midden-Brabant zijn gespecialiseerd in deze branches, dus weten waar ze op moeten letten. Door hun kennis en ervaring en met behulp van de nieuwste technologie zorgen zij graag voor de perfecte match tussen jou als vakman- of vrouw en je toekomstige werkgever.

Uitzendbureau in Midden-Brabant: wat ga je via ons doen?

Welk werk vind je via ons? Simpel gezegd: heeft een bedrijf in de regio Midden-Brabant een vakman of -vrouw nodig, dan kennen we het waarschijnlijk. Het gaat hierbij om de branches bouw, metaal, techniek, logistiek, beton en wegenbouw. Werkplekken waar je terechtkomt zijn over het algemeen vooral midden- en kleinbedrijven en familiebedrijven in onze regio. Past dit bij jou? Scrol dan direct naar beneden naar de vacatures.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs in Oosterhout! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je Artiflex Midden-Brabant beoordelen? Laat dan een review achter!

welkom bij artiflex letterbord

Vacatures

Reviews

10 februari 2023
Paula Arendonk
Super uitzendbureau, ik was met spoed opzoek naar werk binnen 2 dagen hadden hun al een baan voor me gevonden. Het contact tussen het uitzendbureau en mij is ook goed!
21 december 2021
Stephan.J.M. van Rinsum
Goed
14 december 2021
Stephan v Rinsum
Perfect
31 oktober 2021
Crash Kolijn
Blij om te werken
9 oktober 2019
gerard verbogt
artiflex dank je wel. eerste keer dat ik met een uitzendbureau in zee gaat. door Marlon ter horst goed en vriendelijk te wordt gestaan onder het genot van een bakje koffie . Ik ben...

Ons team: informeel en ervaren

Als je bij Artiflex Midden-Brabant het kantoor binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. Met zijn zessen staan wij sinds september 2010 voor iedereen open. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?