Artiflex Tilburg

Uitzendbureau in Tilburg voor bouw, infra en techniek.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de bouw, infra of techniek, bijvoorbeeld als stratenmaker, schilder of kozijnenmonteur? Artiflex is een uitzendbureau in Tilburg, gespecialiseerd in deze branches. Wij helpen jou als vakspecialist om een passende functie te vinden waar je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij een opdrachtgever waar je écht op je plek zit.

Persoonlijke begeleiding

Als je via Artiflex Tilburg een baan vindt, weet je dat je goed terechtkomt. Want voordat je bij de opdrachtgever op de stoep staat voor je sollicitatiegesprek, hebben we je uitvoerig ondervraagd over je wensen en eisen. We weten dus of de voorwaarden en de werkomgeving van een opdrachtgever bij jou passen. Ook blijven we je gedurende het proces begeleiden; we verliezen je niet uit het oog. Want wij willen niets liever dan dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Tilburg beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Tilburg
Kapitein Hatterasstraat 23 5015 BB Tilburg
Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:30
Ben je op zoek naar een baan? Kom dan langs bij uitzendbureau Artiflex Tilburg.

Ons team in Tilburg

Het uitzendbureau in Tilburg is één van de nieuwste vestigingen van Artiflex, gestart in oktober 2019. Wij zijn zussen, dus we weten goed wat we aan elkaar hebben. We zijn in onze aanpak dan ook lekker direct en eerlijk. En het belangrijkste: heel erg gemotiveerd om er een succes van te maken. We helpen jou maar al te graag aan een passende baan!

Franchisenemer
Fé Quni
Senior recruiter
Sophie van Nieuwamerongen

Onze vacatures

We specialiseren ons in de bouw-, infra- en recycling, maar zijn niet beperkt tot deze branches. We vinden het geweldig leuk (of ‘keigaaf’ zoals we dat hier zeggen) om met vakmensen te werken, juist ook omdat er zoveel verschillende werkgevers zijn. Voorbeelden van bedrijven waar vakmensen terechtkomen via ons uitzendbureau in Tilburg:

  • Schildersbedrijven
  • Stratenmakersbedrijven
  • Groenvoorziening
  • Hoveniersbedrijven
  • Kozijnenbedrijven
  • Pallethandel
  • Montagebedrijven

Staat jouw ideale bedrijf er niet bij? Geen probleem, bel ons of kom langs en we helpen je graag verder. Er is meer mogelijk dan je denkt!

In welke regio zijn wij actief?

De plaatsen waar wij vacatures hebben zijn alle plaatsen om Tilburg heen, waaronder Breda en Eindhoven. Maar we hebben ook klanten in Alblasserdam, Den Haag, Leiden en Etten-leur. Bekijk alle vacatures in de regio Tilburg hieronder.