Artiflex Tilburg

Artiflex Tilburg

Artiflex Tilburg

Als je via Artiflex Tilburg een baan vindt, weet je dat je goed terechtkomt. Want voordat je bij de opdrachtgever op de stoep staat voor je sollicitatiegesprek, hebben we je uitvoerig ondervraagd over je wensen en eisen. We weten dus of de voorwaarden en de werkomgeving van een opdrachtgever bij jou passen. Ook blijven we je gedurende het proces begeleiden; we verliezen je niet uit het oog. Want wij willen niets liever dan dat de opdrachtgever jou overneemt.

Vacatures

Reviews

20 februari 2023
lysan waanders
Hele fijne mensen ! Ze proberen je altijd gelijk te helpen als je een vraag hebt, checken ook regelmatig bij je in. Kort gezegd, niks negatiefs dus !
17 februari 2023
Kevin Toebes
Fijne organisatie je kunt er goed voor werken en word altijd goed geholpen
17 februari 2023
Sjoerd B
Kom hier al jaren, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ze nemen goed de tijd voor een intake gesprek om iets te vinden dat goed bij je past. Altijd bereikbaar voor vragen of problemen en het beste is natuurlijk de borrel op vrijdagmiddag
27 oktober 2021
SPRBR Official
Goed en professioneel bedrijf, goede contacten en ze zorgen dat jij het als werknemer naar je zin hebt bij het bedrijf die zij voor jou vinden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een baan. Gr David
6 november 2020
nick van hal
Het mooie aan artiflex wat mij meteen opviel is dat ze je alles duidelijk proberen te maken (positief bedoeld), heb je een vraag dan geven ze je maar al te graag een antwoord zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze stellen zich ook open op en behouden daarbij ook hun professionaliteit. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zijn betrokken met je op jouw voortgang. Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat dit een aan te raden uitzendbureau is !

Ons team