Artiflex Regiokantoor Drechtsteden

Uitzendbureau in Papendrecht voor metaal, techniek, bouw en infra

In ons uitzendbureau in Papendrecht wat actief is in de regio Drechtsteden hebben wij vacatures in de branches metaal, techniek, bouw en infra voor vakmensen die zich graag willen blijven ontwikkelen. Dankzij ons specialisme in deze sectoren weten wij precies waar werkgevers op letten. Ons doel is om voor vakmensen zoals jij een passende werkplek te vinden, waar je echt tot je recht komt. Of je nu aan de slag wilt als dakdekker, als monteur of als hovenier. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw ideale functie te vinden. En dat in jouw regio! Wij zijn actief in de Drechtsteden, zoals Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Sliedrecht. Maar ook in omliggende plaatsen, zoals Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Spijkenisse.

Uitzendbureau regio Drechtsteden: waar ga je werken?

Waar je gaat werken, dat hangt natuurlijk vooral af van je eigen wensen en eisen. Als je je bij ons inschrijft, plannen we een intakegesprek met je in. Tijdens dit oriënterende gesprek komen jouw wensen wat betreft arbeidsuren, werkinhoud en werkplek uitgebreid aan bod. Zo komen we goed beslagen ten ijs in onze zoektocht naar jouw ideale baan in de bouw, infra of techniek. Na het gesprek maken wij voor jou een aantrekkelijk profiel en dit sturen we naar de gewenste opdrachtgever. Voor je het weet sta je bij je nieuwe werkgever op de stoep!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Papendrecht! Je bent van harte welkom.

Artiflex Regiokantoor Drechtsteden
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Team Artiflex West

Het team van uitzendbureau Papendrecht

Ons uitzendbureau in Papendrecht is onderdeel van Artiflex West. Artiflex West bestaat uit de regiokantoren Drechtsteden, Rijnmond en Bodegraven. Deze teams werken nauw samen waardoor we een grote kennis en ervaring hebben van de branches en de regio's. Vanuit ons uitzendbureau in Papendrecht zoeken zij graag met jou naar de perfecte baan die bij jou past! 

Sjoerd van Wijk is werkzaam als recruiter bij Artiflex Papendrecht.
Recruiter
Sjoerd van Wijk
Robin Knipscheer is werkzaam als recruiter bij Artiflex Papendrecht.
Recruiter
Robin Knipscheer

Uitzendbureau in Papendrecht: onze vacatures

We hebben bij ons uitzendbureau in Papendrecht de meest uiteenlopende vacatures voor vakmensen in de regio Drechtsteden. Het gaat om functies bij ervaren MKB’ers in de regio in diverse branches, zoals hoveniers en groenvoorziening, bouw, elektro en installatie, schilders en glaszetten, dakbedekking en montage. 

Ben je benieuwd of jouw ideale opdrachtgever hierbij zit? Bel ons, of kom langs bij ons in Papendrecht voor een kop koffie. Elke doordeweekse dag zijn wij open en staan we klaar om al je carrière vragen te beantwoorden. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vacatures bouw, infra, metaal en techniek in de regio Drechtsteden

Bekijk hieronder de meest actuele vacatures in de bouw, infra, metaal en techniek.

Wat mensen zeggen over regiokantoor Drechtsteden

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Drechtsteden beoordelen? Laat dan een review achter.

Daniël L. Sormaz
22 september 2021
"Fantastisch bureau met mooie opdrachtgevers"
Peter Hanson-Alp
8 maart 2021
"Mijn ervaring is zeer goed! Je wordt snel terug gebeld, krijgt direct een afspraak voor video call/interview en Artiflex blijft daarna in contact met regelmatige messages. Zij doen wat ze zeggen en doen er alles aan om je ergens te plaatsen. Mijn beste ervaring met een uitzendbureau. Plezierig contact. Top."
Jasper van der Made
25 januari 2021
"Ik kan Artiflex bij iedereen aanraden. De mensen hier zijn super vriendelijk en zijn open en eerlijk in de communicatie. En niet geheel onbelangrijk, de betalingen zijn altijd correct en netjes op tijd! Bedankt voor de leuke baan."
Niels
25 januari 2021
"Ben goed en snel geholpen aan een passende baan!"
Her Protein
21 januari 2021
"Super vriendelijk personeel die weet waarover ze praten!"
Johan de Groot
20 januari 2021
"Ben heel goed geholpen door Artiflex! Binnen een week had ik een nieuwe baan en dat in de Corona tijd!"