Artiflex Regiokantoor Drechtsteden

Uitzendbureau in Papendrecht voor techniek, bouw en infra

In ons uitzendbureau in Papendracht wat actief is in de regio Drechtsteden hebben wij vacatures in de branches techniek, bouw en infra voor vakmensen die zich graag willen blijven ontwikkelen. Dankzij ons specialisme in deze sectoren weten wij precies waar werkgevers op letten. Ons doel is om voor vakmensen zoals jij een passende werkplek te vinden, waar je echt tot je recht komt. Of je nu aan de slag wilt als installatiemonteur, als timmerman of als hovenier. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw ideale functie te vinden.

Uitzendbureau regio Drechtsteden: waar ga je werken?

Waar je gaat werken, dat hangt natuurlijk vooral af van je eigen wensen en eisen. Als je je bij ons inschrijft, plannen we een intakegesprek met je in. Tijdens dit oriënterende gesprek komen jouw wensen wat betreft arbeidsuren, werkinhoud en werkplek uitgebreid aan bod. Zo komen we goed beslagen ten ijs in onze zoektocht naar jouw ideale baan in de bouw, infra of techniek. Na het gesprek maken wij voor jou een aantrekkelijk profiel en dit sturen we naar de gewenste opdrachtgever. Voor je het weet sta je bij je nieuwe werkgever op de stoep!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Papendrecht! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Drechtsteden beoordelen? Laat dan een review achter.

Artiflex Regiokantoor Drechtsteden
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Artiflex in Papendrecht

Het team van uitzendbureau Papendrecht

In de vestiging Artiflex Drechtsteden werken 2 mensen. Andrew en Amy zijn goed bekend met de regio. Hierdoor hebben zij een goede en brede kennis van de regio Drechtsteden. Vanuit ons uitzendbureau in Papendrecht zoeken zij met jou naar de perfecte baan die bij jou past! 

Amy de Kloe - Artiflex Drechtsteden
Recruiter
Amy de Kloe

Uitzendbureau in Papendrecht: onze vacatures

We hebben bij ons uitzendbureau in Papendrecht de meest uiteenlopende vacatures voor vakmensen in de regio Drechtsteden. Het gaat om functies bij ervaren MKB’ers in de regio, zoals:

  • Hoveniersbedrijven
  • Installatiebedrijven
  • Dakdekkersbedrijven
  • Aannemersbedrijven
  • Timmerbedrijven

Ben je benieuwd of jouw ideale opdrachtgever hierbij zit? Bel ons, of kom langs bij ons in Papendrecht voor een kop koffie. Elke doordeweekse dag zijn wij open en staan we klaar om al je carrière vragen te beantwoorden. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vacatures bouw, infra en techniek in de regio Drechtsteden

Bekijk hieronder de meest actuele vacatures in de bouw, infra en techniek.