Rensa magazijn

Werken in de Achterhoek

Het is niet alleen heerlijk wonen in de Achterhoek, het is ook een hele fijne regio om te werken. De informele sfeer, unieke samenwerkingen en een hechte bedrijfscultuur zijn typerend voor werken in de Achterhoek. In deze blog lees je verhalen van onze kandidaten, maar ook onze samenwerkingen met regionale bedrijven.

Altijd een passende vacature te vinden in de Achterhoek

Via Artiflex Achterhoek kun je in verschillende sectoren werken, namelijk de bouw, metaal, infra, techniek, productie en logistiek. Hoe is het eigenlijk om te werken in deze verschillende sectoren?

Direct in dienst bij een logistiek bedrijf

Arnout (37) zocht een functie als junior logistiek teamleider in de regio Doetinchem en zo kwam hij terecht bij Artiflex Doetinchem. Na een kennismakingsgesprek bij onze vestiging, ging hij al na een aantal dagen op gesprek bij Rensa Family Company.

"Ik voelde me erg welkom bij Artiflex. Iedereen stelde zich voor toen ik binnenkwam en toonde oprechte interesse."  - Arnout

Arnout is direct vast in dienst getreden en werkt er nu al meer dan een jaar met veel plezier. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Je leest het hier.

Een nieuwe baan in een verrassende sector

Wie denkt dat je ervaring in één van onze sectoren moet hebben om te kunnen starten heeft het mis. Lysan (19) heeft namelijk in het verleden in de horeca en detailhandel gewerkt, maar vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via Artiflex Doetinchem is ze aan de slag gegaan als wasstraatmedewerker en heeft ze ondertussen een vast contract gekregen. Je leest hier hoe Lysan haar nieuwe baan vond.

Werken bij interessante bedrijven in de Achterhoek

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! En zo werkt het in de Achterhoek. Daarom heeft Artiflex samenwerkingen met regionale bedrijven in verschillende sectoren. Van de bouw tot aan de techniek: er is voor iedereen wel een passende baan in de Achterhoek!

Werken bij Mombarg
Samenwerking met Mombarg Beton en Artiflex

Mombarg Beton uit Ulft heeft meer dan 30 jaar ervaring met de productie van prefab beton elementen zoals trappen, wanden, kolommen en kelders. Sinds 2017 is Mombarg Beton een opdrachtgever van Artiflex. De samenwerking tussen Mombarg en Artiflex gaat verder dan alleen het werven van personeel. Doordat de arbeidsmarkt de laatste jaren veranderd is van werkgeversmarkt naar werknemersmarkt, wordt het een steeds grotere uitdaging goed personeel te vinden. 

Ben je benieuwd hoe leuk het werken bij Mombarg is? Je leest het hier. 

‘De arbeidsmarkt is erg krap en we zetten onze vacatures ook uit bij andere uitzendbureaus, maar ik merk gewoon dat Artiflex de snelste is. De voorselectie is goed en dat komt, omdat Artiflex ons gewoon goed kent en weet wat wij zoeken.’ 

Thijs Kroezen - operationeel manager Mombarg.

‘De jongens van Artiflex weten heel goed wat er gevraagd wordt. Wij zoeken kandidaten met bepaalde competenties die passen bij onze bedrijfscultuur. De heren weten dat heel goed eigen te maken, ze snappen wie wij zijn en waar wij naar op zoek zijn. In een vrij lastige markt weten zij precies te vinden wat wij zoeken. Terwijl dat met andere, soms grotere, partijen niet altijd lukt.’ 

Martijn Nieuwenhuis - Rensa.

Unieke samenwerking Rensa Family Company en Artiflex

Ook Rensa in Doetinchem weet dat het een lastige markt is om personeel te vinden. Rensa Family Company is de centrale dienstverlener in de Rensa Family, een internationale groep van specialisten die als toeleverancier in de installatiesector opereert.

Goede kandidaten vinden is écht een uitdaging. Ben je benieuwd hoe Artiflex Doetinchem dat voor Rensa doet? Je leest de hele samenwerking hier.

Vacatures in de Achterhoek

Ben je van plan om van baan te wisselen en te (komen) werken in de Achterhoek? Dan wil je natuurlijk als eerste op de hoogte zijn van de laatste vacatures! Bekijk alle vacatures in de achterhoek.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

Klimaatdoel

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs