Lysan vond haar nieuwe baan in een verrassende sector!

Na een tijdje in de horeca en detailhandel te hebben gewerkt was Lysan (19) op zoek naar een nieuwe baan. Via haar vriend is ze bij Artiflex Doetinchem terecht gekomen en werd de vacature wasstraatmedewerker met haar besproken tijdens een kennismakingsgesprek. 

Twee dagen meelopen in de wasstraat

Na dit gesprek mocht ze twee dagen meelopen bij TipTop. Zo leerde Lysan het bedrijf kennen, ontdekte ze wat de werkzaamheden waren en heeft ze haar collega's ontmoet. Hierdoor kon ze een weloverwogen keuze maken of ze wel óf niet wilde starten bij TipTop. Na twee proefdagen werd Lysan direct aangenomen en is ze begonnen bij TipTop via Artiflex! 

"Ik ben elke dag veel in beweging en 10.000 stappen red ik makkelijk op een dag. Sporten is niet meer nodig." Aan de slag als wasstraatmedewerker bij TipTop in Groenlo

Lysan werkt fulltime en begint haar dag met een kop koffie met haar collega’s. Als de eerste klanten binnen komen rijden adviseert ze hen over het juiste wasprogramma en vervolgens kan ze beginnen met het voorwassen en behandelen van de auto’s of vrachtwagens. Het mooiste van het werken in de wasstraat vindt Lysan dat ze eer van haar werkt heeft.

"Als vrachtwagens of auto’s heel vies binnen komen rijden en je ze stukje bij beetje schoner ziet worden, dat is het mooiste!" Jouw succesverhaal begint bij Artiflex

Artiflex begeleidt mensen naar een vaste baan. We worden er dan ook blij van als dat lukt, zoals bij Lysan! Na acht maanden is ze overgenomen door TipTop in Groenlo en kan ze zichzelf een echt was-talent noemen. Heel veel succes in de toekomst Lysan!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze vacatures.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs