7 redenen waarom je vandaag nog wil beginnen bij Mombarg Beton

Mombarg Beton is gevestigd in Ulft en heeft meer dan 30 jaar ervaring met de productie van prefab beton elementen zoals trappen, wanden, kolommen en kelders. Sinds 2017 is Mombarg Beton een opdrachtgever van Artiflex. We horen je al denken: de betonsector is stoffig, vies en alleen maar zwaar werk toch? Dan ken je Mombarg Beton in Ulft nog niet! Wij geven je 7 redenen waarom je vandaag nog aan de slag wil bij Mombarg.

  • 1. Een fijne bedrijfscultuur waaraan iedereen meewerkt

Bij Mombarg is er nauwelijks hiërarchie en zijn er weinig lagen in de organisatie. Ze werken in een jong team waar hard wordt gewerkt, successen worden gevierd en geintjes worden gemaakt. Veel collega’s zien elkaar ook in hun vrije tijd. Binnen Mombarg worden ideeën en verbetervoorstellen gehoord en gewaardeerd.

‘Bij Mombarg werken er mensen van verschillende nationaliteiten en achtergronden en iedereen wordt geaccepteerd, dat vinden we erg belangrijk.’


  • 2. Een goed inwerktraject

Bij binnenkomst word je altijd eerst opgevangen door de teamleider die je een wegwijs maakt, je een rondleiding geeft en je koppelt aan jouw ‘’buddy’’ binnen Mombarg. Deze buddy is iemand met veel ervaring en zal jou alle kneepjes van het vak leren.

  • 3. Doorgroeimogelijkheden vanaf je eerste dag bij Mombarg

Voor iedereen met de ambitie om door te groeien is er veel mogelijk binnen Mombarg. Ze leiden continu mensen op om ze breed inzetbaar te maken en leren medewerkers alle facetten van het vak aan door functies en taken los te laten. Dit betekent dat je soms bezig bent met het inbouwen of voorbereiden van een mal, waarna je gaat helpen met beton storten en vervolgens het element ook nog gaat afwerken. Hierdoor word je steeds breder inzetbaar en ben je nooit uitgeleerd.

  • 4. Mombarg investeert in slimmer en flexibeler werken

Mombarg stimuleert een goede balans tussen werk en privé. In overleg is er veel mogelijk en wordt er gekeken naar wat er bij jou past. Daarnaast investeren ze in slimmere machines waardoor het werk niet alleen sneller gaat, maar ook leuker en makkelijker wordt.

‘Binnen Mombarg is alles handwerk, dus onze mensen zijn het allerbelangrijkste dat we hebben. We investeren waar nodig, zodat onze mensen een fijne werkomgeving hebben.’


  • 5. Een fijne en schone werkomgeving

Orde en netheid staan hoog in het vaandel bij Mombarg. Beton genereert veel stof en vuil. Iedereen helpt met het schoonmaken en opruimen hiervan, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

  • 6. Ze hebben de leukste bedrijfsuitjes

Bij Mombarg vinden ze het belangrijk om waardering naar medewerkers te laten blijken. Naast de leuke kerst- en vakantieborrels komt er regelmatig een extraatje voorbij. Een rondje met appelflappen of saucijzenbroodjes, een frietkraam in de pauze of een ijskar in de hete zomer zijn allemaal dingen die je kunt verwachten; Niets is te gek bij Mombarg!

  • 7. Samenwerken aan een mooi resultaat

Mombarg is een gezond en mooi bedrijf waar elke dag +/- 50 mensen werken aan mooie producten en het behalen van mooie resultaten.

‘Het is niet dat wij een uniek product maken, maar wij hebben onze organisatie wel op een unieke manier ingericht. Mombarg is continu in ontwikkeling en wat het echt mooi maakt, is om daar deel van te mogen uitmaken.’

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs