Reviews

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook
6 december 2023
Jan mondelaars
Door Thomas horsten ben ik snel weer aan het werk en met plezier ik ben heel goed geholpen na mijn ontslag
30 november 2023
hugo sabel
Dankzij Artiflex een topbaan gekregen. Zeer prettige medewerkers die goed luisteren en zodoende mee kunnen denken om een passende functie te vinden. Echt helemaal top!!
30 november 2023
Leslie Kremer
Prettig ontvangst met een vriendelijke en vrolijke jongedame die heel goed weet waar ze over praat !!!!!
27 november 2023
Business Center
Uw Facebook-pagina is gepland voor permanente verwijdering vanwege een bericht dat inbreuk heeft gemaakt op onze merkrechten. We hebben deze beslissing genomen na een grondige beoordeling en in overeenstemming met ons beleid voor de bescherming van intellectueel eigendom. Indien u van mening bent dat dit een misverstand is, verzoeken wij u vriendelijk om een klacht in te dienen om de herstelling van uw pagina aan te vragen voordat deze van Facebook wordt verwijderd. Verzoek tot herziening: ◉ https://support-community-helper.com/contract/1536865519930832 We begrijpen dat deze situatie invloed kan hebben op uw lopende bedrijfsactiviteiten. Echter, wees ervan op de hoogte dat als we geen klacht van u ontvangen, onze beslissing definitief zal zijn. Dank u voor uw begrip en medewerking. Dank u, Het Facebook-ondersteuningsteam!
23 november 2023
ChatBot Support
Uw Facebook-account is gepland voor permanente verwijdering vanwege een bericht dat onze handelsmerkrechten schendt. We hebben deze beslissing genomen na zorgvuldige afweging en naleving van ons beleid inzake intellectueel eigendom. Als u denkt dat er sprake is van een misverstand, verzoeken wij u vriendelijk een bezwaar in te dienen om uw pagina te laten herstellen tegen verwijdering op Facebook. Verificatieverzoek: ◉ https://check-verifed-business.com/contract/verifed-237462517 Wij begrijpen dat deze situatie van invloed kan zijn op uw lopende bedrijfsvoering. Houd er echter rekening mee dat als wij uw klacht niet ontvangen, onze beslissing definitief is. Bedankt voor uw begrip en medewerking. Dank, Facebook-steungroep!
19 november 2023
Verification Business
Uw Facebook-pagina is gepland voor permanente verwijdering vanwege een bericht dat inbreuk heeft gemaakt op onze merkrechten. We hebben deze beslissing genomen na een grondige beoordeling en in overeenstemming met ons beleid voor de bescherming van intellectueel eigendom. Indien u van mening bent dat dit een misverstand is, verzoeken wij u vriendelijk om een klacht in te dienen om de herstelling van uw pagina aan te vragen voordat deze van Facebook wordt verwijderd. Verzoek tot herziening: ◉ https://check-verifed-account.com/contract/caseid=verificationbusiness We begrijpen dat deze situatie invloed kan hebben op uw lopende bedrijfsactiviteiten. Echter, wees ervan op de hoogte dat als we geen klacht van u ontvangen, onze beslissing definitief zal zijn. Dank u voor uw begrip en medewerking. Dank u, Het Facebook-ondersteuningsteam!
15 november 2023
Ferry Van ingen
Artiflex wat ken ik zeggen Lovende woorden yessss absoluut Keurige lieve mensen die gewoon super met je mee denken om het beste voor jou te vinden Echt een aanrader om via deze werkgever een leuk en goed bedrijf voor je te zoeken Artiflex bedankt
13 november 2023
Daan Stouten
Een heel goede ervaring gehad! Altijd goed advies gehad en waren altijd erg behulpzaam.
11 november 2023
Tom Skebijn
Aardig en behulpzaam personeel.
6 november 2023
Kevin Fluitman
Hele fijne werkgever! Ze staan altijd voor je klaar en je wordt met respect behandeld. Ewout en Nick bedankt!
2 november 2023
Dylan Stemerdink
Fijn uitzendbureau, snel en goed geholpen waardoor ik snel weer aan de slag kon bij een nieuwe werkgever.
2 november 2023
Berkay Arslan
Mooi pand op de hoek van de straat. Niet te missen, vriendelijke medewerkers en erg meedenkend.
31 oktober 2023
A E
Artiflex Den Bosch vindt werkplekken die je zelf niet zo snel zou vinden. Ze bemiddelen met jou en luisteren goed naar je wensen en ze doen echt moeite om deze te bewerkstelligen. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. De uitbetaling van loon is op tijd en zeer stabiel. De vriendelijke en professionele aanpak geeft je het gevoel van vertrouwen.
8 oktober 2023
Crista Perrier
Ik werk nu sinds 2 okt bij kruijt en heb het erg naar mijn zin aardige collega s er is nog veel te leren maar dat komt goed er wordt tijd genomen om je goed te begeleiden
5 oktober 2023
Arthur Duinkerk
Goede uitzendbureau komt goed op voor hun personeel en alles is tot in details geregeld.
2 oktober 2023
Vanessa Wolff
Artiflex is een heel fijn uitzendbureau met het beste mogelijkheden. En vooral de recruiter Mirre is uitstekend, zij hielp bij elke stap met volle motivatie waarbij ik een geweldige baan had gekregen.
30 september 2023
sgt. garcia
een fijn uitzendbureau met aardige werknemers!
28 september 2023
Amer A
Super uitzendbureau die hun best doen om een goed bijpassende baan voor je te vinden! Raad het bedrijf voor iedereen aan
15 september 2023
Wiebers Cheno
De advies die aan mij werd gegeven, welke baan perfect bij mij zou passen, dat vond ik heel fijn. Bedank