We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

Michael Comyn

Michael Comyn

25 januari 2023
Leuke mensen zijn er echt voor je ze gaan gelijk aan de slag voor je zodra je wensen heb door gegeven
Edgar Vermaat

Edgar Vermaat

19 januari 2023
Ik zocht een vaste baan naast mn onderneming en vond die bij Artiflex Den Bosch. Al eerder voor deze organisatie gewerkt 10 jaar terug en er is weinig veranderd. Korte lijntjes, kennis van zaken en afspraak is afspraak. Wederom bedankt💪👍
Michael Weber

Michael Weber

12 januari 2023
Zeer fijn recruitment bureau. Duidelijke communicatie en goed bereikbaar. Ze doen hun uiterste best om je aan een goede werkgever te helpen wat bij jou past.
Anthony Drisi

Anthony Drisi

12 januari 2023
Ben elke jaren in dienst geweest by artiflex eerst als steigerbouwer later als betonreperateur.....toen ik belde destijds voor de factuur steigerbouwer kon ik direct de zelfde dag al terecht een zeer goed gesprek gehad en kon de zelfde week nog beginnen na een tijdje in dienst zouden me bouw papieren verlopen zijn en zou bang zijn dat dat het einde zou zijn van de samenwerking maar dat was niet het geval we zijn qan tafel gaan zitten en hadden besproken dat hun de opleiding zouden betalen omdat ze vonden dat het zonden zou zijn om de samenwerking te stoppen daar door dat heb ik nog een tijdje gedaan en ben toen in dienst gegaan by het bedrijf maar het bedrijf waar ik toen in dienst was stopte er mee ..... gelukkig had ik al die tijd netjes contact gehouden met artiflex en met geluk kon ik de week erna als betonreperateur werken op de shell waar ik nog steeds werkzaam ben en in 2023 een vaste contract met een 2 jarige opleiding ben zeer tevreden met de samenwerking met artiflex raad het zeker aan Anthony drisi
Klaas Van voorst

Klaas Van voorst

6 januari 2023
Goede ervaring en goede service. Zaken gedaan met Ruben en Freek. Ook toen ik het lastig had stonden zij klaar met raad en daad.
Bas Van Der Vlist

Bas Van Der Vlist

28 december 2022
Zeer behulpzaam en betrokken. Echt een aanrader voor wie een leuke baan zoekt!
Inge van H

Inge van H

15 december 2022
Duidelijke en snelle communicatie
desmond ulrich

desmond ulrich

30 november 2022
Goeie organisatie ,vriendelijk, concrete afspraken, geen woorden maar daden,loon altijd optijd Met plezier voor ze gewerkt
Belal Bouzan

Belal Bouzan

28 november 2022
Ik was op zoek naar een baan en na dat ik heb gebeld naar artiflex kreeg ik een baan binnen 24 uur en elke keer als ik vraag had dan belde ik en werd gelijk opgenomen en geholpen ik heb heel goede ervaring mee gehad en ik raad het iedereen aan
Tom Arendonk

Tom Arendonk

25 november 2022
Zeer aardige mannen en doen er alles aan om een baan te vinden die aan mijn wensen voldeed.
Saryna van D

Saryna van D

19 november 2022
Artiflex is gewoon top! Zeer spontaan! En ze zijn altijd vrolijk! Er word gekeken naar wat jij wilt,. Er word goed rekening gehouden met je. Dus gewoon fantastisch!
rene de rooij

rene de rooij

17 november 2022
ik heb er goede ervaringen mee ze nemen de tyd voor je .en je kunt er met al je vraagen terecht. ga zo door

Onderhoudsmonteur

11 november 2022
Fijne medewerkers ,houden je goed op de hoogte in alles. Denken met je mee.

Algemeen medewerker

10 november 2022
Als prettig ervaren telefonisch goede gesprekken en zij kijken wat bij je past
Herman Bouwmans

Herman Bouwmans

3 november 2022
Fijn bedrijf, betrokken met personeel,goede service
Yvonne Macky Makkenze

Yvonne Macky Makkenze

31 oktober 2022
Fijn contact en duidelijke informatie en afspraken.
Alex Van Pelt

Alex Van Pelt

21 oktober 2022
Binnen een week had Artiflex voor mij een baan die perfect aansluit op wat ik aan het zoeken was! Goed telefonisch te bereiken voor vragen, toegankelijk en contact is direct en duidelijk!
Danique *

Danique *

21 oktober 2022
Aardige heren, behulpzaam en nu zeer naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek!