We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

9 oktober 2021
"Heb een aantal maanden via Artiflex Harderwijk mogen werken. Daarvoor al langere tijd een prettig contact gehad bij het zoeken naar een geschikte werkplek. De communicatie met de mensen van Artiflex was zeer prettig. Kortom, een meer dan prima uitzendbureau om voor te werken....kan Artiflex zeker aanbevelen!"
8 oktober 2021
7 oktober 2021
"Ik ben in de corona crisis met hun in contact gekomen hierbij 1 gesprek gehad bij hun op kantoor om te luisteren naar mijn wensen. Na 3 weken kon ik aan het werk doordat hun me hadden gekoppeld aan het bedrijf waar ik nu met plezier heen ga"
7 oktober 2021
7 oktober 2021
"Super leuke medewerkers met kennis van zaken. Een en al positiviteit"
6 oktober 2021
"Goed bureau, vriendelijk personeel! Snelle en betrouwbare partner in het vinden van een nieuwe baan!"
6 oktober 2021
6 oktober 2021
"Na een goed en gezellig telefoongesprek is Artiflex opzoek gegaan naar een baan binnen mijn wensen. Binnen 5 werkdagen kwamen ze met 2 passende opties, inmiddels ben ik werkzaam via Artiflex bij de betreffende werkgever. Ze hebben al een paar keer gebeld hoe het gaat en alles verloopt keurig netjes. Erg blij mee !!"
6 oktober 2021
"Ik werk nu bijna 10 maand voor Artiflex. Al sinds het begin bij dezelfde opdrachtgever. Is een fijne samenwerking met ze. Als er iets is of geregeld moet worden staan ze direct voor je klaar."
22 september 2021
"Fantastisch bureau met mooie opdrachtgevers"
16 september 2021
"Zeer goed uitzendbureau, 2 keer een geweldige baan via dit bureau gevonden en nu een contract aangeboden gekregen. Contact is goed en ook persoonlijk"
13 september 2021
"Het zijn toppers, super fijne communicatie. Snelle aan een baan geholpen door deze toppers."
13 augustus 2021
"ik ben hier enorm goed geholpen, nadat we samen alle opties bekeken hebben en een plan gemaakt. wat erg goed verliep, verder staan deze gasten goed voor je klaar en denken met je mee voor de juiste baan voor jou."
28 juli 2021
"Echt een heel maar ook heel behulpzaam bedrijf, ze doen er alles maar ook alles aan om je aan het werk te krijgen, je kan alles vragen , snelle andwoorden. Bevalt 1 baan niet hebben ze gelijk wat anders voor je , je mag zelf kiezen, zit nu al ff in dienst dankzij artiflex Den Bosch, zelf ben ik de makkelijkste niet, en Lindey heeft met alle geduld mij kunnen helpen aan werk, altijd beleefd, groetjes Ruud"
1 juli 2021
"Na bijna 1,5 jaar gewerkt te hebben voor Artiflex ben ik overgenomen door het bedrijf zelf. Dit is mede mogelijk gemaakt door Artiflex. Artiflex is de uitzendbureau voor je als je zoekt naar werk die bij je past, en waarbij je zsm wordt overgenomen door het bedrijf. Kortom top Artiflex."
26 juni 2021
"het is was goed om te proberen in fijn 👍"
25 juni 2021
"snelle service en goede communicatie"
24 juni 2021
"ben super te vrede over artiflex ze zijn super lief netjes en boven al ze denken goed met je mee en ze helpen je heel goed met werk vinden en houden ik zou zegge ga zo door voor mij is artiflex de beste uitzendbureau"
24 juni 2021
"Heel fijn uitzendbureau je kan ze altijd appen staan altijd voor je klaar 2 fijne jaren gehad daar"
2 juni 2021
"binnen een week had ik al werk"