Reviews

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook
6 juni 2024
djtrackmaster2103
Zeer goede ervaringen. Leuk en professioneel personeel.
6 juni 2024
Piotr Malyszek
Top uitzendbureau. Mensen die echt leuke baan willen voor je vinden.
6 juni 2024
remco kroonen
Alles is goed geregeld hier. Ze hebben altijd leuke baantjes,en ze staan voor mij altijd klaar !!! Kom op, en ga er voor!!💪
6 juni 2024
Samantha Patty
Sinds een paar maanden werkzaam bij Consolidated Raalte. Een mooie organisatie met leuke mensen.
6 juni 2024
Berkay Arslan
Top uitzendbureau met fijn meedenkend personeel!
5 juni 2024
josé madeira
5 juni 2024
Dennis Furtado
Artiflex is een top uitzendbureau! Als je snel een baan wilt moet je hier wezen.
30 mei 2024
Kawita Dihalu
Super attente heren, die zeer efficiënt te werk gaan en toegankelijk zijn voor communicatie. Denken met je mee en maken het waar.
13 mei 2024
Jamjam 1981
Ik geef Artiflex bureau een dikke 10! Hoe ze voor je passend werk zoeken en mee denken heb ik nooit ervaren bij een andere bureau, ze blijven voor je zoeken en vergeten je niet!👍👍👍
9 mei 2024
Hans köse
Een fijn eerste gesprek gehad met Koen vestiging capelle. Nu werkzaam bij een bedrijf waar ik het naar me zin heb. Je kan met alle vragen terecht bij hun en denken ook met je mee.
8 mei 2024
De Baas
Top gasten, kom je er niet uit of klopt er iets niet kan je altijd even bellen ze staan je netjes te woord en nemen de tijd. De app is ook gebruikt vriendelijk, geen bonnetjes inleveren of ander moeilijk gedoe. je kan ook via de app je salaris strookjes inzien. Bedankt mannen!!!👍
8 mei 2024
S Van Wijk
Top gasten, kom je er niet uit of klopt er iets niet kan je altijd even bellen ze staan je netjes te woord en nemen de tijd. De app is ook gebruikt vriendelijk, geen bonnetjes inleveren of ander moeilijk gedoe. je kan ook via de app je salaris strookjes inzien. Bedankt mannen!!!👍
2 mei 2024
Mohamed El Bouazzati
Leuke mensen ontmoet bij Artiflex, ze hebben voor mij alles duidelijk verteld.
2 mei 2024
Arbion Krasniqi
Top Uitzendbureau! Ik werd geholpen door mvr Mirre Boelen en ze is zeker een aanrader naar mijn mening. als je wilt dat het niet alleen vlot, maar ook doelgericht voor jou een juiste baan gevonden wordt. intake gesprekken vlogen mij als langs de deur vanaf de eerste dag en dat verbaasde mij zeer!! Als je moeite hebt met een baan zoeken dan zou jij zo snel mogelijk contact moeten opnemen met Artiflex!!! Nogmaals TOP bedrijf!
2 mei 2024
Arne Kloek
Zeer net bedrijf en aardige mensen!
25 april 2024
Grosby Amimba
Ik heb ook een jaar bij artiflex gewerk,en het was wel een fijne ervaring en werk sfeer,vriendelijke contact personen bij wie ik altyd terecht kon voor informatie en alles over werken, uiteindelijk heb na een jaar een contact gekregen bij het bedrijf waar ik nu werkzaam ben.Echt een top uitzendbureau!
23 april 2024
marga Van bunnik
4 weken geleden binnengekomen bij Artiflex En volgende week beginnen met m'n nieuwe baan super toffe jongens die je echt het gevoel geven dat je nog wat voor de maatschappij mag betekenen hartstikke bedankt Bohdi en Robbert.
22 april 2024
Menco Schalk
Fijn uitzendbureau. Na een intake gesprek met Renzo was de juiste match snel gevonden. Ze stellen een profiel op en gaan daarmee naar bedrijven. Het eerste beste bedrijf was gelijk degene die mij wilde hebben. En waarbij ik ook zelf een zeer positief gevoel kreeg. Blij mee !
19 april 2024
Damian
Ik vind artiflex een uitstekend uitzendbureau. Ze hebben binnen een week een mooie baan voor mij geregeld met een goed salaris en leuke collega’s. Dagelijks heb ik contact met de medewerkers en kan ik al mijn vragen stellen die ik heb over werk/loon/contracten etc. Zeker een aanrader als je een baan zoekt en gemotiveerd bent!