We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

bertus zoet

bertus zoet

19 juni 2022
Bertus zoet van Dag1 had mijn CV op internet zien staan en benaderde mij voor een openstaande vacature. Meteen al vanaf het eerste gesprek was hij in de mens achter het CV geĂŻnteresseerd en probeerde hij niet zo maar de vacature te vervullen. Ook toen een sollicitatiegesprek bij de werkgever wat moeizamer verlopen was, heeft hij contact gehad en de ontstane hobbels glad gestreken. Met als resultaat dat ik volgende maand aan een nieuwe baan mag beginnen! Ik heb met diverse bureaus te maken gehad, maar Dag1 onderscheid zich door de persoonlijke aanpak en de continue feedback. Er is oprechte interesse en je hebt het gevoel dat ze echt voor jou aan het werk zijn. Super bedankt Guus
Karol Legutko

Karol Legutko

14 juni 2022
Stefan van den Heuvel

Stefan van den Heuvel

25 mei 2022
ze hebben snel een baan geregeld voor mij 😀
Khalil Marcos

Khalil Marcos

25 mei 2022
Leuk, sociaal en spontaan team! Ben goed geholpen door Rebekka van der Rhee 💯 Bedankt
Manuel Bootsma

Manuel Bootsma

28 april 2022
3 toppers die hun uiterste best voor je doen! Ik weet niet hoe het tegenwoordig in de uitzendbranche is, maar heel lang geleden werd er maar weinig belangstelling getoond. Deze 3 toppers vragen regelmatig hoe mijn dag is verlopen… 💪
D Wetering

D Wetering

6 april 2022
Echt een top uitzendbureau. Er word goed naar je geluisterd en er word naar je wensen gekeken. Ze doen er alles aan om je een goede werkplek te kunnen geven. Ik zou zeer zeker mensen Artiflex aanraden die naar een baan opzoek zijn! Toppertjes!!!
Patrick Søgaard Díaz-Piquero

Patrick Søgaard Díaz-Piquero

17 maart 2022
wonderful and fast service. in less than a week I'm in my dream job!
Jeremy Kowalski

Jeremy Kowalski

3 maart 2022
Een uitzendbureau als geen ander. Artiflex doet het vanaf begin tot eind uitstekend. Waarbij de perfecte match vinden centraal staat. Ze doen er alles aan om er voor te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Deze persoonlijke aandacht heb ik nooit eerder bij een uitzendbureau ervaren. Ik adviseer iedereen die op zoek is naar werk om hier langs te gaan.
Mark Seegers

Mark Seegers

1 maart 2022
omdat ik een fijn gesprek heb gehad ze luisteren en het is gewoon heel luchtig geen zware gesprekken
Boriss Domanovs

Boriss Domanovs

1 februari 2022
Het bedrijf is erg goed. De beste communicatie die ik ooit heb gehad, en ze kijken echt uit naar wat je wilt bereiken in je werk.
Alexander Van der Meulen

Alexander Van der Meulen

12 januari 2022
snelle reactie en daarna een passende werkplek gevonden.kantoor netjes ontvangen. en goed luisteren wat mogenlijk is .
Zuid Jennifer

Zuid Jennifer

11 januari 2022
super vriendelijk geholpen aan een baan, en snel de perfecte baan gevonden. staan ook altijd voor je klaar
Jessy Mas’an

Jessy Mas’an

10 januari 2022
Hele fijne en meedenkend uitzendbureau. Robert en Erik staan er altijd voor je, je bent geen nummertje en er word altijd tijd voor je klaargemaakt. Ik heb voor veel uitzendbureau’s gewerkt in 12 jaar tijd en Artiflex Geldermalsen is uniek. Een uitzendbureau die wel weet hoe het moet.
Roy Geurtsen

Roy Geurtsen

7 januari 2022
Voor mij verreweg het beste uitzendbureau. Persoonlijk, professioneel en eerlijk over het werk.
Nick Bonnes

Nick Bonnes

7 januari 2022
Artiflex Geldermalsen hoort bij de 2% van de uitzendbureau’s die wel voor mensen klaar staan! Bij binnenkomst gelijk een goede indruk, onder het genot van een bak koffie kennis met elkaar gemaakt, om te weten wat mijn wensen zijn, en uiteraard ook die van Artiflex. Ook het telefonisch contact verliep voorspoedig zodat ik snel weer aan het werk ben! Ben je dringend opzoek naar werk? Bel Artiflex!
MOB_sundown

MOB_sundown

7 januari 2022
Alex Van Veen

Alex Van Veen

22 december 2021
Leuke gasten, erg behulpzaam. Top bedrijf !!