Reviews

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook
13 mei 2024
Jamjam 1981
Ik geef Artiflex bureau een dikke 10! Hoe ze voor je passend werk zoeken en mee denken heb ik nooit ervaren bij een andere bureau, ze blijven voor je zoeken en vergeten je niet!👍👍👍
9 mei 2024
Hans köse
Een fijn eerste gesprek gehad met Koen vestiging capelle. Nu werkzaam bij een bedrijf waar ik het naar me zin heb. Je kan met alle vragen terecht bij hun en denken ook met je mee.
8 mei 2024
De Baas
Top gasten, kom je er niet uit of klopt er iets niet kan je altijd even bellen ze staan je netjes te woord en nemen de tijd. De app is ook gebruikt vriendelijk, geen bonnetjes inleveren of ander moeilijk gedoe. je kan ook via de app je salaris strookjes inzien. Bedankt mannen!!!👍
2 mei 2024
Mohamed El Bouazzati
Leuke mensen ontmoet bij Artiflex, ze hebben voor mij alles duidelijk verteld.
2 mei 2024
Arbion Krasniqi
Top Uitzendbureau! Ik werd geholpen door mvr Mirre Boelen en ze is zeker een aanrader naar mijn mening. als je wilt dat het niet alleen vlot, maar ook doelgericht voor jou een juiste baan gevonden wordt. intake gesprekken vlogen mij als langs de deur vanaf de eerste dag en dat verbaasde mij zeer!! Als je moeite hebt met een baan zoeken dan zou jij zo snel mogelijk contact moeten opnemen met Artiflex!!! Nogmaals TOP bedrijf!
2 mei 2024
Arne Kloek
Zeer net bedrijf en aardige mensen!
25 april 2024
Grosby Amimba
Ik heb ook een jaar bij artiflex gewerk,en het was wel een fijne ervaring en werk sfeer,vriendelijke contact personen bij wie ik altyd terecht kon voor informatie en alles over werken, uiteindelijk heb na een jaar een contact gekregen bij het bedrijf waar ik nu werkzaam ben.Echt een top uitzendbureau!
23 april 2024
marga Van bunnik
4 weken geleden binnengekomen bij Artiflex En volgende week beginnen met m'n nieuwe baan super toffe jongens die je echt het gevoel geven dat je nog wat voor de maatschappij mag betekenen hartstikke bedankt Bohdi en Robbert.
22 april 2024
Menco Schalk
Fijn uitzendbureau. Na een intake gesprek met Renzo was de juiste match snel gevonden. Ze stellen een profiel op en gaan daarmee naar bedrijven. Het eerste beste bedrijf was gelijk degene die mij wilde hebben. En waarbij ik ook zelf een zeer positief gevoel kreeg. Blij mee !
19 april 2024
Damian
Ik vind artiflex een uitstekend uitzendbureau. Ze hebben binnen een week een mooie baan voor mij geregeld met een goed salaris en leuke collega’s. Dagelijks heb ik contact met de medewerkers en kan ik al mijn vragen stellen die ik heb over werk/loon/contracten etc. Zeker een aanrader als je een baan zoekt en gemotiveerd bent!
19 april 2024
niet nodig
Goed uitzendbureau, communicatie is erg goed en ze komen hun afspraken na. Ik raad dit uitzendbureau zeker aan !!
18 april 2024
Mika Van rosmalen
Ze hebben goed geholpen met een bedrijfje zoeken na keuze van begin tot eind. Alles is ook altijd goed gecommuniceerd dus er werd niks aan toeval overgelaten. Al met al een hele fijne ervaring gehad met Artiflex Den Bosch
16 april 2024
Amir Melouany
Heel erg fijn uitzendbureau. Communicatief super sterk en zijn niet vies om een stapje extra voor je te doen achter de schermen. Heb na mijn uitzend tijd zelfs een vast contract er uit kunnen slepen ! Mijn ervaringen met Pim en Yassin, allah i rahmou, waren altijd positief!! Dikke 5 sterren!
16 april 2024
Jaouad -
goed en vriendelijk personeel zoek je werk? begint bij hen
16 april 2024
Alyssa Schols
Top uitzendbureau vriendelijk personeel en ze staan altijd klaar voor vragen en zijn zeer behulpzaam als er problemen zijn echt een aanrader
16 april 2024
Martyna hhh
Ik werk al ruim een ​​jaar bij artiflex. Ik ben zeer tevreden over het team. aardige en intelligente mensen zijn hier om te helpen. De loontarieven zijn ook goed in vergelijking met andere uitzendbureaus.
8 april 2024
soufyan fouzi
Ariflex heeft mij veel geholpen met werk dat ik leuk vind en wat ik goed kon
8 april 2024
patricia jansen-smolenaars
Een leuke uitzendbureau, alles wordt geregeld, geld altijd netjes en op tijd.....zeer aan te raden.
26 maart 2024
Flow Animal
Een fijne samenwerking mogen ervaren. Via Artiflex heb ik een opleiding kunnen volgen en een vak kunnen leren. Jan een symphatieke kerel met humor en die de dingen netjes regelt. Bedankt voor alles.