We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

Mohamed Ahmed

Mohamed Ahmed

13 september 2022
ze hebben wel gezellig team verantwoordelijk veel geluk als Artiflix kan vind groetjes allemaal
Aisumasuta

Aisumasuta

2 september 2022
Anja van Beusichem

Anja van Beusichem

25 augustus 2022
Supergoed en superfijn gesprek gehad. Snel en duidelijk. Er wordt meegedacht. Heel fijn ervaren. Er wordt echt naar de mens gekeken.
Chonairo Gadden

Chonairo Gadden

24 augustus 2022
ja ze hebben me snel aan het werk gezet een Helle goeie service 😉👌
Burak aydin

Burak aydin

11 augustus 2022
Hele aardige mensen en ben heel goed geholpen
Nell Van Eck

Nell Van Eck

9 augustus 2022
Je wordt er leuk een spontaan ontvangen. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.Heb een rondleiding gehad door het warehouse. De mensen die daar werken is één en al vrolijkheid. Artiflex uitzendbureau geldermalsen is voor mij een lotje uit de loterij
Guillermo Noordijk

Guillermo Noordijk

9 augustus 2022
Zeer positieve ervaring. Binnen een week aan een baan geholpen en altijd bereikbaar voor vragen.
Hank Janssen

Hank Janssen

30 juli 2022
ze doen echt hun best, goede communicatie waardoor ik snel aan het werk was. super
P Barmes

P Barmes

27 juli 2022
Met veel plezier heb ik het merendeel van een jaar via Artiflex gewerkt, verspreid over 2 baantjes. Heel blij met het feit dat ik nu een vaste aanstelling heb, mede mogelijk gemaakt door Artiflex! Zeer veel dank voor het personeel wat mij hierin heeft geholpen! Heb het contact altijd als zeer prettig ervaren, en merkte op dat er interesse is in de persoon achter het contact. Dit maakt gesprekken al snel aangenaam en persoonlijker. Hoop de mensen in kwestie ook nog eens te zien voor een koffie en een praatje😁 Tot zover het enige uitzendbureau in mijn ervaring waar je meer bent dan een nummer!
martin alink

martin alink

25 juli 2022
Erg fijn om een volwaardige gesprekspartner te hebben , die de potentie ziet en ook duidelijk is in communicatie. Superblij mee en een voorbeeld voor andere organisaties. Top.
Willem Olden

Willem Olden

6 juli 2022
Serieus no nonsense bedrijf die de werknemer nog hoog in het vaandel heeft staan. Er word gedacht en gehandeld in oplossingen. Nick en Ewout bedankt voor jullie betrokkenheid en de toffe job die jullie voor me hebben weten te vinden. Ga zo door!!!! Groeten Willem.
bertus zoet

bertus zoet

5 juli 2022
Bertus zoet van Dag1 had mijn CV op internet zien staan en benaderde mij voor een openstaande vacature. Meteen al vanaf het eerste gesprek was hij in de mens achter het CV geïnteresseerd en probeerde hij niet zo maar de vacature te vervullen. Ook toen een sollicitatiegesprek bij de werkgever wat moeizamer verlopen was, heeft hij contact gehad en de ontstane hobbels glad gestreken. Met als resultaat dat ik volgende maand aan een nieuwe baan mag beginnen! Ik heb met diverse bureaus te maken gehad, maar Dag1 onderscheid zich door de persoonlijke aanpak en de continue feedback. Er is oprechte interesse en je hebt het gevoel dat ze echt voor jou aan het werk zijn. Super bedankt Guus
Karol Legutko

Karol Legutko

14 juni 2022
Stefan van den Heuvel

Stefan van den Heuvel

25 mei 2022
ze hebben snel een baan geregeld voor mij 😀
Khalil Marcos

Khalil Marcos

25 mei 2022
Leuk, sociaal en spontaan team! Ben goed geholpen door Rebekka van der Rhee 💯 Bedankt
Manuel Bootsma

Manuel Bootsma

28 april 2022
3 toppers die hun uiterste best voor je doen! Ik weet niet hoe het tegenwoordig in de uitzendbranche is, maar heel lang geleden werd er maar weinig belangstelling getoond. Deze 3 toppers vragen regelmatig hoe mijn dag is verlopen… 💪
D Wetering

D Wetering

6 april 2022
Echt een top uitzendbureau. Er word goed naar je geluisterd en er word naar je wensen gekeken. Ze doen er alles aan om je een goede werkplek te kunnen geven. Ik zou zeer zeker mensen Artiflex aanraden die naar een baan opzoek zijn! Toppertjes!!!
Patrick Søgaard Díaz-Piquero

Patrick Søgaard Díaz-Piquero

17 maart 2022
wonderful and fast service. in less than a week I'm in my dream job!