We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

26 juni 2021
"het is was goed om te proberen in fijn 👍"
25 juni 2021
"snelle service en goede communicatie"
24 juni 2021
"ben super te vrede over artiflex ze zijn super lief netjes en boven al ze denken goed met je mee en ze helpen je heel goed met werk vinden en houden ik zou zegge ga zo door voor mij is artiflex de beste uitzendbureau"
24 juni 2021
"Heel fijn uitzendbureau je kan ze altijd appen staan altijd voor je klaar 2 fijne jaren gehad daar"
2 juni 2021
"binnen een week had ik al werk"
1 juni 2021
"een vriendelijk werk omgeving en leuke collegaeen bedrijf met enthousiaste mensen Pros verzekerd toekomst Cons misschien ploegendienst"
1 juni 2021
"een vriendelijk werk omgeving en leuke collegaeen bedrijf met enthousiaste mensen Pros verzekerd toekomst Cons misschien ploegendienst"
29 mei 2021
"Ik wil iedereen bij artiflex bedanken dankzij hun hèb ik een contract gekregen na een jaar werken bij brand als isolatiemonteur Jeroen Harm Bibi en de rest super fijn samengewerkt jullie zijn toppers Artiflex is een super Uitzendburo ze helpen je waar ze kunnen niks is teveel Altijd alles netjes en op tijd geregeld Contact is ook super Ik beveel artiflex ook aan iedereen aan Hartelijk bedankt allemaal en een super zomer gewenst Groetjes timo ( een heel tevreden ex-werknemer)"
28 mei 2021
"Artiflex Harderwijk.Perfecte service, en snel werk. Ze luisteren goed na je wensen en doen er alles aan om je een goed gevoel te geven.Hartelijk dank voor de goed service en prettige samenwerking."
25 mei 2021
"Fijne professionals die erg betrokken zijn in hun zoektocht naar de ideale baan voor hun kandidaten Pros Bereidwilligheid om mee te kijken en denkenmet hun uitleenkrachten Cons Geen"
25 mei 2021
"Fijne professionals die erg betrokken zijn in hun zoektocht naar de ideale baan voor hun kandidaten Pros Bereidwilligheid om mee te kijken en denkenmet hun uitleenkrachten Cons Geen"
19 april 2021
15 april 2021
"Goede uitzendbureau snelle reactie en helpen je goed er door heen voor je sollicitatie procedure. Lieve en behulpzame mensen zitten daar die goed communiceren en alles duidelijk uitleggen en meedenken."
13 april 2021
"Artiflex heeft snel gereageerd . En ik kreeg snel een sollicitatie gesprek bij het bedrijf waar ik nu ook aan de slag ben gegaan"
2 april 2021
"Normaal geen fan van uitzendbureaus maar Bij Artiflex hebben ze het goed geregeld. 1 vast contact persoon en niet steeds hetzelfde verhaal vertellen. Ze vinden altijd passende oplossingen die voor hen en werknemer het beste uit komen. Met plezier gewerkt. Zeker een aanrader!!"
25 maart 2021
"Medewerkers zijn hulpvaardig en attent, via telefoon snel te bereiken, bij vragen per e-mail snelle reactie. Ik vindt het een prima uitzendbureau en ben tevreden."
19 maart 2021
"snelle reactie zeer vriendelijk"
10 maart 2021
"Houden zich aan afspraken. Goede sfeer. Zoeken goed werk voor je. Toppers"
8 maart 2021
"Artiflex denkt na over een goede plaatsing die voor langere termijn goed voor je is. Voor mij is dit een van de betere uitzendbureaus."
8 maart 2021
"Mijn ervaring is zeer goed! Je wordt snel terug gebeld, krijgt direct een afspraak voor video call/interview en Artiflex blijft daarna in contact met regelmatige messages. Zij doen wat ze zeggen en doen er alles aan om je ergens te plaatsen. Mijn beste ervaring met een uitzendbureau. Plezierig contact. Top."