We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

2 april 2021
"Normaal geen fan van uitzendbureaus maar Bij Artiflex hebben ze het goed geregeld. 1 vast contact persoon en niet steeds hetzelfde verhaal vertellen. Ze vinden altijd passende oplossingen die voor hen en werknemer het beste uit komen. Met plezier gewerkt. Zeker een aanrader!!"
25 maart 2021
"Medewerkers zijn hulpvaardig en attent, via telefoon snel te bereiken, bij vragen per e-mail snelle reactie. Ik vindt het een prima uitzendbureau en ben tevreden."
19 maart 2021
"snelle reactie zeer vriendelijk"
10 maart 2021
"Houden zich aan afspraken. Goede sfeer. Zoeken goed werk voor je. Toppers"
8 maart 2021
"Artiflex denkt na over een goede plaatsing die voor langere termijn goed voor je is. Voor mij is dit een van de betere uitzendbureaus."
8 maart 2021
"Mijn ervaring is zeer goed! Je wordt snel terug gebeld, krijgt direct een afspraak voor video call/interview en Artiflex blijft daarna in contact met regelmatige messages. Zij doen wat ze zeggen en doen er alles aan om je ergens te plaatsen. Mijn beste ervaring met een uitzendbureau. Plezierig contact. Top."
7 maart 2021
"Hele fijne werkgever en zeer fijne contactpersonen. Luisteren altijd goed naar je en proberen je te helpen waar mogelijk. Ze kijken ook goed naar wat wel of niet bij je past, en geven ook eerlijke feedback. Zeker een aanrader, ga zo door."
6 maart 2021
"Ik heb 10 maanden met plezier gewerkt voor Artiflex. Ze hebben mij geplaats bij 'n hele goede bedrijf als lasser, waar ik nu 'n vaste baan heb gekregen. Ik heb de 10 maanden dat ik bij Artiflex in dienst was als heel goed ervaren, en ik heb alleen goede / positieve dingen over ze te vertellen. Ze betalen altijd op tijd, en ze namen altijd de tijd om mij te woord te staan als ik vragen had. Bij deze wil ik Artiflex bedanken, dankzij hun heb ik nu 'n hele goede vaste baan. Artiflex is 'n absoluut aanrader."
3 maart 2021
"Artiflex Harderwijk , en met name Rob , hartelijk bedankt voor jullie professionele maar vooral persoonlijke begeleiding . Een voorbeeld dat een goed gesprek soms meer doet dan een cv . Afgegaan op het goede gevoel en gekoppeld aan een superbedrijf . Binnen no-time op contract bij dit bedrijf . Lekker man ....."
25 januari 2021
"Ik kan Artiflex bij iedereen aanraden. De mensen hier zijn super vriendelijk en zijn open en eerlijk in de communicatie. En niet geheel onbelangrijk, de betalingen zijn altijd correct en netjes op tijd! Bedankt voor de leuke baan."
25 januari 2021
"Ben goed en snel geholpen aan een passende baan!"
21 januari 2021
"Super vriendelijk personeel die weet waarover ze praten!"
20 januari 2021
"Ben heel goed geholpen door Artiflex! Binnen een week had ik een nieuwe baan en dat in de Corona tijd!"
19 januari 2021
"Goed uitzendbureau met medewerkers die verstand hebben van het werk dat vakmensen uitvoeren. Bouw, metaal, techniek en infra. Bij Artiflex ben je aan het goede adres!"
15 januari 2021
"Werd netjes ontvangen bij me werk en hebben een goed en duidelijk gesprek kunnen voeren en heb zin in mijn eerste werkdag kijk er echt naar uit om te beginnen Pros Gezellige sfeer Cons Geen"
15 januari 2021
"Werd netjes ontvangen bij me werk en hebben een goed en duidelijk gesprek kunnen voeren en heb zin in mijn eerste werkdag kijk er echt naar uit om te beginnen Pros Gezellige sfeer Cons Geen"
13 januari 2021
"Zeer professioneel bedrijf.Snel voor mij een baan gevonden.Kunnen ook snel schakelen. AANRADER! Niels ga zo door Raymond"
8 januari 2021
"Top bedrijf! Korte lijntjes duidelijke communicatie. Denken echt met je mee."
23 december 2020
"Snelle reacties. Goed overleg. Ook in corona tijden."
8 december 2020
"Naar mijn ervaring een uitzondering in de uitzendbranche en/of detachering. Deze dame en heren knokken voor hun (potentiële) medewerkers. Het gaat ze niet alleen om inschrijving, de vacatures die online staan zijn ook werkelijk vacant. Als de 'klik' er is zullen zij vechten totdat ze je een baan kunnen aanbieden. Top bedrijf waar menig conculega een voorbeeld aan kan nemen!!! Van mij 10 sterren!!"