Personeel gezocht in Rotterdam

Personeel gevraagd in de omgeving Rotterdam

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Goed personeel vinden in de omgeving van Rotterdam is niet altijd even makkelijk, het Artiflex regiokantoor Rijnmond kan je hierbij helpen. Artiflex is een betrouwbare partner als het gaat om het vinden van vast en flexibel personeel. Met ruim 15 jaar ervaring in het rekruten van vakmensen voor onder andere de bouw, de techniek, infra en metaal, weten we de juiste match te vinden. Zoek jij personeel voor een van deze sectoren en de regio Rotterdam? Laat een bericht achter en Rebekka van der Rhee, accountmanager bij Artiflex Rijnmond neemt contact met je op!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Uitzendbureaus zijn er genoeg, maar niet alle uitzendbureau gaan zoals Artiflex te werk. Bij Artiflex combineren wij de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak.  Artiflex heeft ruime ervaring met het werven van personeel. Het is voor ons net zo belangrijk dat een bedrijf tevreden is over de werknemer, daarom matchen we niet alleen op basis van kennis maar vooral ook op begrijpen. Daarbij is authenticiteit een van onze kernwaarden. Geen loze beloften, maar we komen na wat we beloven. Ondanks onze ruime ervaring en kennis zijn we gedreven om Artiflex te blijven ontwikkelen en onze aanpak is gebaseerd op optimisme en verantwoordelijkheid.

Efficiëntie en snelheid is ook belangrijk, daarom werken wij met de nieuwste data en technologieën om ook ons systeem superslim te houden. Natuurlijk verliezen we hierbij het sociale aspect niet uit het oog. Daarom is het voor ons zo belangrijk om de wensen en de belangen van de kandidaten en de organisaties goed aan te voelen, alleen zo kunnen we de beste arbeidsrelaties realiseren. 

Hoe we te werk gaan

Wij gaan op zoek naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf. Ons uitgangspunt is om hoogwaardig personeel dat in je bedrijfscultuur past te vinden. We brengen de vacatures zoveel mogelijk onder aandacht van potentiële kandidaten. Na 15 jaar focussen op het recruiten van vakpersoneel weten we precies hoe we ze moeten bereiken. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’ 

Hoek hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf

  

Personeel gezocht in rotterdam

In 4 stappen de perfecte match

Zo doen we dat.

  1. Na het ontvangen van de vacature laten we hier een uitgebreide analyse op los en gaan wij op zoek in onze database.
  2. Er is een match/kandidaat gevonden. Als dat niet het geval is gaan wij aan de slag met een (online) campagne..
  3. Vervolgens verzamelen we reviews van de kandidaat. We toetsen de vaardigheden, zachte criteria en drijfveren. Onze recruiter gaat in gesprek met de kandidaat. Zo maken we je vacature zichtbaar voor (latent) werkzoekenden. Daarnaast investeren we in het binden van kandidaten. Deze aanpak stelt ons in staat beter, sneller én kwalitatiever te matchen op je vacature.
  4. Zodra we denken de juiste match gevonden te hebben, arrangeren wij een kennismaking om te kijken of het bedrijf onze mening deelt. Natuurlijk ontvangen wij graag een eerlijke feedback over de potentiele match.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contactpersoon

ACCOUNTMANAGER

rebekka van der graaf
Rebekka van der Rhee

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"