Personeel gezocht  

in Rotterdam

Personeel gezocht in de omgeving Rotterdam

 
Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten

Goed personeel vinden in de omgeving van Rotterdam is niet altijd even makkelijk, Artiflex kan je hierbij helpen. Artiflex is een betrouwbare partner als het gaat om het vinden van vast en flexibel personeel. Met ruim 15 jaar ervaring in het rekruten van vakmensen weten we de juiste match te vinden. Zoek jij personeel in regio Rotterdam? Laat een bericht achter en Rebekka van der Rhee, accountmanager bij Artiflex Rijnmond neemt contact met je op!

 

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Uitzendbureaus zijn er genoeg, maar niet alle uitzendbureau gaan zoals Artiflex te werk. Bij Artiflex combineren wij de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak.  Artiflex heeft ruime ervaring met het werven van personeel. Het is voor ons net zo belangrijk dat een bedrijf tevreden is over de werknemer, daarom matchen we niet alleen op basis van kennis maar vooral ook op begrijpen. Daarbij is authenticiteit een van onze kernwaarden. Geen loze beloften, maar we komen na wat we beloven. Ondanks onze ruime ervaring en kennis zijn we gedreven om Artiflex te blijven ontwikkelen en onze aanpak is gebaseerd op optimisme en verantwoordelijkheid.

Efficiëntie en snelheid is ook belangrijk, daarom werken wij met de nieuwste data en technologieën om ook ons systeem superslim te houden. Natuurlijk verliezen we hierbij het sociale aspect niet uit het oog. Daarom is het voor ons zo belangrijk om de wensen en de belangen van de kandidaten en de organisaties goed aan te voelen, alleen zo kunnen we de beste arbeidsrelaties realiseren. 

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

 • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
 • Een sterke motivatie en drive om te werken
 • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

DE VOORDELEN VAN ARTIFLEX

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel kwalitatief goed nieuw personeel, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.