Personeel gezocht Gorinchem

Personeel gezocht in Gorinchem

Personeel gezocht in de omgeving Gorinchem

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Zoek je gemotiveerd en gedreven personeel in Gorinchem of omgeving? Zoek dan niet verder, want dat doen wij voor je! Artiflex Regiokantoor Midden Nederland recruit al vijftien jaar lang de beste vaklieden en gemotiveerde werknemers. Zowel voor een vaste aanstelling, als voor een flexibel dienstverband. Onze focus in Gorinchem ligt voornamelijk op de sectoren bouw, metaal, infra en techniek. Zoek je personeel in één van deze sectoren? Neem contact met ons op en Joris Verburg,  accountmanager neemt spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Er zijn heel veel uitzendbureaus waarmee je een samenwerking kunt aangaan, maar er zijn diverse redenen waarom Artiflex een goede match is voor jouw bedrijf. Het werven van de juiste werknemers hebben wij bij Artiflex in de vingers, dankzij onze jarenlange ervaring. We staan echter niet stil en onze kennis neemt met de dag toe. We zijn van de persoonlijke aanpak en willen echt begrijpen waar je naar op zoek bent. Authenticiteit vinden we daarbij belangrijk. Wat we zeggen, is wat we doen. We hebben een optimistische en verantwoordelijke instelling, gecombineerd met een bak aan kennis. We gaan mee met de laatste ontwikkelingen en richten onze processen zo slim mogelijk in. Hierbij maken we gebruik van automatisering, data en technologie. Zo werken we sneller en efficiënter en houden we ons systeem superslim. Maar het vinden van de perfecte match blijft uiteindelijk mensenwerk. Ons gedreven team gaat met veel toewijding aan de slag om de beste arbeidsrelaties te verwezenlijken. Voor zowel snelle oplossingen, als samenwerkingen voor de langere termijn ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo gaan we te werk

We zoeken voor jouw bedrijf de beste kandidaten in de regio Gorinchem. Hierbij hebben we als uitgangspunt dat het om hoogwaardig personeel moet gaan, dat goed in de bedrijfscultuur past. Wij zorgen ervoor dat de vacatures zo veel mogelijk onder de aandacht komen van potentiële kandidaten. Want met vijftien jaar ervaring met het werven van personeel op zak, weten we precies hoe en waar we ze kunnen bereiken. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

Bosch Elektrotechnisch en Service Bureau

  

Personeel gezocht in Gorinchem

In 4 stappen de perfecte match

Zo doen we dat.

  1. Je hebt ons laten weten om welke vacature het gaat. Na een analyse gaan we eerst in onze database kijken.
  2. Mogelijk vinden we een kandidaat/match in onze database. Mocht dit niet het geval zijn, dan zetten we een online campagne op voor jouw vacature.
  3. Hierna gaan we reviews verzamelen van de kandidaat. We toetsen op drijfveren, zachte criteria en, niet onbelangrijk, vaardigheden. Ook gaat onze recruiter met de kandidaat in gesprek. Op deze manier zorgen we voor zichtbaarheid van de vacature bij (latent) werkzoekenden. We investeren daarnaast in het binden van kandidaten. Onze ervaring is dat deze aanpak ervoor zorgt dat we sneller én beter weten te matchen op de vacature.
  4. Vervolgens presenteren we de kandidaat aan je en regelen we een kennismakingsgesprek.  Na afloop zijn we natuurlijk razend benieuwd naar jouw feedback op de match!

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contactpersoon

ACCOUNTMANAGER

joris verburg

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"