Personeel gezocht  

in Gorinchem

Personeel gezocht in de omgeving Gorinchem

 
Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten

Zoek je gemotiveerd en gedreven personeel in Gorinchem of omgeving? Zoek dan niet verder, want dat doen wij voor je! Artiflex Regiokantoor Midden Nederland recruit al vijftien jaar lang de beste vaklieden en gemotiveerde werknemers. Zowel voor een vaste aanstelling, als voor een flexibel dienstverband. Onze focus in Gorinchem ligt voornamelijk op de sectoren bouw, metaal, infra en techniek. Zoek je personeel in één van deze sectoren? Neem contact met ons op en Joris Verburg,  accountmanager neemt spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Er zijn heel veel uitzendbureaus waarmee je een samenwerking kunt aangaan, maar er zijn diverse redenen waarom Artiflex een goede match is voor jouw bedrijf. Het werven van de juiste werknemers hebben wij bij Artiflex in de vingers, dankzij onze jarenlange ervaring. We staan echter niet stil en onze kennis neemt met de dag toe. We zijn van de persoonlijke aanpak en willen echt begrijpen waar je naar op zoek bent. Authenticiteit vinden we daarbij belangrijk. Wat we zeggen, is wat we doen. We hebben een optimistische en verantwoordelijke instelling, gecombineerd met een bak aan kennis. We gaan mee met de laatste ontwikkelingen en richten onze processen zo slim mogelijk in. Hierbij maken we gebruik van automatisering, data en technologie. Zo werken we sneller en efficiënter en houden we ons systeem superslim. Maar het vinden van de perfecte match blijft uiteindelijk mensenwerk. Ons gedreven team gaat met veel toewijding aan de slag om de beste arbeidsrelaties te verwezenlijken. Voor zowel snelle oplossingen, als samenwerkingen voor de langere termijn ben je bij ons aan het juiste adres.

 

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

 • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
 • Een sterke motivatie en drive om te werken
 • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

DE VOORDELEN VAN ARTIFLEX

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel kwalitatief goed nieuw personeel, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.