Bouw

Personeel gezocht in Geldermalsen

Personeel gezocht in de omgeving Geldermalsen

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Goed personeel vinden in de omgeving van Geldermalsen is niet altijd even makkelijk, Artiflex Geldermalsen kan je hierbij helpen. Artiflex is een betrouwbare partner als het gaat om het vinden van vast en flexibel personeel. Personeel dat beschikt over aantoonbare vakbekwaamheid of een leergierige houding, een ijzersterke motivatie en een flinke dosis enthousiasme. Wij zijn op ons best in de sectoren bouw, metaal, infra en techniek. Dus ben jij op zoek naar nieuwe collega’s in één van deze sectoren? Dan komen we graag met je in contact. 

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Bij Artiflex kunnen we bouwen op vijftien jaar ervaring en vakkennis op het gebied van personeelswerving. We beschikken over een groot netwerk in de relevante sectoren en doen elke dag nieuwe contacten op. Wij werken open en transparant en komen afspraken na. We gaan mee met onze tijd en gebruiken automatisering, data en de nieuwste techniek om ons werk nog beter, slimmer en efficiënter te doen. Onze kennis vernieuwen wij continu en gaan tot de bodem om kandidaten en organisaties te doorgronden. Ons gedreven team gaat met veel toewijding aan de slag om de beste arbeidsrelaties te verwezenlijken.

Hoe we te werk gaan

Een goede kandidaat is niet alleen goed in zijn of haar werk, maar past ook perfect binnen de cultuur van jouw bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Daarom brengen wij jouw vacature onder de aandacht van zo veel mogelijk potentiële kandidaten in de regio Geldermalsen. Doordat wij al vijftien jaar lang de beste arbeidskrachten werven, weten wij precies hoe we jouw toekomstige collega’s moeten bereiken. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Uitzendbureau Geldermalsen

In 4 stappen de perfecte match

  1. Je laat ons weten voor welke vacature jij op zoek bent naar de perfecte match. Wij brengen nauwkeurig in kaart wie jij zoekt en kijken vervolgens eerst in onze database.

  2. In ons uitgebreide database is de kans groot dat we direct al een passende kandidaat vinden. Zo niet, dan gaan we met een (online) campagne op zoek naar jouw perfecte kandidaat.

  3. Als we een kandidaat gevonden hebben, toetsen we die op vaardigheden, motivatie en zachte competenties. Natuurlijk komt de kandidaat ook op gesprek bij onze recruiter. Zo maken we de vacature zichtbaar bij (latent) werkzoekenden. We vinden het belangrijk om te investeren in het binden van kandidaten. Deze aanpak zorgt ervoor dat we vacatures snel én passend in kunnen vullen.

  4. Daarna stellen we de kandidaat aan jou voor en organiseren we een kennismaking. Na de eerste kennismaking kun je ons feedback geven op de gevonden match. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contactpersoon

Robbert Smouter

robbert smouter

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"