werken in doetinchem

Personeel gezocht in Doetinchem

Personeel gezocht in de omgeving Doetinchem

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Artiflex Achterhoek is hét adres voor jou, als je op zoek bent naar personeel in Doetinchem of omgeving. In Doetinchem zijn wij gespecialiseerd in een aantal sectoren. Dit zijn: bouw, infra, metaal en techniek. Met maar liefst vijftien jaar ervaring werven wij gedreven werknemers en echte vaklieden; zowel vast als flexibel. Zoek jij personeel in één van de eerder genoemde sectoren? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Na het achterlaten van een bericht, neemt Dirk Ruessink, Senior Accountmanager bij Artiflex Achterhoek contact met jou op!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je per se contact zou moeten opnemen met Artiflex. Er zijn immers ontzettend veel andere uitzendbureaus. Bij Artiflex krijg je net dat beetje extra. Door al meer dan vijftien jaar te bestaan, is onze kennis en ervaring van vakpersoneel groot. En deze kennis en ervaring blijft alleen maar groeien. Wij zetten niet alleen in op weten, maar vooral ook op begrijpen.

Wij vinden het belangrijk om méér dan sociaal te werk te gaan en doen dat ook nog eens superslim. Om sneller en efficiënter te werken wij zijn wij continu bezig met het innoveren van het recruitmentproces. Op deze manier zijn wij gegarandeerd van een systeem wat superslim blijft. Bij Artiflex vinden wij het belangrijk dat wij de kandidaten en organisaties écht begrijpen. Daarom is ons team enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Ons doel is komen met snelle oplossingen. Maar ook bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen bieden wij graag onze hulp. Het is dit waar wij in uitblinken en ons onderscheiden van andere partijen.

Hoe we te werk gaan

Het personeel waar jij naar zoekt, moet uiteraard binnen jouw bedrijfscultuur passen. Wij zoeken dan ook naar hoogwaardig personeel en bieden jou de beste kandidaten voor jouw bedrijf aan. Met vijftien jaar ervaring op het recruiten van vakpersoneel weten wij precies hoe de vacatures zo goed mogelijk onder de aandacht komen bij potentiële kandidaten. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

- Van Delft

  

Personeel gezocht in doetinchem

In 4 stappen de perfecte match

Via de onderstaande vier stappen bezorgen wij de perfecte match:

  1. Van jou ontvangen wij een vacature. Deze zullen wij analyseren en matchen in onze database. Wij verbeteren het matching-algoritme constant met nieuwe data.
  2. In onze database gaan wij op zoek naar een match/kandidaat. Als wij niet iemand kunnen vinden, zetten wij je vacature om in een online campagne.
  3. De derde stap is het verzamelen van reviews van de kandidaat. Hij of zij zal getoetst worden op vaardigheden, drijfveren en zachte criteria. Daarna gaat de kandidaat in gesprek met onze recruiter. Voor (latent) werkzoekenden wordt op deze manier jouw vacature zichtbaar. Uiteraard is het ook belangrijk dat wij kandidaten aan ons binden. Doordat wij hier in investeren, kunnen wij beter, sneller én kwalitatiever matchen op jouw vacature.
  4. Vervolgens stellen wij de kandidaat aan je voor. Na de eerste kennismaking kun je ons feedback geven op de gevonden match. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contactpersoon

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Dirk Ruessink

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"