Personeel gezocht  

in Doetinchem

Personeel gezocht in de omgeving Doetinchem

 
Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten

Artiflex Achterhoek is hét adres voor jou, als je op zoek bent naar personeel in Doetinchem of omgeving. In Doetinchem zijn wij gespecialiseerd in een aantal sectoren. Dit zijn: bouw, infra, metaal, techniek en productie. Met maar liefst vijftien jaar ervaring werven wij gedreven werknemers en echte vaklieden; zowel vast als flexibel. Zoek jij personeel in één van de eerder genoemde sectoren? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Na het achterlaten van een bericht, neemt Dirk Ruessink, Senior Accountmanager bij Artiflex Achterhoek contact met jou op!

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je per se contact zou moeten opnemen met Artiflex. Er zijn immers ontzettend veel andere uitzendbureaus. Bij Artiflex krijg je net dat beetje extra. Door al meer dan vijftien jaar te bestaan, is onze kennis en ervaring van vakpersoneel groot. En deze kennis en ervaring blijft alleen maar groeien. Wij zetten niet alleen in op weten, maar vooral ook op begrijpen.

Wij vinden het belangrijk om méér dan sociaal te werk te gaan en doen dat ook nog eens superslim. Om sneller en efficiënter te werken wij zijn wij continu bezig met het innoveren van het recruitmentproces. Op deze manier zijn wij gegarandeerd van een systeem wat superslim blijft. Bij Artiflex vinden wij het belangrijk dat wij de kandidaten en organisaties écht begrijpen. Daarom is ons team enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Ons doel is komen met snelle oplossingen. Maar ook bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen bieden wij graag onze hulp. Het is dit waar wij in uitblinken en ons onderscheiden van andere partijen.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

 • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
 • Een sterke motivatie en drive om te werken
 • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

DE VOORDELEN VAN ARTIFLEX

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel kwalitatief goed nieuw personeel, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.