personeel gezocht den bosch

Personeel gezocht in de omgeving Den Bosch

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Is jouw bedrijf in de regio Den Bosch klaar om nieuw personeel binnen te halen? Dan helpt Artiflex Den Bosch je heel graag om de juiste kandidaten te vinden. Met ruim 15 jaar ervaring in recruitment hebben we al ontzettend veel werkgevers kunnen koppelen aan de beste werknemers. We zorgen er ook bij jou voor dat je de meest gemotiveerde kandidaten kunt aanstellen, of dit nu op flexibele of vaste basis is. Ons kantoor in Den Bosch richt zich met name op bedrijven in de techniek, bouw, metaal en infra. Op deze terreinen hebben we onze sporen in de afgelopen jaren ruimschoots verdiend. Ben jij dus op zoek naar gedreven specialisten of leergierige medewerkers? Stuur ons dan direct een bericht. Freek Broeders, accountmanager bij Artiflex Den Bosch neemt binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Uitzendbureaus zijn er in allerlei soorten en maten en ook in Den Bosch zijn er tal van recruitmentkantoren. Waarom zou je dus kiezen voor Artiflex? Als je het ons vraagt, is dat heel simpel. Dankzij onze jarenlange ervaring in branches als de jouwe hebben we enorm veel kennis en kunde over het matchen van de beste vakmensen met de leukste bedrijven. Wij hebben veel persoonlijke aandacht voor beide partijen. Zo weten we zeker dat je nieuwe medewerker bij het team past en de waarden van je bedrijf goed zal uitdragen. We voelen ons zeer verantwoordelijk voor de juiste match en zorgen voor een goede begeleiding in het hele traject. Natuurlijk maken we slim gebruik van innovaties op ons terrein. Door bepaalde taken te automatiseren, houden we meer tijd en aandacht over voor jouw bedrijf en de mensen die voor je willen werken. Door deze aanpak hopen we samen met jou en je bedrijf te werken aan een band die ook op langere termijn uitstekend blijft.

Hoe we te werk gaan

Onder andere in de regio Den Bosch beschikken we over een ruim bestand met daarin de beste vakmensen. Op deze manier kunnen we iedere zoektocht perfect afstemmen om zo de ideale kandidaat voor jouw vacature te vinden. Daarnaast kijken we altijd buiten de gebaande paden en gaan we pro-actief te werk bij het speuren naar de meest passende vakman of -vrouw voor binnen jouw bedrijf. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Werken in Den Bosch

In 4 stappen de perfecte match

  1. Jij geeft ons de vacature door en wij maken een grondige analyse van de potentiële kandidaten uit onze database.

  2. Vinden we de perfecte kandidaat? Dan kunnen we daar direct met verder. Zo niet, dan starten we een online zoektocht/campagne om hem of haar te vinden.

  3. We screenen de best passende kandidaat op zowel harde als zachte criteria en nodigen deze persoon uit voor een gesprek. Zo komen we erachter of hij/zij inderdaad geschikt is voor de functie.

  4. We introduceren de kandidaat bij jou en stellen jullie in de gelegenheid om de gemaakte match te toetsen. Natuurlijk staan we altijd open voor je feedback!

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"