Personeel gezocht  

in Den Bosch

Personeel gezocht in de omgeving Den Bosch

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Is jouw bedrijf in de regio Den Bosch klaar om nieuw personeel binnen te halen? Dan helpt Artiflex Den Bosch je heel graag om de juiste kandidaten te vinden. Met ruim 15 jaar ervaring in recruitment hebben we al ontzettend veel werkgevers kunnen koppelen aan de beste werknemers. We zorgen er ook bij jou voor dat je de meest gemotiveerde kandidaten kunt aanstellen, of dit nu op flexibele of vaste basis is. Ons kantoor in Den Bosch richt zich met name op bedrijven in de techniek, bouw, metaal en infra. Op deze terreinen hebben we onze sporen in de afgelopen jaren ruimschoots verdiend. Ben jij dus op zoek naar gedreven specialisten of leergierige medewerkers? Stuur ons dan direct een bericht. Freek Broeders, accountmanager bij Artiflex Den Bosch neemt binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Uitzendbureaus zijn er in allerlei soorten en maten en ook in Den Bosch zijn er tal van recruitmentkantoren. Waarom zou je dus kiezen voor Artiflex? Als je het ons vraagt, is dat heel simpel. Dankzij onze jarenlange ervaring in branches als de jouwe hebben we enorm veel kennis en kunde over het matchen van de beste vakmensen met de leukste bedrijven. Wij hebben veel persoonlijke aandacht voor beide partijen. Zo weten we zeker dat je nieuwe medewerker bij het team past en de waarden van je bedrijf goed zal uitdragen. We voelen ons zeer verantwoordelijk voor de juiste match en zorgen voor een goede begeleiding in het hele traject. Natuurlijk maken we slim gebruik van innovaties op ons terrein. Door bepaalde taken te automatiseren, houden we meer tijd en aandacht over voor jouw bedrijf en de mensen die voor je willen werken. Door deze aanpak hopen we samen met jou en je bedrijf te werken aan een band die ook op langere termijn uitstekend blijft.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

 • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
 • Een sterke motivatie en drive om te werken
 • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

DE VOORDELEN VAN ARTIFLEX

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel kwalitatief goed nieuw personeel, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.