Vacatures in Arnhem

Personeel gezocht in de omgeving Arnhem

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal, techniek EN BETON

Vind je het moeilijk om goed personeel te vinden in Arnhem of omgeving? Dan reiken wij je onze helpende handen aan. Artiflex Arnhem werft al vijftien jaar de meest getalenteerde vaklieden en de meest gemotiveerde werknemers. We zoeken zowel naar nieuwe aanwinsten voor een vaste aanstelling als voor een flexibel dienstverband. In Arnhem doen we dat voornamelijk voor de sectoren bouw, metaal, infra, techniek en beton. Contacteer ons en dan legt Martina Kemper uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Als werkgever kun je kiezen uit verschillende uitzendbureaus, maar er zijn allerlei redenen waarom Artiflex een uitstekende partner is bij de zoektocht naar nieuw personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bij Artiflex echte experts in het werven van de juiste werknemers. Bovendien zijn wij uiterst gemotiveerd en daardoor leren wij elke dag nog steeds bij. We hanteren daarnaast een persoonlijke en authentieke aanpak. Wij willen namelijk echt begrijpen naar wie je op zoek bent om daarna het woord bij de daad te voegen en de gepaste werknemer te vinden.

Verder zijn we een optimistisch, verantwoordelijk en ervaren uitzendbureau. We gaan mee met onze tijd en met de laatste ontwikkelingen en spelen daar zo slim mogelijk op in. Zo gebruiken wij automatisering, data en technologie om sneller en efficiënter te werken en ons systeem up-to-date te houden.

Hoe we te werk gaan

Voor jouw bedrijf zoeken wij de meest geschikte kandidaten in de regio Arnhem. Dat doen we door de vacatures te verspreiden in ons netwerk om zo veel mogelijk potentiële kandidaten te bereiken. Met vijftien jaar ervaring reikt ons netwerk namelijk ver. Verder zetten wij ook (online) campagnes op om de juiste kandidaten te bereiken. We letten er bovendien op dat de kandidaten hoogwaardig personeel zijn en dat ze goed passen in je bedrijfscultuur.
Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Werken in Arnhem

In 4 stappen de perfecte match

  1. Nadat je ons je vacature hebt doorgestuurd en we deze hebben geanalyseerd, gaan we voor je op zoek in onze database.

  2. Mogelijk vinden we daar een ideale match. Mochten we geen geschikte kandidaat vinden voor je vacature, dan stellen wij een online campagne op.

  3. Vervolgens verzamelen we informatie over de kandidaten. We kijken naar hun drijfveren, de zachte criteria en ook naar hun vaardigheden. Onze recruiter wint eveneens informatie in tijdens een gesprek. Zo zorgen we ervoor dat(latent) werkzoekenden op jouw vacature stuiten. Wij helpen niet alleen bij de zichtbaarheid van je vacature, maar ook bij het binden van kandidaten. Onze ervaring leert ons dat deze aanpak zorgt voor een efficiënte en goede matching.

  4. Ten slotte stellen we de kandidaat voor en regelen we een kennismakingsgesprek tussen jou en onze kandidaat. We kijken alvast uit naar jouw feedback op onze match!

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"