Personeel gezocht in Arnhem

Vacatures Arnhem

Werknemers gezocht in de omgeving Arnhem

Vind je het moeilijk om goed personeel te vinden in Arnhem of omgeving? Dan reiken wij je onze helpende handen aan. Artiflex Arnhem werft al vijftien jaar de meest getalenteerde vaklieden en de meest gemotiveerde werknemers. We zoeken zowel naar nieuwe aanwinsten voor een vaste aanstelling als voor een flexibel dienstverband. In Arnhem doen we dat voornamelijk voor de sectoren bouw, metaal, infra, techniek en beton. Contacteer ons en dan legt Martina Kemper uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Als werkgever kun je kiezen uit verschillende uitzendbureaus, maar er zijn allerlei redenen waarom Artiflex een uitstekende partner is bij de zoektocht naar nieuw personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bij Artiflex echte experts in het werven van de juiste werknemers. Bovendien zijn wij uiterst gemotiveerd en daardoor leren wij elke dag nog steeds bij. We hanteren daarnaast een persoonlijke en authentieke aanpak. Wij willen namelijk echt begrijpen naar wie je op zoek bent om daarna het woord bij de daad te voegen en de gepaste werknemer te vinden.

Verder zijn we een optimistisch, verantwoordelijk en ervaren uitzendbureau. We gaan mee met onze tijd en met de laatste ontwikkelingen en spelen daar zo slim mogelijk op in. Zo gebruiken wij automatisering, data en technologie om sneller en efficiënter te werken en ons systeem up-to-date te houden. Ben jij dus op zoek naar werknemers in Arnhem? Dan kunnen wij je helpen.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

 • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
 • Een sterke motivatie en drive om te werken
 • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

In 4 stappen de perfecte match

 1. Nadat je ons je vacature hebt doorgestuurd en we deze hebben geanalyseerd, gaan we voor je op zoek in onze database.

 2. Mogelijk vinden we daar een ideale match. Mochten we geen geschikte kandidaat vinden voor je vacature, dan stellen wij een online campagne op.

 3. Vervolgens verzamelen we informatie over de kandidaten. We kijken naar hun drijfveren, de zachte criteria en ook naar hun vaardigheden. Onze recruiter wint eveneens informatie in tijdens een gesprek. Zo zorgen we ervoor dat(latent) werkzoekenden op jouw vacature stuiten. Wij helpen niet alleen bij de zichtbaarheid van je vacature, maar ook bij het binden van kandidaten. Onze ervaring leert ons dat deze aanpak zorgt voor een efficiënte en goede matching.

 4. Ten slotte stellen we de kandidaat voor en regelen we een kennismakingsgesprek tussen jou en onze kandidaat. We kijken alvast uit naar jouw feedback op onze match!

 

De voordelen van Artiflex

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel kwalitatief goed nieuw bouwpersoneel, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

.

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.