Personeel gezocht  

in Hengelo

Personeel gezocht in de omgeving Hengelo

 
 

Ben je op zoek naar personeel in de regio Hengelo? Dan zit je goed bij Artiflex! We werven gemotiveerde medewerkers en ervaren vakmensen, zowel voor vaste als flexibele posities. In Hengelo hebben we expertise in de bouw, metaal, productie en techniek. Zoek je personeel in een van deze branches? Laat een bericht achter via het formulier onderaan de pagina en we nemen spoedig contact met je op! Wil je direct contact, via onderstaande knop kun je ons benaderen.

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Er zijn zoveel uitzendbureaus, waarom zou je kiezen voor Artiflex? Onze expertise en kennis van gespecialiseerd personeel is uitgebreid en groeit voortdurend. Authenticiteit staat centraal in onze kernwaarden. We handelen naar wat we zeggen en communiceren transparant. Onze instelling is optimistisch en verantwoordelijk, met een overvloed aan kennis en een snel ontwikkelend karakter.

Daarnaast hanteren we een slimme en uiterst sociale aanpak. We automatiseren taken die geen menselijke tussenkomst vereisen en gebruiken gegevens om sneller en efficiënter te opereren, waardoor ons systeem uiterst intelligent blijft. Bovendien streven we ernaar kandidaten en organisaties echt te doorgronden. Ons team is buitengewoon gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties tot stand te brengen. We bieden snelle oplossingen en ondersteunen bij het opzetten van langdurige samenwerkingen.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


  1. Je deelt een vacature met ons
  2. Kennismaking
  3. Wij gaan matchen!
  4. We gaan in gesprek met de kandidaat
  5. Kandidaat voorstellen
  6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

  • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
  • Een sterke motivatie en drive om te werken
  • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

Hoe we te werk gaan

Wij zoeken naar de meest geschikte kandidaten voor jouw bedrijf. Onze aanpak is gericht op het vinden van hoogwaardig personeel dat naadloos aansluit bij de bedrijfscultuur. We zorgen ervoor dat de vacatures optimaal onder de aandacht komen van potentiële kandidaten. Met onze jarenlange ervaring in het werven van vakbekwaam personeel, hebben we een grondig inzicht in hoe we hen het beste kunnen bereiken.

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.