Personeel gezocht  

in Deventer

Personeel gezocht in de omgeving Deventer

 
Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten in de bouw, infra, metaal & techniek

Ben je op zoek naar personeel in de omgeving Deventer? Dan ben je bij Artiflex aan het juiste adres!
We recruiten gedreven werknemers en echte vaklieden. Vast & flexibel. In Deventer zijn we gespecialiseerd in de sectoren bouw, metaal, infra en techniek. Op zoek naar personeel in één van deze sectoren? Laat een bericht achter via het formulier onderaan de pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Kun je niet wachten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

collega's aan het werk kantoor
collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Er zijn zo veel uitzendbureaus, waarom zou je voor Artiflex kiezen? Onze ervaring en kennis van vakpersoneel is groot en groeit met de dag. Niet alleen weten, maar vooral begrijpen. Authenticiteit staat hoog in onze kernwaarden. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zijn optimistisch, verantwoordelijk, hebben we een bak aan kennis en ontwikkelen we ons snel. Hiernaast gaan we superslim en méér dan sociaal te werk. We automatiseren wat we zelf niet hoeven te doen en gebruiken data om sneller en efficiënter te zijn. Zo blijft ons systeem superslim. Daarnaast willen wij de kandidaten en organisaties écht begrijpen. Ons team is enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Wij komen met snelle oplossingen of helpen bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen. Dit is waar wij in uitblinken. 

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


  1. Je deelt een vacature met ons
  2. Kennismaking
  3. Wij gaan matchen!
  4. We gaan in gesprek met de kandidaat
  5. Kandidaat voorstellen
  6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. Waar kijken we naar?

  • De juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden
  • Een sterke motivatie en drive om te werken
  • Een karakter dat goed past bij jóuw organisatie
5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

collega's aan het werk kantoor

Hoe we te werk gaan

Wij gaan op zoek naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf. Ons uitgangspunt is om hoogwaardig personeel dat in je bedrijfscultuur past te vinden. We brengen de vacatures zoveel mogelijk onder aandacht van potentiële kandidaten. Na 15 jaar focussen op het recruiten van vakpersoneel weten we precies hoe we ze moeten bereiken.

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.