Kandidaten in de productie

collega's aan het werk kantoor

Bij Artiflex bemiddelen we kandidaten in de productie, voor subbranches als de foodsector, verpakkingsindustrie, farma, chemie, kunststof en rubber. Dus ben jij op zoek naar een operator, kwalititeitscontroleur, inpakker of productiemedewerker, dan zijn wij voor jou de juiste partner! 

Aandacht voor jouw productiebedrijf 

Om echt tot een goede samenwerking te komen, moeten wij jullie leren kennen. Wat is jullie werkcultuur? Wat zijn jullie disciplines? Hoe ziet de productieomgeving eruit? Wat zijn de werkzaamheden? Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar werkervaring en opleiding, maar vinden we de soft skills, het karakter en de motivatie minstens zo belangrijk. Door onze verdieping in jullie én de kandidaat, vinden wij de persoon die écht bij jouw productiebedrijf past!

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. 

We kijken naar de juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden. Naar de drive en motivatie die iemand heeft om jullie functie uit te voeren. We willen een karakter dat goed past bij jóuw organisatie.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Kwalitatief productie personeel 

Bij Artiflex zijn we van mening dat je niet alleen moet kijken naar de vaardigheden uit werkervaring en opleiding, maar ook naar de motivatie en de soft skills van de persoon. Om een goede en duurzame match te kunnen maken, moeten kandidaat en opdrachtgever bij elkaar passen. Hierbij denken we out-of-the-box. Iemand zonder diploma met een paar jaar werkervaring of een persoon met jarenlange ervaring in een andere branche kunnen waardevol zijn voor jullie. Met behulp van LKV-subsidie plaatsen we ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.Wij streven ernaar dat je onze kandidaten overneemt en willen graag bijdragen aan de kwaliteit van jullie personeel. 

collega's die met elkaar praten

De voordelen van Artiflex 

 • Snel kwalitatief goede nieuwe technische vakmensen, mét referentiecheck 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills 
 • Recruitmentspecialist in de productie, kent de ontwikkelingen én wet- en regelgeving in jouw werkveld.  
 • Wij regelen de aanmelding voor je interne opleiding en plannen & maken het heftruckcertificaat en/of VCA-examen mogelijk 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening 

 

Subbranches in de productie waarvoor wij werven 

 • Foodsector

 • Verpakkingsindustrie

 • Kunststof en rubber

 • Farma

 • Chemie

 • Verf- en coatingsindustrie

Uitgebreid kandidaatprofiel

Kies je ervoor om productiepersoneel in te huren via Artiflex? Dan ontvang je een digitaal kandidaatprofiel, met een directe uitnodigingsknop. Dit staat erin: 

 • Softskills 
 • Hardskills 
 • Korte tekst met persoonlijke aantekeningen van de recruiter 
 • Relevante werkhistorie 

Zo kun je snel beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt.  

Feedback op de kwaliteit van jouw personeel

Is de nieuwe kandidaat bij jou gestart? Dan houden we goed in de gaten hoe het met ‘m gaat. Wij hebben geregeld contact (fysiek en telefonisch) met de kandidaat en jou als opdrachtgever, om te checken of alles goed verloopt. Daarnaast krijg je na 1 week en na 8 weken een review verzoek, waarin je je tussentijdse evaluatie over de kandidaat kwijt kunt. Daar leren wij ook weer van! 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.