Werken bij Lodewikus

Het verhaal van Maarten

Maarten is via Artiflex aan de slag bij Lodewikus als kraanmachinist. Leerling kraanmachinist zoals hij zelf zegt omdat Maarten 19 jaar als glaszetter bij een en dezelfde werkgever heeft gewerkt. Hij vond het dan ook best spannend om via een uitzendbureau aan de slag te gaan. Maar hij heeft nog geen dag spijt. Naar eigen zeggen is het werk "geweldig!" Elke dag gaat hij met een glimlach naar de zaak, zo vertelt hij. Hij is met open armen ontvangen en valt goed in de groep. Hij heeft een vaste maat door wie hij stap voor stap wordt opgeleid en gaat steeds vaker zelfstandig aan de slag. Ook over zijn leidinggevenden is hij te spreken. "Mijn leidinggevenden zijn oprecht geïnteresseerd. Ze vragen hoe het met me gaat en zijn zeer betrokken. Ik ervaar dat als zeer fijn!" Maarten kan het iedereen aanraden bij Lodewikus te werken via Artiflex. "Het is hard werken, het is lichamelijk belastend doordat je met zwarte kettingen te maken hebt, maar het is het absoluut waard." Ook de begeleiding vanuit Artiflex is hem goed bevallen. Hij hoopt dat hij uiteindelijk beloond gaat worden met een rechtstreeks contract, wat vanuit beide partijen wel de intentie is!

 

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Wat bieden wij?

Lodewikus Beton B.V. volgt de CAO Betonproductenindustrie. Er heerst een  informele werksfeer en je werkt samen met fijne collega's. Binnen de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers staat centraal en daarom kan je vakgerichte studies en trainingen volgen.

Na een vaste periode via Artiflex heb je de mogelijkheid om direct in dienst te treden bij Lodewikus. Natuurlijk bij gebleken geschiktheid.