Wat zijn de voordelen van een uitzendbureau?

De voordelen van een uitzendbureau. 

Tegenwoordig is het niet bepaald gemakkelijk om kwalitatief personeel te vinden. Met de groeiende vraag aan personeel, wordt het steeds lastiger om medewerkers aan te trekken en te behouden. Het werven van nieuwe medewerkers is een moeilijk en tijdrovend proces. Een uitzendbureau kan uitkomst bieden. Ontdek wat de belangrijkste voordelen van een uitzendbureau voor werkgevers zijn. Wij zetten de belangrijkste voordelen van een uitzendbureau op een rij, zodat u weet waarom u voor personeel via een uitzendbureau zou moeten kiezen. 

 

Wat zijn de voordelen van een uitzendbureau? 

 1. Kwaliteit
  Uitzendbureaus zijn experts op het gebied van werving en selectie. Werknemers van een uitzendbureau zijn professioneel opgeleid om kandidaten te beoordelen en te matchen met de juiste vacatures. Dagelijks zijn recruiters met het beoordelen van cv's, het nabellen van referenties en het voeren van gesprekken met kandidaten.  Een uitzendbureau beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van werving en selectie. Doordat een uitzendbureau over veel kennis en ervaring beschikt, weet een uitzendbureau de meest geschikte kandidaten voor de functie te selecteren.

 2. Flexibiliteit
  Bij een uitzendbureau kunt u personeel op flexibel basis inhuren. Zo kunt u ervoor kiezen om personeel op uitzendbasis in dienst te nemen. Uitzenden is de flexibelste vorm van arbeidsbemiddeling. Kenmerkend hieraan is de grote mate van flexibiliteit voor alle partijen.

 3. Snelheid (tijdsbesparing)
  Het wervingsproces kan behoorlijk tijdrovend zijn. Met behulp van een uitzendbureau kunt u flink wat tijd besparen. De tijd die nodig is om openstaande vacatures in te vullen, is bij een uitzendbureau een stuk korter. Wanneer u het werk aan een uitzendbureau uitbesteed, dan profiteer u namelijk van een sneller wervingsproces. Uitzendbureaus hebben immers een groot kandidatenbestand (groot netwerk) en zetten slimme wervingscampagnes in. Als u zelf op zoek gaat naar werknemers, dan bestaat tevens de kans dat u veel tijd kwijt bent en alsnog niet een geschikte werknemer vindt.

 4. Minder risico (bij uitzenden)
  Op papier komt de werknemer bij het uitzendbureau in diens, indien u voor een uitzendovereenkomst kiest. Het uitzendbureau neemt het juridisch werkgeverschap op zich. Bij ontslag of ziekte, loopt uw bedrijf geen risico. Als inlener bent u bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor de loondoorbetaling bij ziekte. Als inlener betaalt u alleen de gewerkte uren van de vakkracht.

 5. Focus op core-business behouden
  Randzaken zoals werving & selectie en personeelsadministratie kosten veel tijd en energie. Een uitzendbureau neemt dit soort zaken uit handen. Zodat jij u tijd en energie, kunt besteden aan activiteiten die essentieel zijn voor uw bedrijf. Zoals u ziet, kan het inschakelen van een uitzendbureau een hoop voordelen opleveren. Een uitzendbureau helpt u om tijd en geld te besparen, de beste kandidaten voor de functie te vinden en om voor een optimale bezetting tijdens piekperiodes te zorgen.

 

De vijf belangrijkste voordelen van een uitzendbureau op een rij.

Kies u voor een uitzendbureau? Dan kies u voor flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. Als bedrijf kun u vrijwel volledig ontzorgd worden.

Wilt u meer weten over de voordelen?

Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Onze contactgegevens kunt u hier vinden.

 

 

Snel (kwalitatief) personeel nodig? Artiflex staat voor u klaar! 

Neem voor meer informatie een kijkje op onze werkgeverspagina. Of neem contact telefonisch contact met ons op. Talloze opdrachtgevers gingen u voor. Wij helpen u graag met het vinden van kwalitatief en gemotiveerd personeel.

 

Direct personeel nodig? Wij staan voor u klaar!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op binnen één werkdag.

Slimmer, beter & sneller personeel werven met onze recruitment technologie! #wijzijnartiflex

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"