Vriendenbonus

Verdien 150 euro!

Als recruitmentspecialist zijn wij altijd op zoek naar goede mensen. Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Een vriend, familielid, je buurman of een andere bekende? Draag jouw kennis aan bij Artiflex! Vul het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen contact met jullie op. Zodra jouw kennis via ons aan het werk gaat, ontvang jij een cadeaubon ter waarde van 150 euro!

collega's die met elkaar praten

De beloning: Een cadeaubon naar keuze!

Nadat jouw kennis is gestart bij een van onze opdrachtgevers krijg je een beloning in de vorm van een cadeaubon ter waarde van 150 euro. Je kunt zelf kiezen waar je een cadeaubon van wilt, bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Gamma etc. Je mag zo vaak mensen aandragen als je wilt. Zo kun je dus meerdere keren 150 euro verdienen!

Hoe het werkt? 

Na het invullen van het formulier nemen we contact op met jou en je kennis. Zodra hij of zij start bij een van onze opdrachtgevers krijg jij een beloning. Je hebt er namelijk voor gezorgd dat Artiflex een nieuwe werkzoekende leerde kennen en dat we hem of haar aan een nieuwe baan hebben geholpen! 

Jouw gegevens

Kandidaat

Voer hier de gegevens in van de persoon die je wilt aandragen.