Artiflex Harderwijk

Uitzendbureau in Harderwijk voor bouw, infra en techniek

Zoek je een uitzendbureau in Harderwijk, met vacatures in de bouw, metaal, techniek en infra? Wil je aan de slag in één van deze branches in Harderwijk of omliggende gemeenten zoals Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Ermelo, Putten, Barneveld, Amersfoort, Almere, Lelystad, Kampen, Zwolle of Apeldoorn? Klop dan aan bij Artiflex. Doordat we ons specialiseren in de bouw, infra en techniek, weten we waar we op moeten letten. We brengen je wensen en eisen in kaart en bereiden je goed voor op jouw sollicitatie, zodat jij écht op je plek zit bij je nieuwe opdrachtgever.

Uitzendbureau Harderwijk: in welke functie kom je terecht?

Oorspronkelijk wierven we als uitzendbureau in Harderwijk vooral kandidaten naar functies in de bouw, infra en techniek. De laatste jaren hebben wij een specialisme opgebouwd in de procestechniek. Via ons kun je terechtkomen in functies in de metaaltechniek of installatietechniek, of werken als operator in een fabriek. Andere voorbeelden van bedrijven waar je aan de slag kunt via Uitzendbureau Artiflex Harderwijk zijn schildersbedrijven, montagebedrijven en hoveniersbedrijven.

Als je via Artiflex Harderwijk werkt, houden wij altijd een vinger aan de pols over hoe het gaat op de werkvloer. Ook geven wij regelmatig vakgerichte trainingen en opleidingen waar jij jezelf mee kunt onderscheiden. En doordat we met jou in contact blijven, bouwen we een persoonlijke band op.

Hoe is Artiflex in Harderwijk terechtgekomen?

De Harderwijkse vestiging is in 2008 als vierde Artiflex-vestiging geopend in Nijkerk. In oktober 2019 zijn wij verhuisd naar Harderwijk. Sinds maart 2021 wordt het aangestuurd door Rob van der Spek als franchisenemer.  Harderwijk is voor ons een strategische locatie. De verhuizing naar Harderwijk heeft er dan ook voor gezorgd dat wij als uitzendbureau een centrale positie binnen ons werkgebied hebben ingenomen.

Artiflex Harderwijk
Deventerweg 9g 3843 GA Harderwijk
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Team Artiflex Harderwijk

Wie werken in het uitzendbureau in Harderwijk?

Artiflex Harderwijk bestaat uit zes mensen. Rob van der Spek is de franchisenemer. Pieter Biersteker, Kelly Timmer, Marijke Groeneveld en Myrthe Bijman zijn werkzaam als recruiter. Guus Jongetjes is werkzaam als accountmanager. 

Artiflex onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak richting de kandidaten en een hoge standaard van kwaliteit richting de opdrachtgevers. Door veel aandacht te steken in de kandidaten wordt een duurzame relatie opgebouwd.

Rob van der Spek - Vestigingsmanager-  Artiflex Harderwijk
Franchisenemer
Rob van der Spek
Guus Jongetjes - Accountmanager - Artiflex Harderwijk
Accountmanager
Guus Jongetjes
Pieter Biersteker - Recruiter - Artiflex Harderwijk
Recruiter
Pieter Biersteker
Myrthe Bijman - Recruiter - Artiflex Harderwijk
Recruiter
Myrthe Bijman
Kelly Timmer Recruiter Artiflex Harderwijk
Recruiter
Kelly Timmer
Marijke Groeneveld - Recruiter - Artiflex Harderwijk
Recruiter
Marijke Groeneveld

In welke plaatsen hebben jullie vacatures?

Vanuit ons uitzendbureau in Harderwijk bedienen wij een groot gebied: van Kampen naar Amersfoort, en van Almere/ Lelystad tot Apeldoorn. Wij hebben meer dan 150 vacatures beschikbaar in zowel de Veluwe als in de polder in Flevoland.

Bekijk hieronder onze vacatures.

Wat mensen zeggen over Artiflex Harderwijk

Marron Grin

Marron Grin

26 november 2021
Mijn ervaring met Artiflex is dat je met alles bij hun terecht kan op jouw werkgebied. Ze blijven contact met je houden als je ergens werkt over hoe het gaat, wat je er van vind. Ze nemen je gewoon echt serieus. Ik heb altijd het gevoel gekregen onderdeel van zowel het bedrijf te zijn waar ik werkte als van Artiflex. Je hoort er echt bij!
Henry Luth

Henry Luth

9 oktober 2021
Heb een aantal maanden via Artiflex Harderwijk mogen werken. Daarvoor al langere tijd een prettig contact gehad bij het zoeken naar een geschikte werkplek. De communicatie met de mensen van Artiflex was zeer prettig. Kortom, een meer dan prima uitzendbureau om voor te werken....kan Artiflex zeker aanbevelen!
Richard Veldhuijzen

Richard Veldhuijzen

7 oktober 2021
Ik ben in de corona crisis met hun in contact gekomen hierbij 1 gesprek gehad bij hun op kantoor om te luisteren naar mijn wensen. Na 3 weken kon ik aan het werk doordat hun me hadden gekoppeld aan het bedrijf waar ik nu met plezier heen ga
john gorkink

john gorkink

1 juli 2021
Na bijna 1,5 jaar gewerkt te hebben voor Artiflex ben ik overgenomen door het bedrijf zelf. Dit is mede mogelijk gemaakt door Artiflex. Artiflex is de uitzendbureau voor je als je zoekt naar werk die bij je past, en waarbij je zsm wordt overgenomen door het bedrijf. Kortom top Artiflex.

Machine operator

1 juni 2021
een vriendelijk werk omgeving en leuke collegaeen bedrijf met enthousiaste mensen Pros verzekerd toekomst Cons misschien ploegendienst

Machine operator

1 juni 2021
een vriendelijk werk omgeving en leuke collegaeen bedrijf met enthousiaste mensen Pros verzekerd toekomst Cons misschien ploegendienst