Artiflex Harderwijk

Uitzendbureau in Harderwijk voor bouw, infra en techniek

Zoek je een uitzendbureau in Harderwijk, met vacatures in de bouw, metaal, techniek en infra? Wil je aan de slag in één van deze branches in Harderwijk of omliggende gemeenten zoals Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Ermelo, Putten, Barneveld, Amersfoort, Almere, Lelystad, Kampen, Zwolle of Apeldoorn? Klop dan aan bij Artiflex. Doordat we ons specialiseren in de bouw, infra en techniek, weten we waar we op moeten letten. We brengen je wensen en eisen in kaart en bereiden je goed voor op jouw sollicitatie, zodat jij écht op je plek zit bij je nieuwe opdrachtgever.

Uitzendbureau Harderwijk: in welke functie kom je terecht?

Oorspronkelijk wierven we als uitzendbureau in Harderwijk vooral kandidaten naar functies in de bouw, infra en techniek. De laatste jaren hebben wij een specialisme opgebouwd in de procestechniek. Via ons kun je terechtkomen in functies in de metaaltechniek of installatietechniek, of werken als operator in een fabriek. Andere voorbeelden van bedrijven waar je aan de slag kunt via Uitzendbureau Artiflex Harderwijk zijn schildersbedrijven, montagebedrijven en hoveniersbedrijven.

Als je via Artiflex Harderwijk werkt, houden wij altijd een vinger aan de pols over hoe het gaat op de werkvloer. Ook geven wij regelmatig vakgerichte trainingen en opleidingen waar jij jezelf mee kunt onderscheiden. En doordat we met jou in contact blijven, bouwen we een persoonlijke band op.

Hoe is Artiflex in Harderwijk terechtgekomen?

De Harderwijkse vestiging is in 2008 als vierde Artiflex-vestiging geopend in Nijkerk. In oktober 2019 zijn wij verhuisd naar Harderwijk. Sinds maart 2021 wordt het aangestuurd door Rob van der Spek als franchisenemer.  Harderwijk is voor ons een strategische locatie. De verhuizing naar Harderwijk heeft er dan ook voor gezorgd dat wij als uitzendbureau een centrale positie binnen ons werkgebied hebben ingenomen.

Artiflex Harderwijk
Deventerweg 9g 3843 GA Harderwijk
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Wie werken in het uitzendbureau in Harderwijk?

Artiflex Harderwijk onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak richting de kandidaten en een hoge standaard van kwaliteit richting de opdrachtgevers. Door veel aandacht te steken in de kandidaten wordt een duurzame relatie opgebouwd. Dit zijn alle collega's van de vestiging.

Rob van der Spek - Vestigingsmanager-  Artiflex Harderwijk
Franchisenemer
Rob van der Spek
Sem van Buuren - Artiflex Harderwijk
Recruiter
Sem van Buuren
Recruiter
Hank Koetsier
Accountmanager
Nicky van den Broek
Accountmanager
Dinand Dekker
Nienke van Gent - Artiflex Harderwijk
Office manager
Nienke van Gent
Pieter Biersteker - Recruiter - Artiflex Harderwijk
Recruiter
Pieter Biersteker
Myrthe Bijman - Recruiter - Artiflex Harderwijk
Accountmanager
Myrthe Bijman

Artiflex Harderwijk in beeld

Onze vestiging in Harderwijk kreeg het RTL 4 programma "Onderweg naar de regio" op bezoek. In deze aflevering gaan presentator Erik Burgers en franchiser Rob van der Spek in gesprek over onze aanpak.

In welke plaatsen hebben jullie vacatures?

Vanuit ons uitzendbureau in Harderwijk bedienen wij een groot gebied: van Kampen naar Amersfoort, en van Almere/ Lelystad tot Apeldoorn. Wij hebben meer dan 150 vacatures beschikbaar in zowel de Veluwe als in de polder in Flevoland.

Bekijk hieronder onze vacatures.

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Vestiging
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Wat mensen zeggen over Artiflex Harderwijk

Onderhoudsmonteur

11 november 2022
Fijne medewerkers ,houden je goed op de hoogte in alles. Denken met je mee.

Algemeen medewerker

10 november 2022
Als prettig ervaren telefonisch goede gesprekken en zij kijken wat bij je past
P Barmes

P Barmes

27 juli 2022
Met veel plezier heb ik het merendeel van een jaar via Artiflex gewerkt, verspreid over 2 baantjes. Heel blij met het feit dat ik nu een vaste aanstelling heb, mede mogelijk gemaakt door Artiflex! Zeer veel dank voor het personeel wat mij ...
bertus zoet

bertus zoet

5 juli 2022
Bertus zoet van Dag1 had mijn CV op internet zien staan en benaderde mij voor een openstaande vacature. Meteen al vanaf het eerste gesprek was hij in de mens achter het CV geïnteresseerd en probeerde hij niet zo maar de vacature te vervulle...

Chauffeur/bezorger

6 mei 2022
Prima uitzendbureau met aardige werknemers die snel een baan voor je vind binnen waar je dus snel aan de slag kan kort
Marron Grin

Marron Grin

26 november 2021
Mijn ervaring met Artiflex is dat je met alles bij hun terecht kan op jouw werkgebied. Ze blijven contact met je houden als je ergens werkt over hoe het gaat, wat je er van vind. Ze nemen je gewoon echt serieus. Ik heb altijd het gevoel gek...