Artiflex Harderwijk

Uitzendbureau in Harderwijk voor bouw, infra en techniek

Zoek je een uitzendbureau in Harderwijk, met vacatures in de bouw, metaal, techniek en infra? Wil je aan de slag in één van deze branches in Harderwijk of omliggende gemeenten zoals Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Ermelo & Putten? Klop dan aan bij Artiflex. Doordat we ons specialiseren in de bouw, infra en techniek, weten we waar we op moeten letten. We brengen je wensen en eisen in kaart en bereiden je goed voor op jouw sollicitatie, zodat jij écht op je plek zit bij je nieuwe opdrachtgever.

Uitzendbureau Harderwijk: in welke functie kom je terecht?

Oorspronkelijk wierven we als uitzendbureau in Harderwijk vooral kandidaten naar functies in de bouw, infra en techniek. De laatste jaren hebben wij een specialisme opgebouwd in de procestechniek. Via ons kun je terechtkomen in functies in de metaaltechniek of installatietechniek, of werken als operator in een fabriek. Andere voorbeelden van bedrijven waar je aan de slag kunt via Artiflex Harderwijk zijn schildersbedrijven, montagebedrijven en hoveniersbedrijven.

Als je via ons werkt, houden wij altijd een vinger aan de pols over hoe het gaat op de werkvloer. Ook geven wij regelmatig vakgerichte trainingen en opleidingen waar jij jezelf mee kunt onderscheiden. En doordat we met jou in contact blijven, bouwen we een persoonlijke band op.

Hoe is Artiflex eigenlijk in Harderwijk terechtgekomen?

De Harderwijkse vestiging is in 2008 als vierde Artiflex-vestiging geopend in Nijkerk, sinds 2016 wordt het aangestuurd door Niels Nentjes als franchisenemer. In oktober 2019 zijn wij verhuisd naar Harderwijk. Harderwijk is voor ons een strategische locatie. De verhuizing heeft er dan ook voor gezorgd dat wij als uitzendbureau een centrale positie binnen ons werkgebied hebben ingenomen.

Artiflex Harderwijk
Deventerweg 9g 3843 GA Harderwijk
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Artiflex Harderwijk

Wie werken in het uitzendbureau in Harderwijk?

Artiflex Harderwijk bestaat uit vier mensen. Niels Nentjes is de franchisenemer, Rob van der Spek is vestigingsmanager van dit uitzendbureau, Pieter Biersteker en Myrthe Bijman zijn recruiter.

Artiflex onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak richting de kandidaten en een hoge standaard van kwaliteit richting de opdrachtgevers. Door veel aandacht te steken in de kandidaten wordt een duurzame relatie opgebouwd.

Rob van der Spek - Artiflex Uitzendbureau Harderwijk
Vestigingsmanager
Rob van der Spek
Pieter Biersteke - Artiflex Uitzendbureau Harderwijk
Recruiter
Pieter Biersteker
Myrthe Bijman Artiflex
Recruiter
Myrthe Bijman
Niels Nentjes - Artiflex uitzendbureau Harderwijk
Franchisenemer
Niels Nentjes

In welke plaatsen hebben jullie vacatures?

Vanuit ons uitzendbureau in Harderwijk bedienen wij een groot gebied: van Kampen naar Amersfoort, en van Almere/ Lelystad tot Apeldoorn. Wij hebben meer dan 150 vacatures beschikbaar in zowel de Veluwe als in de polder in Flevoland.

Bekijk hieronder onze vacatures.

Wij zoeken collega’s: accountmanager

We zoeken proactieve, doelgerichte collega’s om Artiflex Harderwijk succesvol verder te laten groeien. Op dit moment staat er een vacature open voor accountmanager (40 uur per week). Bekijk de vacature voor accountmanager.

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Word je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Bekijk dan de bedrijfsvideo van onze vestiging in Harderwijk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Harderwijk beoordelen? Laat dan een review achter!

Voordelen van uitzendbureau Harderwijk