Artiflex Harderwijk

Uitzendbureau in Harderwijk voor bouw, infra en techniek

Zoek je een uitzendbureau in Harderwijk, met vacatures in de bouw, metaal, techniek en infra? Wil je aan de slag in één van deze branches in Harderwijk of omliggende gemeenten zoals Nijkerk, Zeewolde, Biddinghuizen, Ermelo & Putten? Klop dan aan bij Artiflex. Doordat we ons specialiseren in de bouw, infra en techniek, weten we waar we opui moeten letten. We brengen je wensen en eisen in kaart en bereiden je goed voor op jouw sollicitatie, zodat jij écht op je plek zit bij je nieuwe opdrachtgever.

Uitzendbureau Harderwijk: in welke functie kom je terecht?

Oorspronkelijk wierven we als uitzendbureau in Harderwijk vooral kandidaten naar functies in de bouw, infra en techniek. De laatste jaren hebben wij een specialisme opgebouwd in de procestechniek. Via ons kun je terechtkomen in functies in de metaaltechniek of installatietechniek, of werken als operator in een fabriek. Andere voorbeelden van bedrijven waar je aan de slag kunt via Uitzendbureau Artiflex Harderwijk zijn schildersbedrijven, montagebedrijven en hoveniersbedrijven.

Als je via Artiflex Harderwijk werkt, houden wij altijd een vinger aan de pols over hoe het gaat op de werkvloer. Ook geven wij regelmatig vakgerichte trainingen en opleidingen waar jij jezelf mee kunt onderscheiden. En doordat we met jou in contact blijven, bouwen we een persoonlijke band op.

Hoe is Artiflex in Harderwijk terechtgekomen?

De Harderwijkse vestiging is in 2008 als vierde Artiflex-vestiging geopend in Nijkerk. In oktober 2019 zijn wij verhuisd naar Harderwijk. Sinds maart 2021 wordt het aangestuurd door Rob van der Spek als franchisenemer.  Harderwijk is voor ons een strategische locatie. De verhuizing naar Harderwijk heeft er dan ook voor gezorgd dat wij als uitzendbureau een centrale positie binnen ons werkgebied hebben ingenomen.

Artiflex Harderwijk
Deventerweg 9g 3843 GA Harderwijk
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Artiflex Harderwijk

Wie werken in het uitzendbureau in Harderwijk?

Artiflex Harderwijk bestaat uit vier mensen. Rob van der Spek is de franchisenemer, Pieter Biersteker en Myrthe Bijman zijn werkzaam als recruiter, en Jan Hein van de Kuil is accountmanager.

Artiflex onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak richting de kandidaten en een hoge standaard van kwaliteit richting de opdrachtgevers. Door veel aandacht te steken in de kandidaten wordt een duurzame relatie opgebouwd.

Rob van der Spek bij Artiflex
Franchisenemer
Rob van der Spek
Recruiter
Pieter Biersteker
Recruiter
Myrthe Bijman
Jan Hein van de Kuil is werkzaam als junior accountmanager bij ons uitzendbureau Artiflex Harderwijk.
Junior accountmanager
Jan Hein van de Kuil
Stagiair
Sam Vermanen

In welke plaatsen hebben jullie vacatures?

Vanuit ons uitzendbureau in Harderwijk bedienen wij een groot gebied: van Kampen naar Amersfoort, en van Almere/ Lelystad tot Apeldoorn. Wij hebben meer dan 150 vacatures beschikbaar in zowel de Veluwe als in de polder in Flevoland.

Bekijk hieronder onze vacatures.

Wij zoeken collega’s: accountmanager

We zoeken proactieve, doelgerichte collega’s om Artiflex Harderwijk succesvol verder te laten groeien. Op dit moment staat er een vacature open voor accountmanager (40 uur per week). Bekijk de vacature voor accountmanager.

Bekijk onze bedrijfsvideo van ons uitzendbureau in Harderwijk!

Word je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Bekijk dan de bedrijfsvideo van onze vestiging in Harderwijk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Harderwijk beoordelen? Laat dan een review achter!

Voordelen van uitzendbureau Harderwijk

Wat mensen zeggen over Artiflex Harderwijk

Herjan Stoffer
2 april 2021
"Normaal geen fan van uitzendbureaus maar Bij Artiflex hebben ze het goed geregeld. 1 vast contact persoon en niet steeds hetzelfde verhaal vertellen. Ze vinden altijd passende oplossingen die voor hen en werknemer het beste uit komen. Met plezier gewerkt. Zeker een aanrader!!"
Maurice van Zijderveld
8 maart 2021
"Artiflex denkt na over een goede plaatsing die voor langere termijn goed voor je is. Voor mij is dit een van de betere uitzendbureaus."
Paul
6 maart 2021
"Ik heb 10 maanden met plezier gewerkt voor Artiflex. Ze hebben mij geplaats bij 'n hele goede bedrijf als lasser, waar ik nu 'n vaste baan heb gekregen. Ik heb de 10 maanden dat ik bij Artiflex in dienst was als heel goed ervaren, en ik heb alleen goede / positieve dingen over ze te vertellen. Ze betalen altijd op tijd, en ze namen altijd de tijd om mij te woord te staan als ik vragen had. Bij deze wil ik Artiflex bedanken, dankzij hun heb ik nu 'n hele goede vaste baan. Artiflex is 'n absoluut aanrader."
Herman
3 maart 2021
"Artiflex Harderwijk , en met name Rob , hartelijk bedankt voor jullie professionele maar vooral persoonlijke begeleiding . Een voorbeeld dat een goed gesprek soms meer doet dan een cv . Afgegaan op het goede gevoel en gekoppeld aan een superbedrijf . Binnen no-time op contract bij dit bedrijf . Lekker man ....."
parel karel
13 januari 2021
"Zeer professioneel bedrijf.Snel voor mij een baan gevonden.Kunnen ook snel schakelen. AANRADER! Niels ga zo door Raymond"
Lars B
24 november 2020
"Artiflex Harderwijk , ik heb voor meerdere uitzendbureau's gewerkt en heb nu een vast dienstverband met dank aan Artiflex Harderwijk en als ik ooit een nieuwe baan zou willen ga ik hier heen , contact loopt altijd goed en duidelijk , persoon is vriendelijk en behulpzaam en wil graag een baan voor je vinden die goed bij je past en waar je happy bent. en ik denk dat het laatste het belangrijkste is voor iedereen blij zijn op je werk en ook heb je een goed salaris bij artiflex . ik kan dit uitzendbureau voor iedereen aanraden, echt een top bedrijf"