Artiflex Capelle aan den IJssel

Uitzendbureau in Capelle & Rotterdam voor productie, logistiek en techniek

Ben jij op zoek naar een baan in Capelle aan den IJssel of in de omgeving? Dan is ons uitzendbureau er voor jou! Artiflex Capelle aan den IJssel is hét uitzendbureau voor het vinden een passende baan in de regio Capelle aan den IJssel. Of je nu ervaren bent, net je opleiding hebt afgerond of juist iets nieuws wilt leren. Wij helpen je aan een tijdelijke of vaste baan, met goede voorwaarden, waar je met plezier naar toe gaat.

Op dit moment beschikken wij over een groot aanbod aan openstaande vacatures in Capelle aan den IJssel en in de omgeving, in verschillende branches. Wij richten ons onder meer op de branches productie, logistiek en techniek.

Uitzendbureau Capelle aan den IJssel: vind de baan die bij je past

Plezier in het werk en op de juiste plek zitten vinden we erg belangrijk. Daarom gaan we graag met je in gesprek over je wensen, verwachtingen en talenten. Zo vinden we de leukste baan, bij een bedrijf dat helemaal bij jou past. Via Artiflex kun je ook trainingen of vakopleiding volgen. Zo kun je je blijven ontwikkelen en verder groeien als persoon en als werknemer. Ons streven is om jou op termijn te helpen aan een vast dienstverband bij je nieuwe werkgever.

Artiflex Capelle aan den IJssel
Fascinatio Boulevard 1166 2909 VA Capelle aan den IJssel
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Team Artiflex Capelle aan den IJssel

Maak kennis met ons team van specialisten

Het team van Artiflex Capelle aan den IJssel bestaat uit Nick en Ewout, onze nieuwste franchisers. De afgelopen jaren hebben zij veel ervaring opgedaan die aansluit bij de werkzaamheden van Artiflex. Nick heeft opleidingen in de bouwkunde en ondernemen gevolgd en is actief geweest als logistiek coördinator in de food. Ewout heeft jarenlang bij een ijzerwarenhandel gewerkt. Eerst in de sales en later als vestigingsleider. Met hun ervaring in de bouw, techniek en logistiek kennen ze de doelgroep van Artiflex maar al te goed. 

Nick: “Ik ben Nick, 31 jaar, en ik kom uit Rotterdam. Ik ken Artiflex van mijn zus Rowan, die er al werkt. Na mijn opleiding bouwkunde heb ik Small business en retail management gedaan, en toen ben ik via een vakantiebaantje de logistiek ingerold. Inmiddels heb ik hierin flink wat jaren ervaring opgedaan.”

Ewout: “Ewout, 35, geboren in Capelle, woon nu in Krimpen aan den IJssel met mijn vrouw Rowan en ons dochtertje van 3, Stella. Ik ben ooit begonnen als vakantiewerker bij een bouwmarkt. Toen heb ik een opleiding mbo-detailhandel gedaan en daarna kwam ik bij een ijzerwarenhandel terecht, bij Breur op de Ceintuurbaan (later Isero bv) . Daar heb ik 10 jaar telefonische verkoop gedaan, waar ik hoofd van werd. Tot slot heb ik 5 jaar gewerkt als vestigingsleider.”

 

rosanne vleeming
Senior Accountmanager
Rosanne Vleeming
Nick Cornelisse Artiflex
Franchisenemer
Nick Cornelisse
Mads Nielsen, recruiter bij bij Artiflex Capelle aan den IJssel
Recruiter
Mads Nielsen
Ewout Nagtegaal Artiflex
Franchisenemer
Ewout Nagtegaal
rowan cornelisse
Backoffice specialist
Rowan Cornelisse

De beste vacatures in Capelle aan den IJssel en omgeving

Alle interessante vacatures in Capelle aan den IJsel in onder meer de sectoren productie, logistiek en techniek kun je bij Artiflex vinden. Bekijk het actuele aanbod en maak de keuze uit talloze vacatures in Capelle aan den IJssel, maar ook in plaatsen zoals Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen en andere locaties in de regio Rotterdam. 

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Vestiging
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Aan het werk in jouw regio Capelle aan den IJssel

Zou jij willen werken in Capelle aan den IJssel of in de omgeving? Bij ons kun je kiezen uit leuke parttime en fulltime banen in Capelle aan den IJssel zelf of dichtbij Capelle. Als je niet direct een geschikte vacature kunt vinden of niet weet welke vacature goed bij jou past, kun je ook bij ons terecht.  Klik dan op inschrijven bij uitzendbureau Capelle aan den IJssel om jezelf in te schrijven. 

  • Parttime baan: ideaal als je jouw nieuwe werk wilt combineren met de zorg voor je gezin of het volgen van een opleiding.
  • Fulltime baan: ideaal voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is voor werk in de productie, techniek of logistiek.

Kom langs bij ons Uitzendbureau in Capelle aan den IJssel

Wil je graag persoonlijk contact met een van onze specialisten? Kom gerust langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. We zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.  Metro- en busstations “Capelsebrug” en “Kralingse Zoom” zijn beide op loopafstand van ons kantoor. Je vindt ons in een mooi bedrijfspand, gelegen op de eerste verdieping. Wanneer kunnen we jou verwachten? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een app om een afspraak in te plannen. Zodat wij tijd voor jou vrij kunnen maken en je niet hoeft te wachten. 

Uitzendbureau Capelle

Wat mensen zeggen over vestiging Capelle aan den IJssel

b j

b j

14 januari 2023
Uitstekend geholpen. Aanrader voor iedereen.
desmond ulrich

desmond ulrich

30 november 2022
Goeie organisatie ,vriendelijk, concrete afspraken, geen woorden maar daden,loon altijd optijd Met plezier voor ze gewerkt
Willem Olden

Willem Olden

6 juli 2022
Serieus no nonsense bedrijf die de werknemer nog hoog in het vaandel heeft staan. Er word gedacht en gehandeld in oplossingen. Nick en Ewout bedankt voor jullie betrokkenheid en de toffe job die jullie voor me hebben weten te vinden. Ga zo...
Manuel Bootsma

Manuel Bootsma

28 april 2022
3 toppers die hun uiterste best voor je doen! Ik weet niet hoe het tegenwoordig in de uitzendbranche is, maar heel lang geleden werd er maar weinig belangstelling getoond. Deze 3 toppers vragen regelmatig hoe mijn dag is verlopen… 💪
Alex Van Veen

Alex Van Veen

22 december 2021
Leuke gasten, erg behulpzaam. Top bedrijf !!
Renee Ammerlaan

Renee Ammerlaan

14 december 2021
Sil j

Sil j

14 december 2021
SE M

SE M

14 december 2021
👍👍
Alice Groeneveld

Alice Groeneveld

14 december 2021