Artiflex Regiokantoor West Brabant

Uitzendbureau regio West-Brabant voor bouw & infra en metaal & techniek

Ben je een professional in de bouw, infra, metaal of techniek en zoek je een nieuwe baan in één van deze werkvelden? Of misschien ben je ooit geswitcht, en wil je terug de bouw of techniek in? Bel of kom langs bij ons uitzendbureau in West-Brabant. Wij hebben al sinds de oprichting in 2006 een focus op deze branches, waardoor wij jou als vakman of vrouw snel weer aan een nieuwe baan kunnen helpen. Ook kennen we de opdrachtgevers goed omdat wij nauwe contacten met ze onderhouden.

Uitzendbureau West-Brabant voor alle vakspecialisten

Bij ons uitzendbureau in West-Brabant kun jij als vakspecialist terecht. Zoek jij werk in de branches bouw, infra, techniek, GWW, beton, bij een technisch bedrijf of een aannemer? Voor vrijwel al deze branches hebben wij vacatures beschikbaar bij uiteenlopende werkgevers. Voorbeelden zijn een betonreparatiebedrijf of een stratenmakersbedrijf. We streven er altijd naar dat jij een vaste baan krijgt bij een van onze opdrachtgevers.

Écht luisteren naar jouw wensen

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Wij luisteren écht naar jouw wensen. In een uitgebreid intakegesprek krijgen we een compleet beeld van jouw talenten en wat jij zoekt in een werkgever. We kunnen dan goed inschatten welk bedrijf het beste bij jou past. Na deze intake sturen wij jouw profiel naar de voor jou meest interessante potentiële werkgevers. Omdat we hier goed in zijn, is een sollicitatie vaak al snel geregeld. Voordat je het weet sta je op de stoep bij je nieuwe werk!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor West Brabant beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor West Brabant
De Boedingen 11A 4906 BA Oosterhout
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Artiflex in Papendrecht

Ons Team

Wij werken met 2 man in het uitzendbureau in West-Brabant. Een klein maar sterk team, want we kennen elkaar goed. Het kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de opgeknapte markt in het centrum van Zevenbergen. Dit zijn wij:

Salesmanager & teamlead
Michael Sterken
Niels Boshouwers is werkzaam als junior accountmanager bij uitzendbureau Artiflex West Brabant
Junior accountmanager
Niels Boshouwers

Onze Vacatures

De regio waar Artiflex West-Brabant zich vooral op richt is de regio West-Brabant en Zeeland. Bekijk hieronder de nieuwste vacatures in dit gebied: