Artiflex Regiokantoor Achterhoek

Uitzendbureau in Doetinchem voor bouw, industrie en installatie

Zoek je een uitzendbureau in de regio Achterhoek, voor een nieuwe baan in de bouw, industrie of installatietechniek? Bij Artiflex hebben wij dankzij ons specialisme veel kennis van deze branches, dus we gaan graag het gesprek met je aan. Lees meer over ons uitzendbureau in Doetinchem of bekijk hieronder direct de nieuwste vacatures.

Uitzendbureau Achterhoek: wat voor functies bieden we?

Vacatures die wij vervullen in ons uitzendbureau in de Achterhoek zijn uiteenlopend. Dit varieert van functies in de logistiek tot aan de prefab betonindustrie (prefab bouwsystemen). Ook zijn er veel vacatures beschikbaar in de technische productie en montage, maar ook bij installatiebedrijven. Het is maar net waar jouw ervaring ligt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Doetinchem! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Achterhoek beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Achterhoek
Gezellenlaan 8 7005 AZ Doetinchem
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Uitzendbureau Artiflex in Papendrecht

Het team van ons uitzendbureau in Doetinchem

Het uitzendbureau in Doetinchem wat actief in in de regio Achterhoek wordt gerund door vier man. Van 2014 tot 2018 zat de vestiging nog in Duiven, maar toen zijn we met ons uitzendbureau verhuisd naar het mooie Doetinchem. Je kunt bij ons altijd langskomen voor een kop koffie of een borrel. We gaan de uitdaging graag aan om voor jou de ideale functie te vinden!

Senior Accountmanager
Dirk Ruessink
Corporate recruiter
Sil Jansen
Recruiter
Joyce Reimink
Stagiair
Kaan Ozerdogan

Onze vacatures van Artiflex Doetinchem

Wij vinden het belangrijk dat jij een functie hebt die bij je past, bij een bedrijf dat bij je past. Dit zeggen we niet alleen, maar je ziet het in het sollicitatieproces. We bespreken eerst altijd in een uitgebreid intakegesprek jouw wensen en eisen, voordat we je voorstellen aan een opdrachtgever. We maken een aantrekkelijk profiel waarin jouw kwaliteiten goed naar voren komen. Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! We blijven gedurende jouw opdracht in de regio Achterhoek of omgeving regelmatig in contact. Want we willen niets liever dan dat jij tevreden bent en bij je nieuwe baan op je plek zit. Goed om te weten: we streven er altijd naar dat de opdrachtgever jou overneemt.

Vacatures in de regio Achterhoek en Oost-Gelderland

Bij Artiflex Achterhoek werken we veelal regionaal en hebben we vacatures in een breed gebied vanuit de Achterhoek, tot aan Arnhem. Vanwege branchespecialisaties zitten hierbij wat uitschieters in regio Ede en Heerenveen. Ons uitzendbureau in Doetinchem bediend dus een grote regio.