Artiflex Regiokantoor Achterhoek

Uitzendbureau in Doetinchem voor techniek, metaal, bouw en infra

Zoek je een uitzendbureau in de regio Achterhoek, voor een nieuwe baan in de bouw, industrie of installatietechniek? Bij Artiflex hebben wij dankzij ons specialisme veel kennis van deze branches, dus we gaan graag het gesprek met je aan. Lees meer over ons uitzendbureau in Doetinchem of bekijk hieronder direct de nieuwste vacatures.

Uitzendbureau Achterhoek: wat voor functies bieden we?

Vacatures die wij vervullen in ons uitzendbureau in de Achterhoek zijn uiteenlopend. Dit varieert van functies in de logistiek tot aan de prefab betonindustrie (prefab bouwsystemen). Ook zijn er veel vacatures beschikbaar in de technische productie en montage, maar ook bij installatiebedrijven. Het is maar net waar jouw ervaring ligt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Doetinchem! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Achterhoek beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Achterhoek
Gezellenlaan 8 7005 AZ Doetinchem
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Het team van ons uitzendbureau in Doetinchem

Het uitzendbureau in Doetinchem wat actief in in de regio Achterhoek wordt gerund door vijf man. Van 2014 tot 2018 zat de vestiging nog in Duiven, maar toen zijn we met ons uitzendbureau verhuisd naar het mooie Doetinchem. Je kunt bij ons altijd langskomen voor een kop koffie of een borrel. We gaan de uitdaging graag aan om voor jou de ideale functie te vinden!

Dirk Ruessink
Senior Accountmanager
Dirk Ruessink
sil jansen
Corporate recruiter
Sil Jansen
Joost Wildeman Artiflex
Recruiter
Joost Wildeman
Ayoni Giesen Artiflex
Marketeer / Recruiter
Ayoni Giesen
Recruiter
Tara Visser

Onze vacatures van Artiflex Doetinchem

Wij vinden het belangrijk dat jij een functie hebt die bij je past, bij een bedrijf dat bij je past. Dit zeggen we niet alleen, maar je ziet het in het sollicitatieproces. We bespreken eerst altijd in een uitgebreid intakegesprek jouw wensen en eisen, voordat we je voorstellen aan een opdrachtgever. We maken een aantrekkelijk profiel waarin jouw kwaliteiten goed naar voren komen. Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! We blijven gedurende jouw opdracht in de regio Achterhoek of omgeving regelmatig in contact. Want we willen niets liever dan dat jij tevreden bent en bij je nieuwe baan op je plek zit. Goed om te weten: we streven er altijd naar dat de opdrachtgever jou overneemt.

Vacatures in de regio Achterhoek en Oost-Gelderland

Bij Artiflex Achterhoek werken we veelal regionaal en hebben we vacatures in een breed gebied vanuit de Achterhoek, tot aan Arnhem. Vanwege branchespecialisaties zitten hierbij wat uitschieters in regio Ede en Heerenveen. Ons uitzendbureau in Doetinchem bediend dus een grote regio. 

Wat mensen zeggen over regiokantoor Achterhoek

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Achterhoek beoordelen? Laat dan een review achter.  

rojin bosma
7 oktober 2021
"Super leuke medewerkers met kennis van zaken. Een en al positiviteit"
Melvin Mulder
18 november 2020
"Dankzij artiflex heb ik de stap durven zetten om naar een ander bedrijf te gaan ondanks dat ik al vast contract had. Heb nu naar 1 jaar en 2 maanden werken weer vast contract bij een ander bedrijf. zonder artiflex de stap nooit gezet. Bedankt artiflex"
Michel Dibbets
12 november 2020
"Artiflex is het aanraden waard je krijgt er een goed gesprek en zij kijken samen met jou wat het beste bij je past niet zoals bij bepaalde bureaus waar ze je gewoon droppen . Nee voor mij een dikke 10 . Een tip vraag naar Joyce zij geeft goeie tips voor het verbeteren van je cv ."
nick van hal
6 november 2020
"Het mooie aan artiflex wat mij meteen opviel is dat ze je alles duidelijk proberen te maken (positief bedoeld), heb je een vraag dan geven ze je maar al te graag een antwoord zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze stellen zich ook open op en behouden daarbij ook hun professionaliteit. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zijn betrokken met je op jouw voortgang. Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat dit een aan te raden uitzendbureau is !"
michel houtriet
5 november 2020
"Goede avond,bij deze wil ik door geven dat ik Artiflex beschouw als een professioneel uitzendburo vanaf de eerste dag al naar mijn zin en nog steeds ook hoe ik ben binnen ben gekomen dank zei Artiflex echt top voor iedereen een goede aan rader Ik ben samen met Artiflex aan het streven en knokken voor een vast dienst verband dat zit er wel aan te komen dat de bedrijf waar ik nu bij werk verder trek Artiflex je overal bij in zelfs voor een borrel op zn tijd dat is ook belangrijk contacten blijven houden en gezelligheid dat wordt beloond dat je hard werkt voor Artiflex en bedrijf en voor je zelf natuurlijk ik kan nog wel door gaan kort om ben zeer tevrede over Artiflex en voel me thuis waar ik nu zit en leuke en aardige medewerkers allemaal fijne avond doeg Mvg Michel Houtriet"