Hoe moet ik mijn uren invullen?

App

Antwoord:

Middels deze stappen laten we zien hoe je uren moet invullen.

1. Klik op het plusje (+) in het midden van de navigatiebalk.
  2. Selecteer de werkgever waarvoor je uren moet declareren.
  3. Kies de week waarin je iets wilt declareren.
  4. Klik op ‘+’.
  5. Klik op ‘Uren’.
  6. Klik op ‘Uren toevoegen’ om handmatig uren toe te voegen.
  7. Selecteer een project (indien nodig) door op ‘project’ te klikken.
  8. Kies het type uren dat je wilt declareren door op ‘Uursoort’ te klikken.
  9. Voer het aantal uren in door op het vierkantje onder de dagen te klikken.
  10. Indien gewenst, laat een opmerking achter door op het veld ‘opmerking’ te klikken en iets te typen.
  11. Klik op ‘Opslaan’ wanneer je klaar bent.

Lukt het niet om je uren in te voeren? Neem dan contact op met je contactpersoon.

Terug naar overzicht