Hoe moet ik mijn onkosten invullen?

App

Antwoord:

Middels deze stappen laten we zien hoe je onkosten moet invullen.

1. Klik op het plusje (+) in het midden van de navigatiebalk.
  2. Selecteer de werkgever waarvoor je iets wilt declareren.
  3. Kies de week waarin je iets wilt declareren.
  4. Klik op ‘+’.
  5. Klik op ‘Onkosten’.
  6. Selecteer een project (indien nodig) door op ‘project’ te klikken.
  7. Kies het type onkosten dat je wilt declareren door op ‘Type onkosten’ te klikken.
  8. Voer het bedrag van de kosten in door op het vierkantje onder de dagen te klikken.
  9. Klik op ‘Opslaan’ wanneer je klaar bent.

Lukt het niet om je onkosten in te voeren? Neem dan contact op met je contactpersoon.

Terug naar overzicht