Hoe kan ik mijn loonstroken inzien?

App
Artiflex uitzendbureau - werk dat écht bij je past

Antwoord:

Middels deze stappen laten we zien hoe je loonstroken kunt inzien.

1. Klik op het icoontje (tweede van links) in de navigatiebalk met de naam ‘loonstroken’.
  2. Bekijk een loonstrook door erop te klikken.
  3. Wil je liever je loonstrook op je telefoon hebben in plaats van in de app? Je kunt een loonstrook downloaden door op de knop ‘downloaden’ te klikken.
  4. Bekijk loonstroken van voorgaande jaren door op het jaartal te klikken en een ander jaartal te selecteren.
  5. Je gaat terug naar het beginscherm door op ‘terug’ te klikken.

Lukt het niet om je loonstroken in te zien of heb je vragen over een loonstrook? Neem dan contact op met je contactpersoon.

Terug naar overzicht

🍪 Je cookies zijn niet geaccepteerd

Op deze plaats wordt normaal een dynamische element getoond, zoals bijvoorbeeld een video. Omdat je cookies niet geaccepteerd hebt, kunnen we dat helaas (nog) niet doen. Accepteer snel alle cookies onderaan in de cookiemelding of op onze cookiepagina.