Vacatures zonwering branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de zonwering branche

Jaarlijks schijnt de zon gemiddeld 1500 uur. Logischerwijs is er dus een markt weggelegd voor zonwering. Dit kan kleinschalig bij een particulier thuis zijn, maar ook grote zonneschermen bij een grote onderneming.

Werk jij graag buiten en geeft het jou voldoening om panden te voorzien van zonwering? Dan kan jij weleens de perfecte kandidaat zijn als zonwering monteur! Bekijk de vacatures zonwering onderaan deze pagina.

Zonweringsmonteur

Aan het werk als monteur zonwering

De voornaamste taken van een monteur zonweringen zijn het monteren en repareren van verschillende typen zonneschermen, waaronder markiezen, screens (verticale zonneschermen), uitvalschermen en knikarmschermen. Bijkomende taken die een monteur zonweringen kan hebben, zijn bijvoorbeeld:

  • Inmeten en op maat maken van zonweringen en overkappingen;
  • Aansluiten van elektrische onderdelen van de zonwering;

  • Adviseren van particuliere en zakelijke klanten op het gebied van onder meer materiaal, kleurkeuze en bevestiging;

  • Oplossen van storingen aan zonweringssystemen;

  • Opstellen, uitwerken en bespreken van offertes;
  • Contact houden met de klant na montage.
zonweringsmonteur

Met of zonder ervaring aan de slag in de zonwering

Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in de zonwering branche. Je kunt zelfstandig aan de slag. Als je nog geen ervaring hebt maar je hebt wel interesse in de zonweringen, ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren! Ook voor leerling monteurs hebben wij vacatures open staan! Je wordt on-the-job opgeleid tot uiteindelijk een volwaardig monteur. Opleidingen die aansluiten op het werk als monteur zonwering is Monteur elektrotechnische installaties, Monteur installatietechniek, Onderhoudsmonteur installatietechniek en Servicemonteur elektrotechniek.

Solliciteren op een vacature in de zonwering

Kan bij Artiflex! Klik op de vacature bij jou in de buurt die je interessant lijkt en solliciteer. Wij nemen dan spoedig contact met je op en plannen een persoonlijk kennismakingsgesprek. Natuurlijk kan je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen! Wil je buiten kantoortijden contact (8.30-17.30 uur)? Chat dan met onze chatbot Arti via onze homepage. Hij helpt je 24/7.

Natuurlijk kan je ook een open sollicitatie doen. Klik hier. Wil je alle vacatures zien die wij momenteel beschikbaar hebben? Bekijk dan deze pagina.