Vacatures in Zevenaar

Artiflex Oosterhout
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in Zevenaar en omgeving

Voor verschillende bedrijven in Zevenaar zoeken wij mensen zoals jij. Mensen die aan de slag willen in de bouw, logistiek, techniek, metaal of schoonmaak. Door de uiteenlopende vacatures zit er altijd wel iets bij wat bij jou past. Heb je ervaring óf heb je veel interesse om in deze sectoren aan de slag te gaan? Ga dan met een van de medewerkers van Artiflex het gesprek aan en wie weet ga jij vandaag nog aan de slag bij jouw droombaan.

Fulltime of parttime vacatures in Zevenaar

Bij Artiflex vinden we het belangrijk dat je goed op je plek zit bij een bedrijf. We zorgen ervoor dat we goed jouw wensen en behoeften bespreken, zodat werk en privé goed in balans is. We hebben fulltime en parttime vacatures. Wat je ook zoekt, Artiflex heeft altijd een vacature die aansluit bij wat jij wilt.

Werken in de metaalsector

Heb jij al de nodige ervaring in de metaal en zoek jij een nieuwe uitdaging? In de regio Zevenaar en omgeving hebben we verschillende vacatures openstaan. Wil jij jezelf verder ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen? Solliciteer dan op een van onze vacatures, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Begin vandaag nog in de logistiek

We hebben uiteenlopende functies in de logistiek beschikbaar in de regio Zevenaar. Functies met werkzaamheden zoals het ontvangen, opslaan, verwerken, verzamelen en uitgeven van materialen én het helpen van de klanten. Het zijn vacatures waar je U tegen zegt! Bekijk onze vacatures in Zevenaar  en laat ons weten naar welke functie jouw voorkeur naar uitgaat.

Ga aan de slag in de bouw

Ben jij ervaren in de bouw óf wil jij graag het vak leren van een echte specialist? Laat ons dan je motivatie weten en dan gaan we graag het gesprek met je aan. Bekijk onze bouwvacatures, solliciteer en wie weet sta je morgen al op de bouw!

Werken in de techniek

Heb jij ervaring in de techniekbranche en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Artiflex heeft verschillende vacatures openstaan in de regio Zevenaar. Neem snel een kijkje en wie weet sta jij morgen al te shinen bij jouw nieuwe baan.

Artiflex helpt jou aan een nieuwe baan!

Kom je een kop koffie bij ons kantoor in Doetinchem drinken? Een team van vijf Achterhoekers staan te popelen om je te leren kennen en jou te helpen bij het vinden van die ene perfecte baan! Doordat we de regio goed kennen en de bedrijven die er actief zijn in de sectoren techniek, bouw, infra en metaal zou je morgen al aan de slag kunnen! Ben je eenmaal gestart bij je nieuwe werk in de regio Zevenaar dan houden we altijd contact om ervoor te zorgen dat je helemaal op je plek zit.