Vacatures in Winterswijk

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in Winterswijk en omgeving

Jij kan vandaag nog aan de slag bij een van onze vacatures in Winterswijk. Wil jij aan de slag in de logistiek, metaal, techniek of bouw? In Winterswijk kan het allemaal. We hebben veel verschillende vacatures beschikbaar in deze sectoren, daardoor vind je vast en zeker een baan die helemaal bij jou past. Heb jij interesse of de nodige motivatie om aan de slag te gaan? Kom dan een kop koffie bij ons drinken in Doetinchem en wie weet start jij morgen als met jouw droombaan.

Fulltime of parttime vacatures in Winterswijk

Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Wij hebben fulltime en parttime functies beschikbaar in de regio Winterswijk. Sta jij in de avonduren op het veld of bij de sportclub, dan bespreken wij graag de mogelijkheden. Ben jij niet zo’n vroege vogel en werk je liever in de avonden, ook dan hebben wij passende vacatures. We horen graag wat jouw wensen en behoeften zijn

Werken in de metaalsector

Wil jij aan het werk in de metaalbranche waar je uiteenlopende en afwisselende verantwoordelijkheden hebt? Voor onze vacatures in Winterswijk zijn we op zoek naar mensen met ervaring in de metaal óf mensen die de motivatie hebben om het vak te leren. We nodigen je graag uit voor een gesprek en wie weet start jij morgen al!

Begin vandaag nog als magazijnmedewerker

In Winterswijk zitten verschillende bedrijven die logistiek talent kunnen gebruiken. Inpakken en verzendklaar maken van producten, laden en lossen met de heftruck en/of administratieve werkzaamheden zijn een aantal termen die bij jouw profiel horen. Wij horen graag je ervaring. Heb je die nog niet maar wil je wel graag in de logistiek werken, dan horen wij graag je motivatie. Bekijk al onze vacatures in de omgeving van Winterswijk hieronder.

Ga aan de slag in de bouw

Jij weet precies wat de bouw inhoudt en dat er veel meer bij komt kijken dan een hamer en een spijker. Met jouw bouwtalent ga je echt waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers in Winterswijk en omgeving. Heb jij nog geen ervaring in de bouw, maar wil je dit graag ontwikkelen, dan horen we graag jouw motivatie. Bekijk al onze bouw vacatures in de omgeving van Winterswijk.

Werken in de techniek

Ben je op zoek naar een vacature in de techniek in de omgeving Winterswijk? Stop dan met zoeken! Artiflex heeft verschillende vacatures in de techniek. Bekijk onze vacatures en start morgen nog aan jouw droombaan in de techniek.

 

Artiflex helpt jou aan een nieuwe baan!

Wij ontvangen je graag in ons mooie kantoor in Doetinhem. Daar helpen vijf échte Achterhoekers je graag aan een nieuwe baan. Wij kennen de regio én de bedrijven goed, hierdoor kunnen we je helpen aan een mooie baan in de sectoren techniek, metaal, bouw en infra. Wij nodigen je graag uit voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie. Ben je aangenomen bij één van onze opdrachtgevers in de regio Winterswijk dan houden we geregeld contact om ervoor te zorgen dat je helemaal op je plek zit.